Борисов размаха пръст: Ако го ядосват, може да стане президент

Нови избори? Няма да е честно към народа, смята премиерът
12 май 2016 07:00, Красимир Ангелов
113
Борисов размаха пръст: Ако го ядосват, може да стане президент
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов се пошегува, че не е съвсем невъзможно да се кандидатира за президент на изборите през есента. "Да не прекаляват с играта на нерви, защото действително може и да не ми издържат в един момент нервите", обяви министър-председателят в Лондон в отговор на въпрос дали има интерес към Дондуков 2.

"За мен важната подкрепа на Патриотичния фронт, Реформаторския блок и разбира се на всеки, който разумно разсъждава, че в това насипно състояние, в което са партиите едни нови избори, ще са само рай за контрабандистите, за корупцията и за всички тези олигархични кръгове, които това чакат", заяви още той след срещата си с Дейвид Камерън.

Премиерът отново подчерта, че ГЕРБ са готови за избори във всеки момент, но "няма да е честно към народа”.

"Много ми е мила държавата да направя нещо такова. Ако патриотите и реформаторите са стабилни, и ние сме стабилни, ако не – избори", допълни той и продължи: "Да ме оставят да си доасфалтираме, да си доправим програмите, да си съберем повече пари в бюджета – те ще ги харчат. Да бъдат по-толерантни".

Премиерът за пореден път определи бившия вече социален министър Ивайло Калфин като професионалист и добър човек.

"Подкрепа получаваше от всички и за пенсионната реформа и не на последно място – над 220 млн. извън бюджета, от парите от контрабанда, която храни корупцията, дадохме на българските пенсионери за двата Великдена и двете Коледи, които са минали в управлението", отбеляза още Борисов. По думите му обаче въпреки това, АБВ трудно са подкрепяли правителството в прагматичните решения.

"Проблемът е, че ние научихме от медиите от пресконференцията какво са решили и аз мисля, че отдавна са го решили, защото президентските избори са им важни", посочи още той и бе категоричен, че от АБВ не са имали повод да напуснат правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Аз ще гласувам Марешки президнт.Този малък човечец с едно малко действие ми спести повече пари отколкото всички политици събрани на куп през последните 26 години.Представям си колко би ни облекчил живота ако има повече власт!!!
76
1
 
5
 
! Отговори
Мирко преди 7 години
може да стане президент!-Да не чувам подобни изявления!
75
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той може да се кандидатира, ама кой ще го избере е друг въпрос. Вече и герберите се срамуват от неговите приказки. Голяма излагация е за страната, а най-лошото е, че вместо да помъдрява с годините при него процесът е обратен.
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече знаем кой ще е следващият ни президент. Затоване се хабим дагласуваме, защото няма никакъв смисъл.
73
23
 
3
 
! Отговори
иван преди 7 години
И за президент да се кандидатира , пак ще спечели , защото няма алтернатива, един от малкото политици ,м които наистина мислят за България, но предпочитаме да е начело на изпълнителната власт.
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам го ядосан! Нека се кандидатира за президент. Ще е много весело - най-накрая ще разбере, че трябва да престане с тыпи и нахал-ни изцепвания! Лошо е да паднеш от всоко, а и тогава правосъдието се размърдва...Започват всякакви приказки за Женева, Лозана, Вадуц, Кайманови острови, самолети...мани, мани! Money, money! Мани, мани! За вчерашния слуга няма по-голяма радост от това да ттакова господаря си!
71
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълно си заслужаваме Тиквата .
70
3
 
24
 
! Отговори
четящ преди 7 години
Не съм сигурен, кой ще ни излага повече по света?! Плевньо или Тиквоний?
69
3
 
36
 
! Отговори
Ая преди 7 години
Без подкрепата на запада герб ще се срине под собствената си тежестМного скоро
68
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквун велики вече откровено се подиграва със стадото и с основание.Той е сигурен,че с овцете може да прави каквото си иска и когато поиска те го избират я за премиер,я за президент.Сам го каза,че и магаре може да постави на президентския "пост".При такива овце,такава бащиния.А после викайте,че той ви е виновен *** овце.
67
3
 
21
 
! Отговори
цц преди 7 години
И кой го ядосва този добър човек, та иска да става президент.
66
3
 
18
 
! Отговори
Блгр преди 7 години
Хаха Бойко се закани, че ще остави работата и ще стане лаладжия далавер-плямпаджия. Бойко нима искаш да станеш като Роско ? Човек не се излагай
65
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заплахи типично по мутренски. Аман от този плашипу*арник.
64
26
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Ще е голям кеф Бойко Борисов да стане президент,а България да стане президентска република.Само така ще гласувам за него
63
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце, внимавай в картинката да не отмениш промените в Изборния кодекс, че не за президент, ами и за кучкар на Банкя няма да те изберем повече!!!
62
3
 
27
 
! Отговори
иван преди 7 години
Но да не прекаляват, че ще вдигне кръвното и ще подаде оставка...
61
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кому хрумна "брилянтната" идея хиляди хората да се държат без вода и храна с часове.Ако аз бях застъпник щях да почан да горя протоколи или да ги изхвърлям навън...задъжителон щеше да има касация. каков могат да ми направят - да ме накажат със 100 лева, сиреч да не ми дадат парите които съм си заработил....
60
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на тези избори хаоса бе пълен, но нито Бъчварова нито Административният министър поеха някакав вина.. сайтовете на МВр, МВнР, ГРАО, ЦИК - отказаах да работят. На балотажа - също. да се чуди човек как на Бъчварова не й хрумна да прати компютърен специалист на ЦИК за балотажа. И защо предварително не бяха закупени 1000 металин шкафчета като в моловете. оставяш си протоколите там , заключваш, даваш си джиесема и се разпождаш някъде за един час, докато приключат с предния номер.
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 30 - хъм доста смело твърдение. И до днес се знае че има почти 150 000 бюлетини между калфин и Плевневлиев, които са в полза на Кафлин но са отчетен като недействителин, а нещата бяха на "кантар".за фандъкова миналия мандат социолозите даваах два пъти по-малки резултати. за костинброд да не говорим - Петя Първанова трябваше да влеез в затвора, също и Марин Райков., но там си измиха ръцете. там наляха 600 000 бюлетини.
58
8
 
1
 
! Отговори
it преди 7 години
SWISCOINНова централизирана крипто валута.От създателите на Bitcoin. Средно месечно цената растеше така :12.2015 0.44 $;01.2016- 0.47 $; 02.2016-0.72 $; 03.2016-1.12 $Цената в момента (12.05.2016 г) е 1.58 $.Прогноза декември 2016 г. 18-20 $, декември 2017 г. 80-100 $Сега е съвсем в началото, бъдете от първите и купете на ниска цена.Ето линк за регистрация:swiscoin/Register?sponsor_id=947327Регистрацията е абсолютно безплатна, нищо неангажираща