Ген. Радев отвръща на Борисов, но като сдаде службата

"Все още съм действащ генерал", написа той във Facebook
3 авг 2016 16:44,
199
Ген. Радев отвръща на Борисов, но  като сдаде службата
Снимка: Facebook

Един от номинираните от БСП за кандидат-президент, ген. Румен Радев, се зарече да отговори на нападките към него, но след като излизането му от ВВС стане факт.

Генералът подаде рапорт за напускане в понеделник, но искането му трябва да бъде одобрено от президента.

Още по темата

Един от основните му критици се оказа премиерът Бойко Борисов, който при посещението си на авиобазата Граф Игнатиево вчера съжали, че си е "изгубил времето" с него. Ген. Радев подаде оставка и преди няколко години, но тогава Борисов го убеди да не напуска.

"Съжалявам, че с генерал Радев си загубих времето, тогава той ми даваше дума, че няма нищо с политиката. Обикновено, който ме излъже веднъж, няма възможност да ме излъже втори път", каза вчера Борисов.

Днес ген. Радев реагира във Facebook: "Получих многобройни обаждания с въпроси, свързани с моята оставка и с отправените към мен нападки и представеното състояние на българските ВВС вчера, 2 август, в авиобаза Граф Игнатиево. Готов съм да отговоря на всички след издаването на Указ на Президента за моето освобождаване от военна служба".

"Дотогава, моля да имате предвид, че съм действащ генерал от Българската армия и мога да давам отговори, интервюта и изявления с изричното разрешение на Началника на отбраната", обясни още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма смисъл да му отговаряте г-н генерал.Не падайте толкова ниско.