Караянчева в атака: Слънцето изгря и без ДСБ!

Нахалството на Радан Кънев няма край, смята тя
18 мар 2016 10:03,
47
Караянчева в атака: Слънцето изгря и без ДСБ!
Снимка: архив, Bulphoto

Слънцето изгря и без ДСБ. Това коментира зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева, която вчера представи декларация на партията с искане хората на Радан Кънев и той да бъдат отстранени от властта.

Още по темата

"Очакваме господин Борисов да дойде и да каже своята позиция в парламента", заяви тя и бе категорична, че от ГЕРБ ще подкрепят решението на премиера, каквото и да е то.

"Искаме от Борисов да махне хората на ДСБ от високите държавни постове. Защото Борисов е изключително търпелив. Така прави един държавник. Трябва да слушаш всички страни, когато си в коалиция", посочи от своя страна зам.-председателят на ГЕРБ пред Нова телевизия.

"Господин Борисов е човекът, който определя министритие и Министерския съвет, и ние ще го подкрепим в това. Щом счита, че тези министри могат да се спраявт, ние ще го подкерпим. Ние сме поели ангажимент да направим реформа. Слънцето изгря и без ДСБ. Имаме вече промяна в съдебната реформа, с тях и без тях", коментира тя.

В същото време Атанас Атанасов заяви, че никой няма намерение да напуска властта.

"Ние създадохме блока и той ще ви бъде трън в очите. Той ще бъде в основата на следващия антикорупционен съюз, който ще иска да ви смъкне от власт, защото сте проядени от корупция", сопна се той на Караянчева по повод исканите оставки.

Пред агенция "Фокус" пък Караянчева бе категорична, че партията й отказва да носи повече отговорност за действията на ДСБ.

"Нахалството на Радан Кънев, който хем е във властта, хем я критикува, е достигнало предела си", отсече тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 8 години
До никола стоянов,и аз съм същия,само че ,когато се появи твоето любимо слънце,и започне да ръси глупости.
19
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 години
Така е другарко белоянчева,и без банкянското слънце,ще изгрее слънцето,да знаеш.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За г-жа Караянчева със сигурност слънцето изгрява от Босфора. Не случайно с Цецко преди години бяха почетни гости на конгреса на Ердоган. За това и ГЕРБ/ ГРОБ/ не искаха ограда с Турция за да могат комшиите да ни изпращат спокойно всякакви терористи. Г-н Борисов не определя министри , а му ги донасат от Щатското посолство на ул. Козяк 16 или от от г-н Гюкче. От 26 години България е колонизирана и всякакви решения ни ги нареждат от САЩ. Само ако АТАКА е на власт нещата ще бъдат коренно различни.
17
0
 
10
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 8 години
Лелче, ако имаше алтернатива щеще да изгрее и без вас, така че се радвайте на присъствието си по тв-тата докато не са се появили други по-гладни и по-сладко говорещи!
16
5
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
Караянчева и сина на съдията направиха вчера голям гаф. Те ясно заявиха , че когато си във властта имало облаги! Радан Кънев е депутат и не е работодател на нито един от списъка. В България има Кодекс на труда по който се назначава и освобождава от работа. И няма как ей така да се гонят хора по политически причини.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на герб,само така! Властта е облаги и герб за това са се борили ,който мисли че властта е за да служиш на хората е ***. Как смее Радан да говори за борба с корупцията и за съдебна реформа,когато Мутрон лично обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени мафиоти и корумпирани политици, честито на избирателите на герб.
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То слънцето изгрява и без ББ - не мога да разбера защо ни занимават с него изобщо.....
13
11
 
7
 
! Отговори
ТВ преди 8 години
Отнесете се към РК като към незначителен човек и ще се спихне за 3 дни.
12
14
 
5
 
! Отговори
ТВ преди 8 години
Г-жо Караянчева, така се държи, защото знае, че ще му се вържете и ще го държите в центъра на вниманието, което той иска. Вашият лидер е доста по-умен от вас и е намерил много по-умно поведение към ситуацията. Вземете се поучете бе, хора, не от друг, от шефа си се поучете. Той затова е министър-председател втори мандат, защото е по-умен от всички вас събрани заедно. Игнор - това е най-доброто поведение към РК.
11
12
 
19
 
! Отговори
ПБ преди 8 години
Най-добре нови избори, ДСБ взема 2,5% и изхвърча от парламента.
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То хубаво да махнат хората на Радан /респективно Костов/ от властта, ама излиза така че ГЕРБ са направо води ненапити. Защо не кажа за еврофондовете, които потънаха в герберските фирми и всеки ден виждаме колко некачествено е построено всичко? Чудя се колко трябва да е *** човек, за да вярва на Бойко, сие и ДСБ.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нахалството на тоя достигна границата си слънцето някак си ще изгрее и с мнението на опозицията ,но тази Кaраянчева дали знае какво е опозиция и защо самата тя е там тръгнала да уволнява и назначава като египетска фараонка, ами слънцето и без нея може да изгрее.
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата се управлява през телевизора . Нагледахме се на театри и сценки , 2ри мандат ни занимавате с вашите особи а стандарта на българина не е мръднал и сантиметър . На народа му се повръща вече от вас
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 10явно не могат да ги разделят,кой да вземе повече
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да, вярно е че го отвличат , подготвян ни да ни вкарат бежанци, преду два дена плевнята говори за хуманност към тях а това не е добре
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тази *** не кудкудякаше толкова много, хората биха задали въпроса, за какво тиквата изтегли нови 4 милиарда заем.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвличат ни вниманието от нещо по важно .
3
4
 
23
 
! Отговори
Чоки преди 8 години
Караянчева имала мнение различно от това на Вожда... Ще умра от смях...Но не може да им се отрече, че имат добър PR. Замитат важните въпроси под килима и ни занимават с глупости.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Промяна в съдебната реформа. Добре казано. :)
1
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
втори ден ни занимават с глупостите на караянчева.