Станишев от Бузлуджа: Мачът е БСП-ГЕРБ

Време е за обединение и промяна, призова лидерът на ПЕС
30 юли 2016 11:30, Александър Попов
88
Станишев от Бузлуджа: Мачът е БСП-ГЕРБ
Снимка: Facebook

"Време е за обединение, за промяна, за нова победа на левицата. БСП е емоция, завлядяваща сърцата на стотици хиляди българи. Нашият събор  винаги вдъхва надежда и оптимизъм на левите хора в България. Бузлуджа е мястото, на което се зареждаме с енергия и тук се чувстваме едно – общност от хора с еднакви идеи и цели. От този връх трябва да отправим и нашето послание към България с емоция и вяра". Това заяви на Националния събор на левицата на Бузлуджа президентът на ПЕС Сергей Станишев.

Според него и Европа и България са изправени пред тежки изпитания.

"В това време единствено социалистите могат да поведат към промяна, която да даде нова надежда, лична сигурност и перспектива на обществото ни. Няма кой друг да го стори – и в България, и в Европа. Затова е нужно сплотяване, воля за победа и ярка кампания, която да спечели сърцата на българите. Убеден съм, че БСП може да излъчи кандидатури за президент и вицепрезидент, които да спечелят изборите, да бъдат гаранти за сигурността на страната, да водят балансирана външна политика със самочувствие и такт. Да докажат, че президентската институция може да бъде близо до ежедневните проблеми на хората и да има ясни социални ангажименти. Голяма е отговорността на БСП и затова тук от Бузлуджа трябва да дадем знака за единство и да си кажем, че всеки ще направи всичко необходимо за успеха на изборите", заяви Станишев.

Той припомни кампанията през 2011 година, когато на левицата се отреждаше третото място. По думите му тогава победата на Плевнелиев над Калфин със 167 000 гласа разлика била открадната в секциите и комисиите.

Станишев вярва, че истинската битка на тези избори ще е БСП–ГЕРБ.

"А спечелването на президентския вот ще трасира пътя на левицата към победа на предсрочните парламентарни избори догодина", категоричен беше лидерът на социалистите в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Е значи Станишко,щом това е мача-резултата също е ясен.
49
0
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Нет Станиша.Мочът е ГЕРБ -ДПС.
48
0
 
8
 
! Отговори
ж.стоев преди 7 години
Ако на тази земя наречена държава все още има нормални хора - мачът трябва да е хората с/у мафията във всичките и трансформации а на вас да ви бъде конфискувано всичко и да гниете в панделата.
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
червении боклуции качвайте се на чинията и отлитайте при кораба майка в тунгуз сибир
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
надбягване с един кон Герб печелят а БСП в кереча както винаги
45
0
 
13
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Горкият,чак си вярва.
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя руски съсел от къде изпълзя
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той мачът е Уреден(купен) от БрюкселИ да паднем и да бием все ще се напиемОт една софра папате Всички в Европарламента в Бг парламента също Човек би трябвало да бъде поне горд и да отстоява това което Говори а не при първо смрънване от Брюксел да Свива Ушите
42
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сергейчо,чичовото!Туй политиците след 1989г за нищо не ставате,чоджум!Ни за опозиция,ни за управление,ни за ядене,ни за пиене,ни за онождане,ни за работа!Единствено- преработватели на храни и течности до естествен тор!По нищо не се различавате от селските *** и кучета- взаимно си приказвате глупости и се лаете,за да си доказвате,че съществувате!Но и то е до време!Гответе се- кой за Гуантанамо,кой за Сибир,кой за Белене!И не забравяй да върнеш партийните милиони долари, дадени на баща ти!
41
3
 
8
 
! Отговори
atakist преди 7 години
МА4ЬТ Е МЕЖДУ ГЕРБ И БСП ТОПКАТА---НАРОДА КОЙТО ВИНАГИ СЕ ПОДЛАГА НА ТЕХНИТЕ УДАРИ ---ДОБРОВОЛНО СЬДИЯТА---ДПС---ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛЯ СПИ НАРОДЕ СПИ РОБЕ
40
5
 
21
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
39
5
 
14
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Мачът е България срещу ГЕРБ!Ако социалистите не желаят да се впишат в тая схема-тяхна си работа,съвсем ще се спихнат!Ако разчитат пак ДПС да им подари властта-няма да стане.
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
серьожа,защо не оставиш старците да си мъчат ченетата с кебапчета,пък да се снимаш на обратната страна на табелата,дето пише БРЮКСЕЛ. защото не пише МОСКВА,нали ?
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за промяна, за нова победа на левицата........................и къде е промяната,в това,че вместо тати,сега си ти, и вместо в москва си в брюксел ? нещо друго променено?
36
15
 
9
 
! Отговори
Опа преди 7 години
Общ кандидат на левицата ще катурне мутренско-калинковския ГЕРБ от властта.
35
5
 
17
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 7 години
Мача е политическата мафия срещу народа ! Гроб и Цоциалистите играят заедно, съвсем скоро държавата подари на свиняра Гергов пловдивския панаир !? Те са една мафия, те са театрали имащи една единствена цел, да ви баламуркат, настройват едни срещу други за да ви ограбят ! Само че народа вече не е толкова *** и накрая и Съсела и Тиквата и останалата каста престъпници ще получат възмездие за престъпленията си !!!!
34
2
 
16
 
! Отговори
Винету преди 7 години
***, мачът е ГЕРБ срещу ГЕРБ. Не разбра ли, че Бойко няма да го победиш, бе хамстер?
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станишев бе, от предишните президентски избори минаха 5 години и измряха 500 000 пенсионера, основно ваш електорат. Колко привърженици да са ви останали, има няма 100-200 хил. души( - -2 ; баба ми и леля ми умряха). Не познавам хора с ЕГН 50 и нагоре, които да гласуват за БСП. Трудно ще се класирате за балотаж. Ей, голяма раздувка си, Серго. Веселяк! Дали си вярваш? Не вярвам да си вярваш! Народа също, ....отдавна! Гаси тока и хващай самолета за Брюксел!
32
9
 
1
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Споко бе, ГЕРБ е Б отбора на Москва. От два месеца има договорка руския пудел Бойко да стане президент, да угроби партията, както Симо царя угроби НДСВ и догодина БСП да спечели изборите и да управлява заедно с пишман патриотите. Подготовката запредаването на панаира на руския гражданин и член на ръководството на БСП Георги Гергов е знак, че гербаджиите са влезли в схемата.
31
1
 
14
 
! Отговори
охлюва преди 7 години
този *** как допълзя от Брюксел