"Атака" в атака: ДОСТ е некролог на BG, да я забраним

Националистите настояха за наказателно преследване на учредителите
15 апр 2016 15:37,
126
"Атака" в атака: ДОСТ е некролог на BG, да я забраним
Магдалена Ташева. Снимка: архив, БулФото

"Атака" обяви новата партия ДОСТ за некролог на третата българска държава и поиска тя да бъде забранена.

Още по темата

Формацията бе създадена миналата събота, а за неин председател бе избран Лютви Местан.

Форумът бе уважен от политици от Турция, сред които и зам.-председателят на турската Партия на националистическото действие Семих Ялчън. 

Депутатката от "Атака" Магдалена Ташева нарече формацията на турските националисти "легитимната политическа фасада на сивите вълци". 

В декларация от парламентарната трибуна тя припомни думите на Ялчън, че където се говори турски, там е родината.

Ташева напомни, че в България има цели селища, в които се говори турски. Затова според нея думите на Ялънч означават открито обявяване на война за анексиране на български територия. 

"Официалното деклариране на тази доктрина е достатъчно основание за наказателно преследване на учредителите на ДОСТ", каза още депутатката. 

"Програмата на новата партия не е нищо повече от некролог на третата българска държава", допълни още Ташева. 

Тя обяви, че "Атака" настоява за забрана на ДОСТ, сезиране на прокуратурата за антидържавна дейност от страна на Лютви Местан и отзоваване на турския посланик у нас.

"Казваме не на турския сепаратизъм в България", завърши Магдалена Ташева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ също трябва да се забрани защото не е имало по-вредно управление от това на някакви "граждани за европейско развитие" със съмнителен етнически произход
61
5
 
3
 
! Отговори
Стефано Окакачука преди 8 години
Батакистите за какви се имат? Полицаи, прокурори, съдии какви? Чак са си повярвали завалийките!
60
3
 
7
 
! Отговори
експерт преди 8 години
местан ни готви косово--кръв и война
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До всички *** ***, които не могат да разберат казаното от тази жена ще кажа ,че е време да слагате забрадките и бегом към Диарбекир. ДЪРЖАВАТА , КОЯТО РАЗЦЕПИ КИПЪР ПО ЗАПОВЕД НА САЩ, ДЪРЖАВАТА , КОЯТО ИЗБИВАВА КЮРДИТЕ, ДЪРЖАВАТА КОЯТО ИСКА ВЪСТАНОВЯВЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ НА НЯКОГАШНАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ В 21 ВЕК, ДЪРЖАВАТА ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ИДИЛ, ТАЗИ ЛИ ДЪРЖАВА ПАДКРЕПЯТЕ? Тук е християнска България и турците по Живково време имаха възможност даа се изнесат. Подкрепям болката на АТАКА.
58
1
 
6
 
! Отговори
до анонимен преди 8 години
де да имаше Комунисти!, а то сега вилнеят слугинчетата и лакейчетата,които винаги са гледали в устата на силните-дали БКП или УСА,за тях е без значение,важното е да седнат в креслото на господаря.Друг е ?,че нямат нито ум,нито знания,нито умения,освен присъщото на лакеите послушание, комплекси,злоба и,което не може да се отрече-умение да крадат.Клоуни на международната сцена и крайни наглеци по отношение на народа.Българи,събудете се!Повече вересия никому!
57
10
 
2
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
руската партийка вбАтака иска да се закрие ДОСТ, а не ДПС ....защо ли?Да не би защото и ДПС е руска собственост....
56
7
 
5
 
! Отговори
бай ганьо преди 8 години
"Атака" в атака: ДОСТ е некролог на BG, да я забраним////////---------\\\\\\А ве и вие не сте никво цвете за мирисане , ама нейсе...
55
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То атака е същото като дост! Ако ще забраняваме някого, трябва да започнем с нея и да се започне наказателно преследване срещу тези ***!
54
7
 
