Целта на Ердоган: Не ЕС, а еднолична власт

Каракачанов убеден, че в Турция върви прочистване
Обновена: 19 юли 2016 09:40 | 19 юли 2016 09:10,
71
Целта на Ердоган: Не ЕС, а еднолична власт
Снимка: архив Булфото

Целта на Ердоган е еднолична власт, него членството в ЕС не го интересува.

Това смята лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Кандидатстването му е в ЕС е възможност да пристиска Брюксел и да получава икономически и политически дивиденти. Членството му в НАТО е стратегическа позиция, от която той доста по-свободно оперира в Близкия изток", каза воеводата пред bTV.

Още по темата
Той застана зад тезата, че осуетеният опит за преврат е дал повод на турския президент тотално да прочисти всички свои противници.

Каракачанов припомни и коментарите, включително на турски наблюдатели, че случилото се всъщност е доста лоша инсценировка на преврат. "На другата сутрин Ердоган направи най-генералната чистка в турската държава за последните 2 века", каза още лидерът на ВМРО.

Той е категоричен, че в момента тече изчистване на системата от всички неудобни и нехаресващи политиката на Ердоган.

Каракачанов коментира и решението на Сърбия да укрепи границата си с България с допълнителни военни части.

"Правят го, за да се предпазят от евентуална вълна, ако проблемите в Турция се задълбочат", каза той.

Той е убеден, че българската граница не е пропусклива.

"Охраната по границата ни е засилена, включително с допълнителни военни. Въпросът е доколко българското правителство ще има кураж да разпореди твърд отпор, ако тръгне подобна вълна", каза Каракачанов.

Той е категоричен, че ако има подобна вълна, каквато имаше миналата година през Гърция и Македония за Сърбия, българските гранични полицаи и военни трябва да имат ясна и категорична заповед – никакво пропускане на нелегално преминаване на границата, включително с използване на сила.

Не трябва да живеем със съзнанието, че ще допускаме някой да влиза незаконно на наша територия, убеден е Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
агент иван,хванете се за ръчичка с балевски,и отидете там да поздравите'' патриотите'' опитали този метеж,ердо и вас да изчисти,че много ви се запушили дупките,че само вие останахте,за да вземе цялата власт.
39
1
 
9
 
! Отговори
румен преди 7 години
Ясно е , че Ердо си направи преврат за да разреши страшните си проблеми и да се изкара месия , ами ако при следващата вълна от проблеми реши да бетонира властта си , например с разширяване на границите на запад , защото Путин не дава на изток ???????
38
8
 
0
 
! Отговори
tur4in преди 7 години
samo erdogan i tuk triabva edin erdogan
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целта на Ердоган е да ислямизира Европа, а всички други цели са подчинени на първата ! Това е от край време мечтата на веки турски султан. След като Турция не успя да завладее Европа със сила, то сега Европа сама предоставя тази възможност. Не случайно Ердоган каза: Нашите МИНАРЕТА са нашите БАЙОНЕТИ !
36
4
 
14
 
! Отговори
Деян преди 7 години
Ердоган иска еднолична власт в Турция. Няма лошо. Да си избие половината народ като Асад . Това ткоето ще стане в Турция ще бъде гражданска война подобно на Сирия. Аз като българин искам да попитам - защо трябва да ми пречи че нашите врагове мюсюлманите се избиват помежду си. ?? Единственото което трябва да направим е да направим бетонна ограда на границата с Турция и да поставим гранични постове в бойна готовност. Точно кокто правят Израел. Друго спасение няма.
35
8
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
САМО ГЕРБ!
34
0
 
7
 
! Отговори
92035 преди 7 години
Убихте коментарите тук. Мислех да не пиша и да не чета, правя единствено изключение за ди ви кажа че досега коментарите бяха лесно четими, в момента като погледна получавам световъртежи.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123Сбъркал си годините пси-хо, не 25 а 75 години се унищожава България!
32
0
 
17
 
! Отговори
vova4ka преди 7 години
Не знам за вас, ама мен ме заболяха и очите, и главата да се опитвам да чета тази шарения като чипровска черга. Определено ако не го разкарате, няма да ви стъпя в сайта, совен ако не искам да си докарам главоболие, че да изкарам някой ден болнични.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който е правил дизайна да си скъса дипломата, ако изобщо има такава. Това нещо ми избщожда очите и не се чете.
30
7
 
13
 
! Отговори
123 преди 7 години
"Многоуважавани Български политици", само можете да се учите от ердоган, така се прави не като вас, мишки, унищожихте БЪЛГАРИЯ САМО ЗА 25 ГОДИНИ. Няма армия, няма полиция няма здравеопазване, унищожихте ценностната система като противопоставихте БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД и го доведохте до просяшка тояга, чермени, зелени сини сега и гроб начело с *** БОЧКО. И това сте една малка групичка,шайка не год ни ци има няма 100, 200 негодника сте, на народа не му издъргат нервите и скоро ще ядете тояга
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък си мисля, че това което се случва в Турция е за добре. Първо, Америка и Турция се скараха. Това е много добре. Второ, Турция се самоизолира и дистанцира от Европа. Още по-добре.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов иска същото , те са еднакви !
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли друг тарикат, като Бойко - хем с еднолична власт, хем в Евросъюза?
26
2
 
9
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Истинското противодействие на радикалния ислям или въобще на ислямизацията може да се постигне единствено като се отрекат религиите въобще . Много смешно е в 21 век при това развитие на науката да се развиват подобен род идеологии . Не знам за вас но за мен еднакво смешно е и кланянето пред някакви кокали / с доста съмнителен произход разбира се / както мюсулманските измишльотини . Всичко това са глупости Няма Аллах акбар защо чисто и просто няма Аллах за да бъде акбар , както няма и Йехова
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе днесаджии, вие нормални ли се да направите този грозен дизайн. Не стига, че сте жълта медия, ами сега и този дразнещ окото дизайн. Досега само заради него ви търпях простотиите, сега вече определено повече няма да ви посещавам. Навремето АБВ си плюха така на дизайна и от тогава не съм стъпвал там, сега вече и тук няма да стъпя. Този дизайн ми прилича на някоя досовска стара игричка.
24
0
 
9
 
! Отговори
Добри преди 7 години
Следва експанзия. Може ли някой да обясни как аджаба НАТО ще защити България в случай на отцепване на Кърджали.
23
0
 
7
 
! Отговори
Крис преди 7 години
Много е зле. Турция върви ретроградно с този официализиран диктатор еРдоган. Лошото е, че с ислямиацията и диктатурата ние ставаме съседна държава на една ислмизирана държава. Нещо което на мен нем и харесва. Съзнавам, че няма как да е светска държава, но все пак имах надежда, че Кемал Ататюрк е постигнал нещо трайно.
22
1
 
6
 
! Отговори
РР преди 7 години
...Целта на Ердоган: Не ЕС, а еднолична власт...ТАКА Е !!!
21
2
 
10
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
До 22. Ахахаха. Да не мислиш, че бягащите от Турция точно ще се стоварят в *** българска, дето във всяко икономическо отношение е много по-зле от турско. Ще ходят към цивилизованите и развити страни. У бг и афганските бежанци не искат да стоят. Защото бг е *** с примитивно и злобно население управлявана от мутри. Долнопробният доносник каракачанката си се кипри в парламента. Лидер. Патриот се води.