Станишев към Борисов: Да си премерим магистралите!

Кабинетът на БСП излял близо 4 пъти повече асфалт из страната
27 май 2016 18:27,
99
Станишев към Борисов: Да си премерим магистралите!
Снимка: архив, Булфото

Кабинетът "Станишев" е излял 11,5 млн. тона асфалт, а кабинетът "Борисов 1" - 3,5 млн. тона. Това написа президентът на ПЕС и бивш премиер Сергей Станишев във Facebook.

"Когато цифрите говорят, и боговете мълчат", подчертава той.

Още по темата
Повод за коментара му стана дебата в парламента между премиера Бойко Борисов и соцлидера Корнелия Нинова, който Станишев проследил с интерес.

"Смятах този спор за отдавна приключен. Заради фактите: по време на мандата си моят кабинет построи 121 км магистрали, през времето на "Борисов 1" се построиха 115 км. Тройната коалиция реконструира и рехабилитира три пъти повече пътища, отколкото първия кабинет на Борисов - 6844, срещу 1584 км", написа Станишев.

Бившият премиер смятал, че този спор отдавна е напълно излишен, тъй като всяко правителство е направило нещо за страната. "Бих искал всяко следващо да прави повече. За да стигне резултатът до хората", допълва президентът на ПЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей Станишев, по-добре не се връщай!
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И вкупом непотребни станахте !
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм за единия или другия. Но според цифрите излиза, че Станишев е крадял асфалт, илиБорисов не слага достатъчно асфалт. Уот да хел из диз шит?
60
3
 
6
 
! Отговори
аст преди 7 години
Този на снимката съм го гледал в някакъв сайт за възрастни.
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Дърт ШофьорКъв Ихтиман бре? Ти видел ли си какви мостове има преди Ихтиман? Още да са до Вакарел на Тракия и до моста на Йорданкино. На Люлин един тунел и един мост ги правиха 5 години и от ногава не спират да ги ремонтират. Сета и Марица я почват с ремонтите - още в гаранция!
58
3
 
1
 
! Отговори
Дърт Шофьор преди 7 години
По серковците демократи завариха и двете магистрали с построени от коменистите най-трудните и скъпи участъци - Тракия до Пловдив и Хемус - до Правец. После 20 години правиха тунелчето и гредите на моста след Правец, щото пилоните бяха готови, за да вържат парчето пак готова матистрала до Ябланица. Толкоз! И на Тракия построиха 200 км. из полето. Ако требваше да почват от София, още да са до Ихтиман и Чурек! Толкова с магистралите! Немат пари да ги поддържат!
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме не Борисов а Пиночет.Борисов не е антикомунист,а точно такъв ни трябва-като Пиночет.Вижте ги сега чилийците нямат стигане.Икономика,заетост добри доходи и всичко това благодарение на Пиночет.След като е приключил с комунистите е съградил модерна държава в която хората живеят добре-Чили.Такъв президент ни трябва.
56
1
 
