Борисов за Newsweek: Една жена в трамвая каза...

Не е сериозно да се коментира преса, отсече премиерът ни
71
Борисов за Newsweek: Една жена в трамвая каза...
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов не пожела да коментира твърденията на сръбска медия, че участници в терористични нападения ги планират у нас и в Хърватия. Борисов обаче увери, че службите ни работят добре.

Още по темата

"Кой е от всичкото е проверуемо и заслужава коментар?! Една жена в трамвая каза, това ме питате, и аз трябва да кажа казала ли го е", посочи премиерът във връзка с твърденията на сръбски експерт пред сръбското издание Newsweek.

Борисов призова да не се шуми по тези теми, защото "онези хора гледат телевизия". "Когато им се дадат достатъчно основания от някой като мене или друг колега, променят плановете си", каза още премиерът. Той бе категоричен, че не е сериозно да се коментира преса.

Обмяната на информация на контраразузнавателните служби никога не касае трета страна, а се споделя само две по две. В рамките на минути се обменя информация, когато касае контратерористичната дейност, съобщи той.

По думите му многократно сме подавали сигнали и на нас ни се подават такива от чужди служби.

"Както имахме преди няколко дни и любовни истории, дори смехотворни сигнали - задължително се проверяват", даде пример Борисов.

По думите му фактът, че директорът на Европол и знакови фигури в борбата с престъпността са на посещение у нас, показват, че не само правителството, но и службите са заработили на необходимото ниво.

На въпрос дали тероризмът и миграционната криза са свързани, Бойко Борисов отговори, че това са два отделни проблема, които се обединяват.

"В Белгия терористите са си хора от криминалите. Преди петнайсетина години, когато правих първите оперативки в МВР, им казах – крадците на коли един ден ще станат килъри, преди няколко години на колегите им казах – един ден терористите и криминалите ще се обединят и Белгия е типичен пример за това", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
26
 
! Отговори
gtf преди 8 години
мда, ние никога не сме виновни, тука никога не може да има тероризъм, цъфтим, вържем, заплатите и покупателната способност конкурентни на най-изявените в света, в съдебната система и във властта няма корупция, гербавите кадри са с уникален умствен потенциал и поемат отговорност за решенията си. Изобщо някой вярва ли му на тоя *** ...
20
1
 
36
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
На този жалък герберски смехурко на снимката му пожелавам да отиде да стане за няколко дни премиер в Румъния. Още на втория ден румънците ще го линчуват на площада в Букурещ. Днес се върнах от път, бях по работа в Силистра, Добрич, а след това по магистрала "Хемус" до София. Мислех си, че само в Северозападна България е трагедия, но там където бях положението сякаш е още по-трагично. България буквално е като след война, или по-скоро в състояние на война!
19
1
 
25
 
! Отговори
Стабилен преди 8 години
Ами коментирай тогава милиционерите дилъри заловени тия дни - или шефа на ДАИ член на ГЕРБ - или кмета - естествено от ГЕРБ - на едно село в Ямболско заловен с 20 и кусур кг дрога на митницата - или и това го пишат некви медии и не е истина, а мамин убавецо - оглеждал ли си се скоро пак в огледалото....:))))
18
1
 
22
 
! Отговори
Куха лейка преди 8 години
Внимателно прочетох всички коментари, само оплаквания. Давайте решения на проблема, време е да изпълним написаното на парламента:- Съединението прави силата. Но не да се съединяваме а.а.но. Само разумни решения. И е време да се помисли за партия... на отговорните, мислещи и разумни Българи.
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
neveroyaten *** e tazi lichnost
16
0
 
27
 
! Отговори
нали преди 8 години
Уж пресата била несериозна работа, а пък я купува на килограм! Същата тази преса свали Орешарски с ежедневна пропаганда, пък днес нищо не струвала? Ало, на кого ги разправяш тези шашарми?
15
3
 
15
 
! Отговори
AN.ELICA преди 8 години
За дейността на случващото се в Белгия винаги ми е било тъмна Индия,но знам със сигурност,че както за всеки документ има образец за текст,така и всеки характер има жив пример за поведение като вид девиз за постъпките си и намеренията си.Затова постоянно и непррекъснато се променя житейския ни итрудов опит според средата и естеството на задълженията ни.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е да има атентати, защото Турция е ислямска държава проникнала в НАТО, където членува и България, а ЕС иска даже да пусне турците без визи. Сигурността и тайните служби на НАТО и ЕС са проядени отвътре и даже имат и няколко турски партии в България като ГЕРБ, ДПС, РБ, Местан.
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не е сериозно да се коментира преса, отсече премиерът ни........."ХА-ХА-ХААма може по медийни публикации прокуратурата да образува производства нали?!***!
12
1
 
33
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Бойко Борисов отговори, че това са два отделни проблема, които се обединяват... Титан на мисълта! И аз не виждам връзка между миграцията и тероризма.. Господ да пази България!
11
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !и кого предлагаш вместо него, пак някоя ушaнка ли?
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко, това не ти е жълтата преса на КОЙ, която работи за теб. Това е разследваща журналистика, при това обективна, но или малкия ти мозък не може или не иска да го разбере... Вместо да се провери този сигнал ще го игнорираме и след време ще кажем, ами имаме пропуски в службите, имало е данни, но не са били проверени. Оправдания много, а ти са цар на оправданията и как винаги някои друг ти е виновен. От теб се очаква само едно: ОСТАВКА! Некомпетентен пожарникар
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то Бат Бока направи така че пресата да изглежда смешна и слагаческа :) Умен е защото използва глупостта на хората...
8
0
 
25
 
! Отговори
уплашен преди 8 години
Като нищо ще прецакат летния сезонпо Морето!
7
5
 
39
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Няма смисъл да коментирам ежедневните издънки на премиера Борисов.Искам само да попитам целокупния български народ колко време ще му е нужно, за да разбере, че този човек е напълно неподходящ за министър-председател на България ?Колко ????Досега минаха 6 години !Колко още ви трябват ?Едно време пеехме: "45 години стигат !" ...И 45 години ни се виждаха много ...Този колко ще го чакате ? 60 години ли ?
6
4
 
31
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
А в някои държави ПЪРВИЯТ политик има изказ на малолетен филипинец от Хаджи Димитър. Но нали сме територия с овце....
5
2
 
33
 
! Отговори
AEH II преди 8 години
А пък в някои абсурдни държави някои крадци на коли станаха първо килъри, после премиери.
4
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" тихо да не ги обидим...тихо да не ни чуят - и те гледат телевизия. Ех мишкоооо министър - председател не си ти....червей. Няма водачи народа български...
3
1
 
25
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
И аз един ден казах,че тоя ще завземе цялата власт. Само нашествениците,който пренебрегва, ще му станат конкуренти. Започнете това.
2
2
 
30
 
! Отговори
Д-р хаОс преди 8 години
Една жена в траНвая каза.............................ама май си зацапал гащичките!