Комисията "Турция-Русия" се събра, за да се разпусне

Парламентът зоологическа градина ли е, че го разиграват?!
56
Комисията "Турция-Русия" се събра, за да се разпусне
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото, архив

Временната парламентарна комисия, която трябва да провери намесват ли се Русия и Турция във вътрешната политика на България, се събра на първо заседание, за да предложи да се саморазпусне.

Още по темата

Временното звено бе създадено за два месеца на 19 февруари с решение на парламента.

Седмица по-късно обаче премиерът Бойко Борисов разкритикува решението на сбирка на ГЕРБ. Обясненията му бяха, че той тъкмо бил затоплил отношенията с двете държави, а сега имало нови условия за прехвърчане на искри и им препоръча да преразгледат решението си.

Така се наложи на депутатите от най-голямата партия да признаят, че са избързали като се приели предложението на ДПС да създадат такава комисия.

За да излязат от положението, днес на първото заседание на комисията те решиха, че ще изготвят доклад, с който ще предложат на пленарната зала да реши, че комисията се саморазпуска.

Очаквано идеята не срещна подкрепата на представителите на всички политически сили.

Лидерът на ВМРО и съпредседател на ПФ Красимир Каракачанов поиска тя просто да бъде преименувана и да провери за намеса и на други страни освен на Турция и Русия, но да продължи на работи.

От ДПС и ГЕРБ му отговориха, че такова решение не може да вземе самата комисия, защото то е в правомощията на всички народни представители по време на заседание.

"Фактът, че дни след като бе създадена комисията и се чу, че са скръцнали със зъби от Анкара е показателно, че действително някой се меси в нашите вътрешни работи", отсече Каракачанов.

Заради това според него комисията трябва да продължи да работи.

Каракачанов смята, че самото предложение комисията да се саморазпусне е обидно за българския парламент.

"Той не е зоологическа градина, която може да бъде разигравана. За съжаление това предложение за закриване на комисията говори точно за това", упрекна воеводата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изтрили са ми поста, който започва с "Фори....". Защо така бе, другари, товарищи мои ненаглядные? Амчи това си е жива цензура! Какво толкоз казах, че Захарченко е Захарова, която е умна и красива! Ами такъв ми е вкусът, а за вкусовете не се спори!
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено имат намеса според историята защо ще са убити Стамболов,Стамболийски и др.заради нефта ще да е започнал века за технпрогреса,съвпада с геологически залежи,нефтопроводи,транспорти,взривни техники и земни,подземни,както и всичките войни през туй време и първа,втора,студеа,иначе няма обяснения защо ще да е било за таквиз твърди материални идеи на някакои,останалото е димна завеса кат за кои как ще се нареди с независимоста,и срещу това за кого ще има за кого нема да има,а за други въобще
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция и Русия ни оправят отзад, но важното е да се правим че това е новмално
23
6
 
4
 
! Отговори
Стар дедо преди 8 години
Кат Русия нема втора,тъй могъща на света,тя децата ни зароби,на внуците е ред сега.
22
0
 
3
 
! Отговори
Карастоян преди 8 години
До 41. Ама,какъв таен агент трябва да си,за да разберете истината.И най долнопробния,в най загубеното кюше на държавата знае кой командва. Турция я насосаха за парфюм ,за -да има кого да плюят. Държавата не трябва да се развива,разпоредено е от мечката,това го знае и пиян Георги от нашия блог. Идете в Добруджанските селаи вижте как и малкото оставнали хора плачат,не им дават да гледат животни. И кориози,селската чешма е циментирана отпред по Европейска програма/нарочно/ и животните щели да рушат
21
3
 
3
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Щом като по темата няма голям интерес значи СССР-четата са с *** ***.
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е една от най-противните с.в.и.н.и в Н.С!
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
агент Иван не споменава за Русия защото сам ще се компрометира.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 29И на мен не ми се спори с необразовани неграмотници. Питам: къде се намират:МавритосМнтсератКога са се обединили Арабските емирства и кои?Кога е създадена Танзания и от кои страни? Да си чувал, че Танганика (Танганайка) е била ГЕРМАНСКА колония, както и Германска Западна Африка (Намибия)? Че се пише ТринидаД?Че Малайзия не се е казвала така?Олеле-е, по-долу имало още! Не, ще ходя да спя!
17
3
 
2
 
! Отговори
osman преди 8 години
Komisiyata e yasna .komunizma umiraTurchina shte komandva kakto vinagi...
16
0
 
10
 
! Отговори
мими преди 8 години
Ах каква беда! Някой няма да гушне допълнителни парички към и без това тлъстата си заплатка.
15
9
 
5
 
! Отговори
ТРАНДАФОР преди 8 години
НЕ знам Ленин какво е разрушил, знам че СССР-то се разпадна, а Британия си същата. Много сте жалки путинофилчетата. хахахаха
14
3
 
1
 
! Отговори
ТРАНДАФОР преди 8 години
До АнонименХахаха, това за Британия трябва да е някаква нова опорна точка! Признавам си, не разбирам какво общо има със комисията за намесата на Турция и Русия в нашите вътрешни работи
13
4
 
1
 
! Отговори
ТРАНДАФОР преди 8 години
До БГА изказването на Захарченко за комисията, за която става дума в статията неофициално ли беше бе, ***?
12
3
 
1
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Единствената официална намеса във вътрешните работи на България беше случая са Местан .А иначе се знае че ИДИЛ има клетки в Родопите и София .
11
5
 
2
 
! Отговори
ТРАНДАФОР преди 8 години
До Анонимен 20Кой я направи независима държава бе? Александър Втори, Алексавдър трети, Николай втори, Ленин, Сталин, Хрущов, Брежнев, Андропов, Черненко, Горбачов, Елцин, Путин? Кой?
10
0
 
2
 
! Отговори
патриот преди 8 години
агент иване годината е2016 спри с милиционерските си тъпотии
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Освободила" я е от Османската империя, за да я направи руска губерния, т. е. васално свое княжество, а не да е свободна държава. Това не е освобождение, а ново робство
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе Англия, а Русия е била против Съединението на България
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДАНС да не спят, а да погват платените драскачи по форумите - били те на хранилка от САЩ, Турция или Русия. Без никакъв компромис. Да се проследят по ИП и да се иска да докажат произхода на парите си. Ако не могат да докажат дори 5 лева да им се отнемат всичките имоти. Най-голяма строгост да има към тези платени от Турция - да се прибавят 20 години за връзка с терористични групи. Тука е пълно с такива, неосманисти и про-турски агитатори като оня Шоп.Всичките в затвора до живот.