5
 
! Отговори
Сиси преди 8 години
Не на АТАКА,ДПС И ДОСТ.БСП,ГЕРБ и всички останали ПАРТИИ,които гледате само келепира и се натискате,да не изпуснете пустия кокал.Не се ли вмриса на леш,тоя кокал,та да го пуснете най-после.Ей живи изядохте този народ.Махнете се бе варвари!Едни комунисти и доносници на ДС умират и след тях идват дечицата им. Едни и същи фамилии и наследниците им от 70 години са на власт.
53
26
 
11
 
! Отговори
Roman преди 8 години
АТАКА е българо-етническа партия. Отгоре на това обслужва руски интереси. Трябва да се закрие.
52
30
 
8
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
Мисля, че е време Атака да се разтури за разпалване на междуетническа омраза.
51
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Референдум за анексирането на България към Русия защото друго спасение няма,войната вече започна,подготвят се дребните детайли.Турция си има и партията и малцинството.Защо тук няма мигрантски вълни ли ? Ами защото Ердоган няма да позволи във България да се образува равно по численност на турското малцинство,България е продадена приятели .Турция се справи по лесно със българското мнозинство и няма да допусне радикали тук,това е цялата игра,не ,че Бойко пази границата
50
36
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Атака" е некролог за България, напечатан на руска пишеща машина.Авторите му са неграмотни, необразовани, нереализирани, недоволни.
49
28
 
4
 
! Отговори
itinata преди 8 години
abe ako pitash men ATAKA e za zabrana i rastrel na vsi4ki fashi simpatizanti ama e tapivi oshte ... DEMOKRACIA
48
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То хубаво, ама хайде да спрем първо външните талибани, които нахлуват в България, а после ще се разправим и с вътрешните ислямисти. Но и вие като другите продажни дупедати се правите сте същите. Политици срещу Народ. Кои от Вас защити гражданските арести, кой от Вас гласува против закона, че ислямистите ще получават два пъти повече от средната заплата.В коя нормална държава нашествениците получават повеч пари от местните? Гади ми се от всички така наречени 240 дупедати.
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами великите ни деди толкова са я свършили.Така и не са намерили подходящ момент да направят това, което Турция и Гърция са направили с нашите деди - Един прът, бой, секс и марш в България. По бащина линия наште са от Беломорието.Един път ги изгонили след 1 св. война и още един път в края на Втората световна.А техните бутраци стоят тук и пращят от наглост.Ами, след като сте *** - ей къде е Мангалия!
46
5
 
10
 
! Отговори
до 88 преди 8 години
Оно глей съга яла те я не съм согласен.Мой прадедо е бил роднина със Стеван Синджелич и я не мислим како ти мислиш.Ако мислат турците да додат я че броим 4000 евро за неку добру немачку механику са оптиком.Па нека додджу турке я че по едан сваки дан да намалям.Тако мислим да е добро - по едан сваког дана!
45
4
 
17
 
! Отговори
българин преди 8 години
Първо се гавреха с нас гърците и бяха голяма работа преди 12 века ама от тяхната държава остана само една мъничка Гърция.После дойдоха турците,завладяха полуострова,но от Турция остана едно парче в Европа и камънак в Азия.Ей тия много бой ядоха от нашите,сръбските и румънските воеводи,а после и от руснаците.Сега стоят в ъгъла и се бутат да прередят американците дето още не сме ги прецакали.Ама и те са готови като знам,че децата на всите големи *** са в САЩ.Много нагли са турците!
44
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сега Доган небешели некролог буламурни.и.Гн Местан е най големият герои в БГ политиката,и от гн Борисов е по голям.Защото само гн Местан ще отстрани за винаги тумора на България Доган и Пеевски.На изборите следващи дпс ще изчезне за винаги.И герб ще са наполовина гласоподавателите им.Защото Пеевски е Бойкопеевски.
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До като си играете и обвинявате взаимно на русофили ,и русофоби такива антибългарски образования като ДОСТ ще се създават и набират сила ,после се чудим от къде на къде в махала в която до преди 5 години е нямало такова нещо -тамошните "дами" носят бурки !!!!!!!!!!! после отонво зяпайте и бройте мухите ...а и Путин сигурно ще е пак виновен!!!