След Тато Нинова с цветя и при Дядото

БСП свири старт на общ фронт срещу Борисов
31 май 2016 19:45,
51
След Тато Нинова с цветя и при Дядото
Снимка: БТА

Новите шефове на БСП, начело с лидерката им Корнелия Нинова отдадоха почит на основателя на социалистическото движение у нас Димитър Благоев. Те поднесоха цветя пред паметника му. Благоев, наричан от последователите си Дядото, е създател на БРСДП и БКП, която по-късно се преименува на БСП.

Нинова и екипът й му отдадоха почит по време на посещението си в Благоевград. Там соцръководството проведе изнесено заседание. Визитата им се проведе ден след като заседаваха и в Правец, където почетоха някогашния Първи Тодор Живков. Социалистите поднесоха цветя пред паметника му и посетиха къщата му, превърната в музей.

Още по темата

След заседанието в Благоевград Корнелия Нинова обяви, че БСП започва общи опозиционни действия срещу правителството на Бойко Борисов. Социалистите ще инициират незабавни разговори с ръководствата на другите опозиционни партии в парламента. Ще се търси и съдействиято на опозиционни формации в местната власт, които не са представени в Народното събрание.

По време на разговорите с другите опозиционни партии от БСП ще търсят подкрепа за алтернативните си предложения за промяна на в политиките в България.

"Ще внесем няколко закона, които изпълняват нашата политика за връщането на държавата в икономиката и за ролята на социалната държава", каза Нинова, цитирана от "Фокус". Тя припомни намерението на социалистите да внесат антимонополни закони, с които да защитят  дребния земеделски производител, малкия и среден бизнес.

"Трябва да осигурим една работеща икономика, която да гарантира приходи, които да могат да служат за основа на развитие на социалната държава и социалната политика", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази преди месец викаше как ще сменят статуквото, как ще се модернизира партията. Една постъпка не съм видял в тази насока. Правят точно обратното. Няма да има промяна и това си е, но промитите мозъци, пенсиите, мрънкачите и мързеливците ще гласуват пак за тях.
12
1
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
На БСП и в частност на новата им главатарка, най-горещо ще препоръчам да направят една бибипка на Борисов. Не, че ще ги върне на власт, но поне за храносмилането им може да е в полза...
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да иде при макяси после
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, не зная...да се смея ли, да плача ли.Тези удариха ***. Лошото е, че пенсиите пак ще гласуват за тях...просълзени от спомени по бай Тошо- селянина.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като си почнала моме занеси и на Костов
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До свинаряАми, че те БКП/БСП са си родоизменници, какво се учудваш.АКо имаше паметник на Сталин и Путин в България и на тях щяха да отидат.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При тато,при дедо и...
6
1
 
10
 
! Отговори
СТАРИ ИСТИНИ: преди 7 години
ОБЩ ФРОНТ ...ИЛИ....... "РОТ ФРОНТ"----СЕ ПРАВИ С ПАРИ!!!КОЙ ОТ "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ -КАПИТАЛИСТИ"-- НА ПОЗИТАНО -20.....ЩЕ ФИНАНСИРА ИГРАТА...??!!!ТРЕБВАТ ПАРЕ -----САМО С НЕЖНО ЦЪРВЕНО ДУПЕ , НЕ СТААЕ...БЕ...!!!!)
5
2
 
15
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 7 години
Тая връща БКП ,а уж се били променили.
4
2
 
7
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
И тия са като ония. Да им измре електората дано!
3
2
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
То ,Врачанско даде на Булгария ,две ***/ да *** ни истрийти ей!!!!/ Ценко Чоков и ***. Сега му е времето да измислим ново име на таз мухлясала държава.
2
2
 
17
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
А кака *** нема ли да поведе и риволюционна борба срещу врагот?! То инак не става. Виждам я като командир на партизански отред.
1
7
 
12
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Комунизма си отиваааа, долу БКП! Муахаха