Ненчев: Готови сме да пратим още военни по границата!

Няма засилен приток на хора от Турция към момента
25
Ненчев: Готови сме да пратим още военни по границата!
Снимка: БТА, архив

Военният министър Николай Ненчев съобщи, че има готовност за изпращане на допълнително подразделение в района на турската граница, ако това се налага. По думите му към момента няма такава необходимост, предаде БТА.

Министърът напомни, че е увеличено присъствието на военнослужещи по границата ни с Турция.

Още по темата

"Няма каквото и да е основание за безпокойство", коментира Ненчев. Той посочи, че в момента ситуацията по границата с южната ни съседка е спокойна и няма засилен приток на хора.

Министърът на отбраната присъства на панихида в градинката "Кристал" по случай 121-годишнината от кончината на българския политик и държавник Стефан Стамболов.

Почит изразиха и заместник-министърът на икономиката и заместник-председател на СДС Любен Петров, представители на Реформаторския блок и граждани.

Петров каза, че 121 години след кончината на Стефан Стамболов всички помним неговото дело. Този велик държавник може да продължи да бъде пример за поколенията за родолюбие, за принципност, за отстояване на последователна политика, която винаги е била единствено в името на държавата, посочи той.

Петров призова да бъдем достойни негови наследници, да продължим да вярваме в българщината и да спрем да се делим на фили и на фоби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Куку преди 7 години
По добре не ги пращай че турчулята бият и войници и генерали.трябва само от черен колан по карате нагоре например б.б
14
0
 
4
 
! Отговори
Генерал преди 7 години
Още двеста души ли. Абе ти си направо кре...тен и то голям
13
0
 
6
 
! Отговори
ГЩ на ВС преди 7 години
Ненчев лично ще отиде на границата и ще реши проблемите, а ако малко се затрудни на помощ ще му дойде министър БЪЧВАрова и ако и тогава не се получи насреща е ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ. В резерв остава бате БМБ, подкрепен от огневата мощ на Соломон Паси с бронирания си трабант. Няма проблеми!!
12
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
Е що? Защо ще се мъчат хората? И с тях и без тях турците ако пожелаят ще ни прегазят за 1 ден! Да се надяваме, че не сме апетитна хапка, а трън в петата или кост в кривото гърло:))
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненчев, още 50-60 човека ще можеш ли да събереш? Имахме 120хил. елитна армия в бойна готовност, имахме 5200 танка, около 450-500 самолета... Всичко се унищожи, продаде и съсипа нарочно. Планът за Източна Европа е изпълнен.
10
0
 
16
 
! Отговори
Погнусен преди 7 години
Само на мен ли ми е гнусно да виждам мъж с увиснали бузи и клепачи, но пък с присадена коса ?!
9
0
 
14
 
! Отговори
Какво недоразумение! преди 7 години
Готови били??!??!?!? Трябваше ВЕЧЕ ДА СА ПРАТЕНИ !Всеки момент от Турция може да ни налазят десетки хиляди талибани! ВСЕКИ МОМЕНТ!
8
0
 
10
 
! Отговори
нико преди 7 години
какво ще праща тоя? военни ли сигурно ще ги взема назаем от *** или от на м.....а си от А ПОЗНАЙТЕ ДЕ
7
0
 
17
 
! Отговори
Гоцев преди 7 години
Чувал съм от познати работещи в МО какви далавери се въртят там. Няма поръчка за армията която да е минала без комисионна по масата за съотвентния служител, а нашите "служби" досега не са разкрили нито една далавера. И това е било така открай време, а не само при правителството на Боко. Смятайте за какво става въпрос.
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прати генералите, повече са от армията.
5
0
 
33
 
! Отговори
офицер от резерва преди 7 години
Нямаме армия, а имаме военен министър...Бас държа, че в това министерство, книжните плъхове са повече от действащите офицери в армията ни.А между другото, няма държава в света в която полицията да е 2 пъти повече от числеността на армията. Просто няма такава държава. Разсипаха армията, изгониха кадърните офицери и си създадоха полиция, която да им пази задните части на политиците. Нямат сметка от армията, защото военните ако се вдигнат и ще ги пометат всичките, барабар с милиционерите.
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние пък искаме да пратим Ненчев зад границата.
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази перука е едно от най-големите недоразумения в политиката ни. От къде го изкопа Тиквата не знам. Много е зле горкия. Ибрикция и гАзолизец от класа. Мазен, мазен, че чак отвратителен. Да не говорим, че е супер некомпетентен. Съмнявам се изобщо да е ходил казарма тоя бУрсук.Оная на МВР и тоя са си лика-прилика. пълни нещастници...
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кого ще пратиш бе. В тая безработица над 5 хиледи свободни места.Воените масово напускат защото заплатите им не са дигани от както ГРОБ е на влас средната възраз в армията е 43 години .Никой млад не иска да служи на тая държава слек като видяха че техните родители баби и дядовци като са работели 40г вземат по 200лв пенсия.ПЛУС ТУЙ ЕРДОГАН НАЛИ Е ПРИЯТЕЛ НА БОЙКО.ко ви стана
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненчев, защо изостави аркадашите си? Сега Ердоган разстрелва, арестува, пребива в затворите и полицейските участъци генералите от натовските структури в Турция. А ти мълчиш...