Първанов видя: Борисов се уплаши от ген. Радев!

Лидерът на АБВ призова премиера в лидерска битка за "Дондуков 2"
Обновена: 3 авг 2016 10:58 | 3 авг 2016 09:30,
112
Първанов видя: Борисов се уплаши от ген. Радев!
Снимка: архив, Bulphoto

Бойко Борисов е уплашен от кандидатура за президент като тази ген. Румен Радев. Причината за това е, че той е "генерал на духа", заяви председателят на АБВ Георги Първанов.

"Аз го направих генерал, но виждам, че Бойко Борисов е много притеснен и уплашен от такъв тип кандидатури. Вчерашното му гневно изказване изказва страх от точно такъв тип кандидатури", посочи Първанов.

"Бих се радвал, ако събитията се стекат да работим с ген. Румен Радев, той е почтен човек, високо образован", поясни той пред Нова тв.

Още по темата

Според Първанов вчерашното изказване на Борисов е доказателство, че "и на него жегата му влияе".

"Самите те - Цветан Цветанов, дори Борисов, твърдяха, че на чело на държавата трябва да стане военен, силна ръка. Ето я силната, обединителна фигура", настоя той.

АБВ даде заявка, че ще се търси кандидат не просто на левицата, но и на центъра.

"Допускам, че Бойко Борисов ще бъде кандидат-президент, той си прави кампания", заяви лидерът на АБВ.

"Ако става дума за лидерски сблъсък, съм готов да се срещна с Борисов на президентските избори, самата Корнелия Нинова също направи такава заявка. Ако той беше излязъл преди 20 или 10 дни, може би щеше да срещне моята кандидатура или на Корнелия Нинова, или на някой друг", заяви Първанов.

В този ред на мисли Първанов обяви слуховете за възможна двойка Борисов - Калфин като "смешни неща". Според лидера на АБВ Борисов и ГЕРБ отдавна са изпуснали възможността за постигане на национално обединение и очевидно ще играят самостоятелно на изборите.

По думите му на България не са й нужни избори, в които да се преброят симпатизантите на левицата и десницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AKO TAPATA MUTRA STANE PREZIDENT NAPUSKAM BALGARIA ZAVINAGI
64
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До додоБаба ми и да млъкне няма значение. Но величието от Банкя ако млъкне ще настане голям кеф!
63
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън дрън първанке
62
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си пожелаем генерал Радев да спечели! Да си пожелаем Боко да загуби. Да си пожелаем, като загуби, ББ да млъкне като Костов, но за по-дълго!
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 31 не всеки офицер е русофилистик и *** исторически примери бол Примерно гн Колев е русофил но мачка брутално руската армия Строго погледнато дори Стамбулов дето им е най големия трън в Д на рашките започва като русофил Спомням си обаче един белокос седесар дето освобождаваше нарядите СЕГА е ТОП русофилистик Радев си е идиален за администрация на Тръмп
60
11
 
22
 
! Отговори
до 31 преди 7 години
Защо лъжеш? Или си мислиш,че хората са балами.Защо се излагаш,и кого смяташ да манипулираш? Радев никога не е бил в Русия напротив учил е в САЩ.Или и ти като идола ти Борисов лъжете на ляво и на дясно,но все по малко хора се хващат на номерцата му.Лъга ни доста дълго,и колкото и да се мъчат да замъглят лъжите му хората вече си го знаят и се подиграват с него.Но относно фалшификациите и бандитските си номера е ненадминат
59
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че се уплаши,уплаши се,това е видно от километри.Яростта му е необуздана и издава обърканост и изненада.А ген.Румен Радев си е подавал вече оставката веднъж в знак на несъгласие чужди държави да охраняват небето ни.Постъпка на достоен мъж и военен.Така че истериите на Бойко само ще засилят подкрепата за генерала.
58
20
 
14
 
! Отговори
№31 преди 7 години
До до 311. Абсурдно е агент Гоце да те защитава толкова яростно ако не си като него, т.е. путинофил / аз уважавам и съчуствам на обикновенния руснак/.2. Бившия командващ ВВС е кадър на Долна Митрополия и съветските военни училища. Затова и не иска други самолети освен руските и се опъваше до последно срещу ремонта на двигателите на МИГ в Полша.3. Хубаво е ,че си спомняш годината на приватизирания завод, но аз съм запомнил че през 2012г. БСП чрез Станишев и Орешарски раздаваше заводи .
57
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте спорили за глупости, във всички конфликти в последните 20 години се е видяло кои самолети свалят и кои са свалените. Споровете са излишни. Едните въвеждат 5-то поколение изтребител миналата години, а другите преди 20 години...чесане на езици с глупости е типично за всяка съветска *** без аргументи...
56
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 61 разговора бе преди почти 4 години НЕ официален и в тесен пилотски кръг дословно каза СЛЕДНОТО --- Летял съм на Ф16 блокове 15- 30-40- 52 Ф18 суперстършел- Грипен - Евробоеца- Миг 29 наш и най новия руски миг 29 2му сега е основата на Миг 35 както и на су 27 и су 30 ЗА ВЪЗДУШЕН БОЙ В-В Еврото е ЗВЯР отнася всички от изброените -- А какво мислите за СУ 35 - Планера е Отличен двигателя е ЗЛЕ същия като на су 27 Работят по него но до 2020 поне не го брой БОЕН самолет
55
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен59Напротив,Радев каза,че су-35 е най-добрият самолет,но тъй,като не е на страна съюзник,трябва да говорим за други аероплани !
54
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, дайте някой да спре кражбите от държавата и народа ! Системата ни е изостанала. Държавно административния апарат неправомерно надут. Роми, интеграции пари за неспазващи законите ... Всичко това е много пари и огромна тежест на гърба на народа. Няма нито един политик който да не краде. Стига вече ! Този народ издъхва ! Борисов работи но е обграден с колеги крадци и лъжци.
53
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Ген.Радев добро предложение, но този Калфин защо го бутат навсякъде, пак ще си изяде главата БСП-то с него
52
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анониме за 60 Еврофайтър е по добър от су 35 лично съм го чувал от Радев
51
5
 
9
 
! Отговори
открийте разликите преди 7 години
,,генералът"и ГЕНЕРАЛЪТ !
50
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ген. Радев, искам 50 броя Су-35 в авиацията ! :)За мен по-добър изтребител няма !
49
19
 
21
 
! Отговори
ист преди 7 години
Генерал Радев президент, народът войници.Щом се е съгласил да го номинират, явно хвърчи из облаците. Шанс нула, зеро.На предните избори изнасилиха Ламбо, сега него. Явно много са го закъсали.
48
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писна ми от мутри...ще гласувам за военен !
47
9
 
13
 
! Отговори
радев преди 7 години
Здравей Грипен сбогом мераци за още щайги тип миг 29
46
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПърванов = пето-класен политикЩе ти се!Точно той е от малкото класни политици.