МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал

Бъчварова: Безумно е да се твърди, че има чадър над престъпността!
13 юни 2016 09:21,
159
МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал
Снимка: Булфото, архив

Митьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. Това каза пред Нова тв вътрешният министър Румяна Бъчварова по повод екшъна, който се разигра миналата сряда в морския курорт.

"Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност", каза още Бъчварова.

Вътрешният министър обяви, че до леглото на Митьо Очите в болницата има полицай, защото близките му се притесняват да не го убие някой. "Ние правим каквото трябва", заяви още Румяна Бъчварова.

"Драстичен е наистина случаят с престрелката в Слънчев бряг. Това е голям проблем. Но вижте какво става и по света и в Европа. Има хора, които си мислят, че са над закона и могат да правят всичко. Часове след случая много от заподозрените бяха задържани", допълни тя.

"Защо хората, които твърдят, че войната е за наркотици не сезират прокуратурата или не сигнализират до полицията. Не може само да се коментира. Непрекъснато се правят проверки за наркотици, не само в Слънчев бряг. В момента се използва всеки един конкретен случай за политическа атака", допълни вътрешният министър.

Тя допълни, че ще посъветва премиера да заведе дело за клевета срещу Атанас Атанасов. "Как да коментирам човек, който твърди, че в нощта на екшъна аз и Борисов сме били близо до Бургас заедно с Валентин Златев. Нека да се разбере когато един човек говори, какво всъщност стои зад думите му. Моето уважение към Атанасов приключи", категорична бе Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То не е особено трудно ако наистина искат д аго проверят - връщат 10 години назад - смятат даначните декларации лични и на дружествата, гледат кой какво има и да не се окаже, че легалният бизнес доникъде не стига да покрие резултата.... Не искате да знаете, въпреки , че много добре знаете. Ей това е България! За това като прелее чашата става грозно
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЕЕЕ браво бе!А защо за мен не коменират , че се занимавам с наркотици и да ме наричат наркоразпределител и да ми гърмят семейството. Ама и аз не ходя като Али Баба с 40 разбойника и бронежилетка...сигурно за това ще да е...
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странни оправдания на господжата и все друг някой им е крив. МВР все търси нещо и почти нищо не намира. Ако започнем от стрелеца в Борисовата градина, атентата в Сарафово и стигнем до случия " Слънчев бряг" стават ...доста.
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До MopckuПоздравления ! Написано ясно и точно. Колкото до ЛЕГАЛНИЯ бизнес на Очите.... Ами нали върхушката му го даде. Охранителната фирма на "О" охранява всички клонове на ДСК ! Има ли ощенякой да не знае ???
39
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше да нахлуе в чуждито заведение,с бригадата си и да спретне малка престрелка,че да се сетят управниците да видят дали случайно има ,Митьо някой нелегален бизнес!!!След дъж качулка !!!
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само трябваше да каже, че това са долни инсинуации, целящи да дестабилизират правителството.
37
0
 
29
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Смях в залата. Добре, че мия чинии в Германия!
36
0
 
35
 
! Отговори
Mopcku преди 7 години
Разбира се, че е безумно да се твърди това. Самата престъпност управлява страната и се бори за монопол навсякъде. Търсят се всевъзможни подходи и начини за изтребване на тумори като Митьо Очите, който се явява аутсайдер. Няма как да има чадър :)
35
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е честен и има само легален бизнес. Всичко друго са слухове от жълтите вестници.
34
0
 
26
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Рейтинга на МВР и персонално на леля Руми отдавна е ударил дъното и потънал в тинята, а те твърдят че всичко е наред, само малко с битовата престъшност си признаха че не се справят ама то не е фатално.
33
0
 
30
 
! Отговори
бъбрека преди 7 години
А така, и с парите които давам за данъци отиват за охрана на Очите. Браво Бъчварова, вече и наркобосовете са с персонална полицейска охрана.
32
1
 
37
 
! Отговори
? преди 7 години
На публично място има разстрелян и простреляни. Няма терористичен акт и е редно някой да поеме отговорност. Кой, г-жа Бъчварова?
31
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политически чадър над мафията ?За какво им е чадър на мафията след като си имат премиер, министерства и т.н. ? Отдавна вече мафиота у нас не е ония гангстер на улицата ! Сега всеки по-голям мафиот си има кабинет, съветници, облечен е във власт, полиция и жандармерия го пази ! За какъв чадър изобщо говорим ?
30
0
 
39
 
! Отговори
:=) преди 7 години
мутрите си слагат кмет, кмета си слага полицейски шеф и.. всички се доволни :))) то като се замисли човек.. пионката Бъчварова може и да е права - за какво им е тоя чадър на мутрите.. като дъжда е с тях :))
29
0
 
38
 
! Отговори
koj преди 7 години
абе кой им вярва вече? Търсели на Митъо нелегалния бизнес? Ами търсете......то не било наркомясто, а пярко място. Абе вие съвсем ни взехте за мезе.
28
0
 
33
 
! Отговори
PD преди 7 години
Манипулативноста на власта, къпе народа в празни приказки. А мъдроста на народа ни, не е от вчера. За такова отношение, ще се търси сметка. Скоро! Нека е ясно кои са закрилниците, на изсметкярите.
27
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахах, нямало чадър! От махленския дребен контрабандист до най-голямата мутра - всички са с чадър!
26
0
 
47
 
! Отговори
да преди 7 години
в България няма и едно населено място от село до София.. и обратно, където местния полицейски шеф да не си пие уискито с местните мутри - НЕ СЪЩЕСТВУВА !! то има не чадър, а цял дъждобран
25
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За каква търговия с наркотици говорите след като в Слънчев бряг няма нито един пиян и надрусан. Там всички са на балнеосанаториум.А 170-те литра алкохол без бандерол са използвани за разтривки.
24
0
 
47
 
! Отговори
Женска раздумка ! преди 7 години
Тази си ги плещи точно като на женска раздумка ! Ей така, глупости но пък от сърце ! Ама че ръси глупост след глупост - няма значение, приказка да става !? Ето например това - Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. ??? Сега ??? А какво правихте до сега ? Или не сте знаели кой е Митьо Очите ? А за другите и "бисери" просто нямам коментар ! По-добре ще е някой /онзи/ да излезе и да каже - ИЗВИНЯВАМЕ СЕ, СБЪРКАХМЕ С ТАЗИ ЖЕНА !