Мине ли "Антикорупция", погват Първанов младши и Пеевски

Реформаторите чакат ДСБ за обща кандидатура за президент
28 мар 2016 09:44,
14
Мине ли "Антикорупция", погват Първанов младши и Пеевски
Снимка: БТА

Първите обекти на проверка, ако мине антикорупционният закон, ще бъдат хора като сина на бившия президент Георги Първанов или депутатът от ДПС Делян Пеевски. Това заяви вицепремиерът и министър на образованието Меглена Кунева пред Нова телевизия.

Още по темата

Парадокс, по думите на Кунева, е, че се дава правото на хората да гласуват, а не се дава друго средство, с което ще направим държавата си по-добра.

"Казваме: "Аааа, не! Това са някакви извънземни, които ще дойдат, много лоши хора, които ще започнат да клеветят съседите си”. Мисля, че това е абсолютно неправилно", коментира тя.

Кунева, която е и съпредседател на Реформаторския блок, заяви, че формацията би могла да излъчи обща кандидатура за президент. "Искрено се надявам на това", каза още тя.

Тя припомни, че вчера Движение "България на гражданите" е имало национален съвет, имали са и в СДС.

"Да, ние искаме да имаме обща кандидатура за президент. Това ще обогати политическия диалог в страната", заяви Кунева. По думите ѝ от ДСБ още не са казали на какво мнение са по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
РОСЕН преди 8 години
ТЕ ИМАЛИ СЪВЕТ , ИМАЛИ СА И В СДС ! ТА , ВИЕ КОИ СТЕ БЕ ,ГОСПОЖО ? НЕ СТЕ ЛИ ХОРАТА НА КОСТОВ ,РАЗПЕРДУШИНИЛИ И ЛИКВИДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ? СЕГА ВЕЧЕ РЕФОРМАТОРИ-ХА,ХА,ХА .ТА,АКО ТОЗИ ЗАКОН МИНЕ ,ПЪРВО ВИЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕТЕ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА.
12
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ПРАХ И ПЕПЕЛ СЕ РАЗНЕСЕ И НАРОДА ПАК 4ЕТВОРЕН ГО ОТНЕСЕ СПИ НАРОДЕ ЕМГРАНТИТЕ ВЕ4Е СА В БЬЛГАРИЯ 1 000 000 СПЕТЕ ОЩЕ НЕ НАРОД А --МЬРША
11
1
 
10
 
! Отговори
десен преди 8 години
АЗ не съм Мълчал - за мен Цветанов е доказано виновен, просто Батмана го покри, защото Герб ще се разпаден без него, той държи структурите.В пловдив СА водеше с огромон мнониство през Тотев, дойде Цвъки наля чувалите иизравни процентите.
10
0
 
11
 
! Отговори
Пардю преди 8 години
Е Кунева сигурна ли е,че никой няма да потърси спонсорствата и финансирането на нейното "дви-жение"?А и как я закачиха на "куката" в МП,чрез лакомията на Вълчев и няма да им е сладко от тази "вършитба"!
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора за затвора-Б.Б.,Цв.Цв.,Ц.Бориславова,И.Фидосиева,Ив.Костов,Цв.Василев,Пеевски,Маджо,Пашата и всички кредитни милионери!
8
0
 
14
 
! Отговори
ХА СЕГА! преди 8 години
ПОНЕЖЕ РЕФОРМАТОРИТЕ СТЕ МНОГ "ЧЕСТНИ" ЩЕ ТЪРСИТЕ ВИНА В ДРУГИТЕ - ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ КАТО ОБВИНЯВАХА ЦВЕТАНОВ ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА НЕВИНЕН И РАЗНИ ИГРИЧКИ А СЕГА ТАЗИ КУНЕВА ЛИ Е ПРЪМОВА ЛИ Е ИЗБРАНА С 50000 ГЛАСА ЩЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ЗА МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ РЕФОРМАТОРИТЕ СА ПО ЛОШИ И ОТ ГЕРБ, ЗА ДА СА НА ВЛАСТ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО ЧЕ СЛЕДВАЩ ПЪТ НЯМА ДА ИМА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕТЕ И ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ВИДИТЕ
7
0
 
12
 
! Отговори
ас преди 8 години
а тиквата, цецу, серго, сарай ага, тебе,царю, конските зъби, черния, трабанта ? ТЯХ КОГА ?
6
0
 
7
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 години
До ime Нея първо ще я таковат и после ще я съдят.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже прибери си вересиите. Значи ще правим закона за определени хора!Сега аз в никакъв случай няма да казвам че тези хора са мили и добри, но по какво се различава Кунева или Цветавов от Пеевски, че да правим закон да ударим строго определени личности? законът се прави по принцип за да намали корупцията или в името на някава идея - щом се прави срещу някого удер ще направят и срещу теб закон.
4
0
 
16
 
! Отговори
СС преди 8 години
Гарван гарвану, око не вади
3
1
 
14
 
! Отговори
е преди 8 години
А Доган кога ,или живеем в Османската империя и една групичка везири спорят и правят интриги срещу другите везири .
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки божи ден е по новини и сайтове. Тая какво работи, все пак?
1
0
 
28
 
! Отговори
ime преди 8 години
Ами Кунева кога ще я погват?