8
 
! Отговори
Марш в Украйна преди 7 години
Абе хората си казаха думата, той сега взел да додява. Много злобен и нагъл.Като беше министър, пръскаше разни мечти за лек и безотговорен живот. Като не се осъществиха, нека си спомним стачките на учителите, започна да клинчи. Типичен Господин Фиаско.
55
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Елементарен човек, жертва единствено на първичните инстинкти. Помня и няма да забравя изказването му, че асфалтът не се ядял....
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абеее сергейчо, скрийй се някъде и не се показвай!
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХУБАВО Е ДА СИ ПРЕМЕРИ НАПРАВЕНОТО С НЯКОЙ ЕВРОПЕЙСКИ ЛЯВ ЛИДЕР- 1500 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА НАЧИНАЕЩ УЧИТЕЛ 2005 ЕВРО, 14 ЗАПЛАТИ 13, ТА ЗА ОТПУСКАТА, 14ТА ЗА КОЛЕДА, 23/30 ДНИ ОТПУСКА, ПОЛУЧАВАТ Я НА 7 ТА ИЗРАБОТЕНА СЕДМИЦА, 7 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН, ЕДИН ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО СЕ ОСИГУРЯВА ДРУГИТЕ АВТОМАТИЧНО СА ОСИГУРЕНИ ОСТАВАШ БЕЗ РАБОТА ОБЩИНАТА ТИ ПЛАЩА РЕЖИЙНИТЕ, ЕВТИНИ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА, ТАЛОНИ ЗА ПОЧИВКА ДЪРЖАВАТА ПОЕМА ОТ НАРОЧЕН ФОНД ЧАСТ ОТ ИПОТЕЧНИЯ ЗАЕМ НА МЛАДО СЕМЕЙСТВО ЗА ОСНОВНО ЖИЛИЩЕ
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФАКТИ- 2008/20013 Г СЕ ТРЪБЕШЕ ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ И ИЗЯВИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ, ЧЕ АСФАЛТА НЕ СЕ ЯДЕ, НЕ СЕ МАЖЕ НА ФИЛИЯ И НЕ ПЪЛНИ ХЛАДИЛНИКА, А СЕГА СИ ИЗТЪКВА ТОНОВЕТЕ АСФАЛТ КОИТО СА СЕ ИЗЛЯЛИ, ТОГАВА ОПОРНАТА ТОЧКА БЕШЕ ПОЛИЦЕЙЩИНА, СЕГА НЯМА ПОЛИЦИЯ- НО ОБЩОТО Е ЕДНО - ГОВОРЕНЕ, А ОЛИГАРХИЯТА ОБИТАВАЩА БСП АБВ, ДПС И ДОСТ ПРОПУСНА ДА КАЖЕ КАК ПРЕГЪРНА ИНТЕРНАЦИОНАЛА, КАКВО НАПРАВИХА ЧЕ НАШИТЕ БЕДНИ РАБОТНИЦИ И ПЕНСИОНЕРИ ДА НЕ СА НА ТОЯ ОКАЯН ХАЛ, КАЛФИН И ХАСАН АДЕМОВ ЗАТРИХА ПЕНСИОНЕРИТЕ
51
3
 
21
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
По нагло човече не съм виждал.Далаверата "батко,братко", 1млн евра в сметката на любовницата му,настояща съпруга с далаверата " излъскване имиджа на България", далаверата със заменките на неговите хора,при които държавата е ощетена с 2млд евра,"загубени" секретни документи и т.н.Няма прокуратура,няма съд и на всичкото отгоре отиде в Брюксел на наша издръжка.Това нашето не е държава.
50
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАГЪЛ ЧОВЕК-БОЙКО БОРИСОВ ГО ЗАЩИТИ ПРЕД СЪДА ЗА ЗАГУБЕНИТЕ ДОКЛАДИ, КАТО Е КАЗАЛ ПРЕД СЪДА, ЧЕ ДОКУМЕНТАЦИЯТА В МИН. СЪВЕТ Е МНОГОБРОЙНА И МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНАТ ГРЕШКИ-БОКО ДА СИ ПРАВИ ИЗВОДИ
49
6
 
27
 
! Отговори
ангелов преди 7 години
Който се счита за нормалин бфлгарин , да си отговори на въпроса ,как и защо допуснахме такъв нагъл ,отвратителен комунист ,като Станишев да решава нашите съдби !!!!!! Той извърши пред очите ни десетки престъпления и за награда в Брюксел на курорт !!!! Сериозно трябва да помислим ,какви хора сме и какво заслужаваме !!!!!
48
3
 
25
 
! Отговори
един преди 7 години
Този симпатяга на снимката да вземе да се скрие и да се моли оня отгоре да не го шиба за всяка една стотинка дето е откраднал от държавата, че къв секс го чака бедна му е фантазията
47
4
 
20
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Ама точната дума е излял не положил.Пък имат и наглостта да говори др. Станишев.Каточели ние не гледаме кои колко е работил.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е... туй Сергеевич нали се вижда. Хвани се за друго, нещо по къде не се вижда.
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не си мерете магистралите,мерете стандарта на живот на обикновените хора,магистралите държава не правят,хората я правят.
44
14
 
5
 
! Отговори
анонинемен преди 7 години
Да имаше вариянт правителството на Господин Орешарски искаше да закупи 12 влака нови .Но за съжаление това честно правителство го свалиха от власт .