Сидеров към властта: Сдобрете се и довършете България!

Лидерът на "Атака" с иронично изказване към управляващите
11 май 2016 14:00,
113
Сидеров към властта: Сдобрете се и довършете България!
Снимка: Архив БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се обърна към управляващите с изказване, пълно с ирония. В него той изрази надежда, че ще им дойде акълът и ги призова да се сдобрят, защото имат много работа за довършване. 

"Искате да бутате едно управление, което с толкова енергия и пари дойде на власт. Толкова млади, красиви и умни младежи с павета в ръка... И всичко това с лека ръка да го загърбим", възмути се той.

Още по темата

"Само господин Сорос даде толкова милиони за софийския майдан, толкова мрежи и вувузели. И сега това да падне, за да отидем към нестабилност. Помислете си само - започнали сте сделки, обществени поръчки и сега ще ги оставите, за да дойде някой политически некоректен и да ви ги вземе. Вземете се сдобрете, за всеки има по една митница или поръчка", каза още Сидеров от трибуната на парламента. 

Той припомни, че идва рядко в НС напоследък, защото е построен на турски гробища и носи отрицателна енергия. Но е пристигнал, за да отправи съветите си към мнозинството. 

"Дойдох да ви размахам един златен пръст и да ви предупредя, да ви дойде акълът в главата и да не събаряте това правителство. Защото ще изпаднете и никой няма да чуе повече за вас. Вършете си работата, на България и без това й остават малко години, довършете я. След това няма да има нужда от Изборен кодекс, валиите ги назначава султанът, не се избират", каза още Сидеров.  

Той посъветва мнозинството и да не се стреми да плаши премиера."Той не е пребледнял, най-много да го изнервите и да ви изпрати на предсрочни избори, защото човекът все пак има нерви", каза още лидерът на "Атака". 

Сидеров отправи още един съвет към управляващите: "И не обръщайте внимание на провокации. Ще излезе да ви каже някой, че сме били най-бедните в Европа. Че имало един милион българи под чертата на бедността. Примирете се, важното е вие да не сте в тази категория", каза още националистът и добави: "Започнали сте едно дело за довършване на мандата на България, довършете го!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
10
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
От създаването й през 2005 г. до последните избори съм гласувал само за Атака, но атакистите обърнаха възгледите си на 180 градуса. В началото Волен имаше православни убеждения, беше антикомунист и родолюбец. Книгата му "Бумерангът на злото" е посветена на всички православни християни в България, избити по време на безбожния комунистически режим. Сега Волен започна да твърди, че комунизмът всъщност не бил толкова лош, а онзи ден дори е поднесъл цветя пред паметника на съветската армия...
35
1
 
2
 
! Отговори
HAHAHAAAA преди 7 години
Be vole kvo ti stana na tebe be pile hahaaaaaa.... chovek nemoje da paviarva
34
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май го е шубе, че нещата отиват към избори и ще остане без работа, та затова настоява всички да работят и да си вършат работата
33
13
 
11
 
! Отговори
Migren boy преди 7 години
Според този дядик ще се разпаднат: ЕС, САЩ, България и целия цивилизован свят. Само Путин ще иляди :)
32
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перхидролчо пак не си е пил хапчетата
31
6
 
22
 
! Отговори
М да преди 7 години
Волен Сидеров може да е хулиган може да се е бил ама за разлика от голяма част от другите не е мафиот и крадец Какъв е Боко тикв_та а ами престъпник какъв. Някога ще го осъдят ли ами не естествено.А другите тях дали ще ги осъдят а ? Не естествено.Сидеров мие смешен ,но НЕ Е ПРИСТЪПНИК може да е хулиган
30
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй като изборите не зависят от народа а от ЦИК сидеров никога няма да вземе власта. Ако зависеше от избора на народа отдавна българия щеше да се вдигне на крака. Кой не иска монополите да се изгонят? Кой не иска златото което го ограбават чужди изедници от недрата на българия да се използва в полза на народа? Не познавам такъв който да не иска. Но проблемът е в тези които броят бюлетините. Както е казал Сталин не е важно кои и за кого гласуват. Важното е кои и как броят бюлетините.
29
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех тази бяла лабораторна мишка, пак се появи в парламента ? Пък и нахална бе ? Чак до микрофоните стигнала ? Само дето под полата на баба Цецка не е мушнала .... да и изкара акъла /ако изобщо има такъв/.
28
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подложката на Путин яко го тресе, че няма да е в парламента вече.
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се намери място в този сайт за Волен? Ще ви се скара чичко Рубин, че го отразявате. Гледайте от *** медии какво правят. А сега няколко думи за овчите кратуни даващи коментари . Разбира се , че протестите от лятото на 2014 бяха изцяло финансирани от Сорос и щатското посолство. Вие с овчите глави не видяхте ли какво правеше бивш посланник на САЩ при протестърите в СУ и защо бе любезно допуснат до СУ от тях. Може би приликите с действителни лица и събития са случайни? Аман от ***!
26
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те България могат да си я довършат и скарани. Волен да не бере грижа за другите, а да гледа собственото си здраве, че никак не ми звучи добре.
25
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умен си.Когато хората ти повярват и тръгнат след теб спри да вършиш дивотии.Мисли за последствията.Днес си прав и много точен.Говориш истината.Ефект няма да има докато не овладееш действията си.Прояви воля, Волен. Много хора разчитат на теб.
24
0
 
26
 
! Отговори
КОЙ БИЛ СОРОС преди 7 години
Кой е Сорос ли Ами питай като за начало "Икономедиа" на олигарха Иво Прокопиев. Цялата група около Дневник е на издръжка при Сорос. Парички идват от него и за "БХК" и за "Отровено Общество" и за "Америка за България" ОБЩО ВЗЕТО ВСИЧКИ БО-ЦИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БГ СА НА НЕГОВА ИЗДРЪЖКА- РАЗБИРАЙ САЩ
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силан турция- силна ислямизация, - слаба България.
22
22
 
9
 
! Отговори
Професор преди 7 години
България е мощна държва със силна икономика и жизнен стандарт благодарение на ГЕРБ! Какви ги плещи тоя?Само ГЕРБ! Мачкай Бойко комунистите!
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нямало доказателства за платените протести? къде беше проститураща мрежа когато полицаите спретнаха простест тази зима? защо улициет не се изпълниха с хора и нямше контрапротест? а за Златанов защо нямаше тълпи от хора? А за очевидната манипулация на избориет където ГРАО, МВр и МВнР и ЦИК осказаха да работят, а на хора им стана лошо? защо нямаше протести...не е ли очевидон че претестите срещу Орешарски на които имаше по 20 000 души бяха купени...
20
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скрита зад сарказъм Златето подкрепи кабинета Борисов
19
27
 
9
 
! Отговори
Й преди 7 години
Болен трябва да бъде съден за шпионаж в полза на Путин. Абсолютен болшевик и параноик.
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този турчофил жив ли е още.Мачкай гяяурите, Волене.
17
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я гледай, имало рецидивисти в НС