Борисов: Чрез евросолидарност към облагородяване!

Премиерът честити Деня на Европа от социалната мрежа
9 май 2016 16:22,
88
Борисов: Чрез евросолидарност към облагородяване!
Снимка: архив БТА

Премиерът Бойко Борисов честити Деня на Европа от профила си във Facebook и напомни европейските ценности.

"Неслучайно гарантирането на стабилността, обединението и мирът са сред основните цели, към които Европа се стреми след спомена за преживяното през Втората световна война", написа той в социалната мрежа.

Премиерът пише и че България е сред страните, които с присъединяването си към Европейския съюз са получили големи възможности и подкрепа в своето развитие и в желанието си за осигуряване на по-добри условия за живот на населението си.

"Въпреки трудностите, с европейската солидарност и волята за развитие и просперитет, България ще продължи да се облагородява и да преследва по-успешно своите стремежи", пише още министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Бойко БорисовFacebook9 май
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От това дърво-Б.Борисов-фиданка няма да порасне!
32
2
 
3
 
! Отговори
Панко преди 7 години
Евала Бойко, Евала Бойко, ти си най-велик и като голям гавазин и като комик.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гербист-столичанДенят на Европа е денят в който съветските войни прекършиха гръбнака на хитлеристкия звяр. В този ден нищо не се е зародило, освен свободата да преписваш високопарни лафове без съдържание. "В една зверилница всяка толерантност е равна на смърт"- Хайтов. Евро-атлантическия идеал е едно извратено общество, да заграби богатствата на света и да тъпче до насита търбусите си, а останалата част от човечеството да нагъва бульон от огризани кокали. Да ти е честит Деня на Европа!
30
0
 
7
 
! Отговори
Дяволчето Фю преди 7 години
Бойко, стабилни са нивата на кражбите, убийствата и изнасилванията. Прав си, че обединението и мира са цели, ама недостижими. Защото са изпразнени от съдържание приказки, демек кьорфишеци.Единствената възможност която получихме е да слугуваме на чужди народи, а за подкрепата, мерси, но с такава подкрепа ни разкатаха фамилията. България си е облагородена и чака и ти, поне малко да се облагородиш та да не ставаме за смях.
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойкооо, вече не се говори дали Европа ще се разпадне, а се говори кога ще се разпадне . Обичате да висите на опашката и това си му е !
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ти у деня и да ти у Европата...
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО НЕ БЕЩЕ СССР СЕГА ЩЯХТЕ ДА ШПРЕХАТЕ НА НЕМСКИ А АНГЛИЯ И САЩ ИЗОБЩО нямаше зда съществуват на картата!!!Отделно дето под "мъдрото" ръководство на Меркелица щяхме да се напълним с амуджини.Сега дори и те ни отбягват.
26
1
 
21
 
! Отговори
По Точно преди 7 години
"МУТРАТА дали разбира какво е написал."МУТРАТА дали разбира КАКВО СА МУ НАПИСАЛИ.НАДА ЛИ............................
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гербист-столичан Само където този ден е благодарение на войските на СССР.Доколкото ми е известно Германия на този ден е капитулирала.Та хайде по леко със щампите и мантрите --толерантността, и евроатланстическите идеали. Същи сте като зомбираните бивши комунисти.Щом нещо е казано от вождовете го повтаряха в транс без мисъл в главата,също като теб.
24
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава на Русия!!!! България е с вас братя!!!
23
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако нямаше Ден победъй, едва ли щеше да има и Ден на обединена Европа
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МУТРАТА дали разбира какво е написал
21
31
 
3
 
! Отговори
ЧЕСТОТО ЕВРОПЕЙЦИ ! преди 7 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ - 9 май ДЕН НА ЕВРОПА !
20
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари сега имате възможност да плюете по Борисов . Интересно нали бяхте на власт преди една година , защо си дадохте оставка . Апропо вижте си новия шеф на мини партийката БСП , просто ме е срам да и кажа името. *** Нинова ли беше не знам , но знам , че я уволниха за корупция .
19
1
 
32
 
! Отговори
EUSSR преди 7 години
Тикво, що направо не написа - "Ще продължавам да се навеждам всеки път на големите началници, така ме е научил моя бивш господар бай Тошо. "За лошия мат'рял изобщо не ми дреме, важното е от УСА и брюкселските зеленчуци да ме потупват.
18
1
 
11
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
... и двама си теглиха куршума - един в Надежда и друг току-що в Хиподурма ...
17
2
 
37
 
! Отговори
Куроландес преди 7 години
Борисов, кой ще връща близо 30-те милиарда, които изтеглихте и КЪДЕ СА ПАРИТЕ е по-важното ?От 30 милиарда, само 2-та милиарда "излишек", с който се хвалиш ли останаха.Горанов построи ли си замъка за 4 милиона с 2 500 лв министерска заплата.Преборихте ли корупцията, счупихте ли гръбнака на престъпността.Само днес загинаха 13 българи - 10 в ПТП-та, 2-*** скочиха от високи етажи (един в жк Толстой и един в Русе) и 1 жена се удави в Дунав.Иначе ти вярваме, де ...
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно баба знае ,едно баба си бае . Клиничен случай. Четвърти километър . Ама на чужд гръб и 21 милиарда заем са малко.
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... а Коничата Вурст, Борисов и Плевнелиев пък празнуват Денят на Европа.Останалите (нормални хора) празнуваме ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА и разгрома на хитлеро-фашизма, който за съжаление отново надига глава 71 години по-късно.
14
2
 
35
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
Може ли да оправя заглавието."чрез евросолидарност към европедерастизъм".