Кой е той? Новият лидер на ДПС…

Карадайъ е бил преподавател и секретар на ЦИК
Обновена: 25 апр 2016 12:13 | 24 апр 2016 19:37,
84
Кой е той? Новият лидер на ДПС…
Снимка: Булфото

Новият лидер на ДПС е роден на 08.05.1970г. в село Борино, област Смолян.

Завършва висшето си образование в УНСС. По професия е икономист, владее два езика – английски и турски. От 1996 г. до 2002 г. е служител в Централата на ДПС. От 1996-та до 2001-ва година е преподавател по "Информатика" в НБУ, информира "Фокус".

Още по темата
От 2002г. до 2010г. е зам.-изпълнителен директор на Агенция за следприватизационен контрол. Бил е секретар на ЦИК.

Учредител на Академичното дружество на ДПС в гр.София и член на ДПС от месец май 1991г. Учредител на младежката организация на ДПС и неин председател за първите два мандата (1998-2003).

От 2010 г. до момента е организационен секретар на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС.

На 24 декември 2015 година, заедно с Рушен Риза и Четин Казак, става част от Председателския съвет на партията, до провеждането на 9-та Национална конференция на партията. В този период тримата са и съпредседатели на парламентарната група на ДПС

Карадайъ е женен, има две деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е ДПС да легализира Дасикане Рома-християни и Хорахане Рома-мюслумани като български граждани и също да се учи в Учелищата , така няма да се Манипулира с теа или ония
37
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде бе, знаел, не знаел български! Местан като говори най- правилен български от всички политици на тази територия какво направи? Цъфна и върза ДПС ли? Или България? Оставяйте ги там да си избират и да се зомбират, какво сте ги загрижили толкова?
36
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И пак се разтревожи племето,българско.
35
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че на тоя българския изобщо не му е ясен.
34
2
 
24
 
! Отговори
12-ти блок преди 8 години
всеки, живял в 12-ти блок 1995-1999 знае какъв е - ПОЗОР
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
40- ПРАВ СИ- ТОВА Е ПАРТИЙНО РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОРЦИИТЕ- КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!
32
12
 
6
 
! Отговори
turkbereleri преди 8 години
вие недейте правите анализи от партия дето изобщо не разбирате разбрахте ли!
31
4
 
11
 
! Отговори
човека преди 8 години
човека само няма акцент какво ми говорите за сричане мисля че в точно този момент е идеален за представител
30
19
 
16
 
! Отговори
! преди 8 години
Абре еййй ко ви засяга нашия лидер бре, ние турците без това не искаме лидера ни да говори бг, ние на турски се разбираме с него. Ако не ви харесва нашия лидер гласувайте за Местан, дето прекрасно владее български. Щом това е критерия за вас, да говирил български.....
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Balgarskia mu e truden.
28
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И СЛЕД СРИЧАЩИЯ ПРЕПОДАВАТЕЛ В НОВ БГ УНИВЕРСИТЕТ ДА СЪМ НЕ ЧУЛА КОЛКО СА *** ДАСКАЛИТЕ ИЛИ ПОЛИЦАИТЕ- ДНЕС БЯХ ПОТРЕСЕНА ОТ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОТ ПРЕПОДАВАТЕЛ И ЛИДЕР НА ПАРТИЯ- КОЙ МУ Е ДАЛ ДИПЛОМАТА, КОЙ НАКИЧИ ДОАН С ДОКТОР, ПО КАКВО ПО СТЪКЛОДУХАНЕ ЛИ- ЕТО ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ РАЗБИВА НАЦИЯТА- ЦАРЯТ Е ГОЛ= НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ- СМЕШНИ, ЖАЛКИ И ....
27
3
 
30
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Прочетох още веднъж, и съм изумен! Пак ни връзват с паяжина!!!Роден 70-та, а 96-та , на 26 години вече е преподавател? И едновременно с това работи за ДПС??? Ако сега се е "поочовечил" малко в приказките, тогава, на какъв ли диалект е преподавал? Наистина той не може да говори правилно Български език! А на 26 години да си преподавател-абсурд.та ти още не знаеш "на кои хора си" , не да преподаваш. Наистина е време да се изкахе някой който е учил тогава в НБУ, и да ни осветли по въпроса?
26
2
 
19
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
"Предизвестеният избор на Мустава Карадайъ,спасителят на Доган от атентатора Октай Енимехммедов, който реагира преди НСО,вече е възнаграден.Реално той ще бъде новата мъжка секретарка на Сокола,каквито са традициите в Сараите вБояна.С този компромисен и слаб председател,Сокола е загубил не само крепостта си Кърджали,но и Североизточна България.-Осман Октай
25
2
 
23
 
! Отговори
българина преди 8 години
Току що кандидатът на националистите в австрия за президент който и води проучванията каза, че ислямът не е част от Австрия и го повтори трипъти!!!! Промяната ще се случи ислямът ще бъде забранен в Европа. А предатели като меркел на кладата
24
0
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Тоя съм го слушал, той не може даже да говори правилен български, как ли е преподавал, или е преподавал само в курсовете , дето са се обучавали децата на дпс-арите, за да имат "вишу" , и да могат един ден родителите им да ги набутат на държавна службичка я в някоя агенцийка, я в някоя администрация...Мисля, че е крайно време, да се проверят дипломите на политиците ни, и да ги попрепита някоя комисия, по езиците, които са обявили, че владеят, и ако лъжат-да ги махат да не ни излагат по света.
23
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турци и българи заедно трябва да отвоюваме държавата от мафията. Иначе децата ни ще продължат да бягат не мили не драги из Европа и ще ни държат бедни и нещастни. А мафията в България са както ДПС така и ГЕРБ ,БСП и т.н. .Ще ни се наложи да строим заедно държавата наново. Иначе които и да изберем резултата е ясен. Как ще стане това не знам, но друго спасение няма.
22
1
 
21
 
! Отговори
bg преди 8 години
Бреййййй... владеел два езика... ти да видиш... английски и турски (който му е майчин по дифолт).Мнооооого учен мъж - говори "два" езика!Питам се, говорили Български език или това не е важно...?!
21
0
 
15
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
"Успоредно с икономиката следва математика и информатика в СУ "Св.Кл.Охридски"Това обяснява преподавателската му дейност.Но биографията му се върти само около ДПС.Поредният успял 33 г.-"през 2003г.като зам-председател на Агенцията за следприватизационен контрол е купил имот 98 кв.м.в София,като данъчната оценка на имота е 54 881 лв.,а продажната цена е била 24 654 лв. 25%в реални пари,75%от тези 24 хил.да са в компенсаторни записи.Тогава цената им е била между 18 и 30 ст.Апартамент за 11000 лв?
20
1
 
23
 
! Отговори
полиглот преди 8 години
Владее турски и английски.И ако английския му е като българския.....На български сигурно и не може да пише..А както е видно,че е *** то и турския ще му е такъв.
19
6
 
12
 
! Отговори
Бачо преди 8 години
До *** съм *** ТО СИ ЛИЧИ ЧЕ Е ПАРАШУТИСТ ПО ЛИНИЯТА НА ВЪНШНАТА ТУРСКА АГЕНТУРА