Нинова към Борисов: Вие ли спряхте излъчването от Бузлуджа?

Лидерката на Столетницата стигна до прокуратурата заради "саботажа"
Обновена: 31 юли 2016 19:32 | 31 юли 2016 16:45, Камелия Цветанова
147
Нинова към Борисов: Вие ли спряхте излъчването от Бузлуджа?
Снимка: БТА

БСП и телевизията, с която е бил сключен договор за пряко излъчване на Националния събор на левицата на Бузлуджа вчера, са подали сигнал до главния прокурор с искане да бъде установено какво точно се е случило и кой стои зад него. Това лидерът на партията Корнелия Нинова, цитирана от БТА.

Още по темата

В обявения час 11.00, когато е трябвало да започне живото предаване, телевизионният сигнал е бил прекъснат, обясни тя.

След това е направен опит той да бъде прехвърлен към друга телевизия и накрая да се използва сателита на БНТ.
И в трите случая прякото излъчване е пропаднало.

Според Нинова това не може да бъде направено от случайни хора, а от такива с достатъчно възможности в държавата.

От "Позитано" 20 разглеждат случая като саботаж.

"Господин Борисов", обърна се Корнелия Нинова чрез медиите към премиера, "ако сте Вие, това е недопустимо да посегнете на свободата на излъчването на най-голямото национално събитие на опозицията и показва само едно - притеснение от това, което щеше да се види на Бузлуджа".

"Не знам кой е и не казвам, че е Бойко Борисов, очаквам прокуратурата да направи своето разследване", подчерта Корнелия Нинова, но по думите й това е недопустимо и опит да се посегне върху свободата на словото, и тежка цензура срещу опозицията.

След Националния събор на Бузлуджа БСП е по-силна е оценката на лидера й.

Нинова за пореден път подчерта, че тя няма да е президентската кандидатура на социалистите, а се търси силна фигура, обединяваща лявото.

"Аз съм поела ангажимент да изведа БСП до следващите парламентарни избори", припомни председателят на социалистическата партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 69Много си прав! Явно такава е българската съдба, да се зарине българската нация.
43
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младите хора са облъчвани вече 27 години.Те не помнят а и не знаят, че някога България бе горда държава, без Мутри и Пастирки. Без Миковци, Догани, Местани, Първани, Станишевци и Рамадани.
42
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странен патриотизъм има българина. Просрахме ВЕЛИКА Държава индустриализирана ПОЧТИ без пари, за да може да ходим и работим в Европа. Това не го разбирам. А още повече се чудя защо оставихме *** да я доразграбят след като я просрахме? А др.Т.Живков беше в ПЪТИ по българин от днешния недоносен Плевнелиев, Борисов и другите презервативи знайни и незнайни!
41
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите номера на нов глас- е затова отвратихте избирателите си- сега остава да понесат едни огромни уши, да изкарат тетката с гушката, оня с червеното потниче, кирливия от Лясковец да крещи че иска да пуши къде си иска, Малък Тошко да преп и к в а храстите, булите от селата и всичко това не може да отговори НА ВЪПРОСА- КАК ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОКОПАЛА СЕ В БСП ЩЕ ПРЕБОРИ СОЦИАЛНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И НЕРАВЕНСТВО, ЩЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ОЛИГАРСИТЕ ДА МАХНАТ ПОРОЧНИЯ ПЛОСЪК ДАНЪК, КОЙ ГИ ПРАВИ ПО БОГАТИ.
40
12
 
14
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Не, агент ***. Знаеш, че руското посолство режисира "театъра".....
39
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберасти, нали сте американски слуги и лакеи.Откъде тази злоба жлъч срещу сина на Нинова, че учи в САЩ.
38
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вероятно великия банкянски вожд е пренасочил тв сигнала към място, където по същото време е откривал нова канализационна шахта и е коментирал, че благодарение на шахтата икономиката на страната ще хвръкне и хората вече ще има европейски доходи!
37
4
 
15
 
! Отговори
Младен Михалев преди 7 години
Г-жа Нинова има много здраве от мен, от Виктор Вълков и от ген. Любен Гоцев. Ние вече решихме да предложим бившия ми пазач Будю Тиквата, известен на публиката като премиер. Пашата също подкрепя нашето предложение, Трактора се въздържа. Г-жа Нинова може да стигне до балотаж само ако издигне кандидат наш съратник от по младото поколение, да речем Кравата, Магарето, Очите. Само те са достойни противници на Тиквата. Защо не е жив бай Миле да сподели радостта ни за успеха на чирака си.
36
6
 
12
 
! Отговори
Градския преди 7 години
Ако е вярно твърдението на доскоро придворната социоложка на ГЕРБ ,че Борисов вече го е хванала параноята , няма нищо чудно , даже се очаква да натвори още глупости в желанието си да си спаси властта!
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че е оранДЖевото вождче банкянско, няма кой друг. 90% от медиите са техни, само хвалби и тупане у гърдите, невиждана стабилност. Тотален смях! Акт от страх. Знае, че му идва края и прави всичко възможно да подкопае опонентите си, да отвлича вниманието от тях и да го има само за себе си, щото той е най-великият, най-красивият, най-големият най-най-най!
34
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е работа на Цецо Ушатия саботьор.
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх сигнал пази . Някой спира сигнала за да не му спрат кранчето . А бедният електорат може без сигнал , а и без кранче . Но изводът е - и много - партийната система има куп недостатъци като еднопартийната . Електоратът трябва да си отваря очите на четири .
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 52Кажи го на вожда-изпратил е там жена,дете и баджанак.
31
5
 
12
 
! Отговори
до 50 преди 7 години
Ами защото щерката на Тиквата е заминала с откраднатите от народа пари. Затова. Тя е никоя. А синчето на *** Нинова е отличник на Бъркли. Отвори да прочетеш какво значи Бъркли - той е в Топ-5 на Университетите в света.
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е Бойко,защо познанията му стигат само до там,да си пусне котлона,но че е наредил,няма съмнение.
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Тиквата дъщерята си е намерила работа в един вход в квартал Хаджи Димитър. Ще го мете и мие.
28
7
 
7
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
И това да си в Америка, престъпление ли е бе празноглавец селски.За да стигнеш до там трябва да си умен, а такива като теб ще си гният в ***.
27
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо на Тиквата дъщерята се върна от САЩ. Ами защото там просто една невзрачница, госпожа Никоя. А тук с връзките на Тате ще си живее като Царската дъщеря. Синчето й още преди да се роди имаше в сметката си 2 млрд.Познайте кой ги е платил.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинов миеше чинии в една пицария оня ден като се прибирах от Хаваите.
25
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ,не ви спря излъчването фамозната деветка а го спря вашият съратник и крадец Пеевски,и добре ,че го спря да не ви гледат хората нескопосаните рецитали със които се опитвате да пасете овце,нямате оратори и това е .Знаете ли колко нелепо изглеждате отстрани?Няма вдъхновение ,няма емоция ,няма ряз,не знаят кога да повишат тон,абе амтьори