Първанов видя: Борисов се уплаши от ген. Радев!

Лидерът на АБВ призова премиера в лидерска битка за "Дондуков 2"
Обновена: 3 авг 2016 10:58 | 3 авг 2016 09:30,
112
Първанов видя: Борисов се уплаши от ген. Радев!
Снимка: архив, Bulphoto

Бойко Борисов е уплашен от кандидатура за президент като тази ген. Румен Радев. Причината за това е, че той е "генерал на духа", заяви председателят на АБВ Георги Първанов.

"Аз го направих генерал, но виждам, че Бойко Борисов е много притеснен и уплашен от такъв тип кандидатури. Вчерашното му гневно изказване изказва страх от точно такъв тип кандидатури", посочи Първанов.

"Бих се радвал, ако събитията се стекат да работим с ген. Румен Радев, той е почтен човек, високо образован", поясни той пред Нова тв.

Още по темата

Според Първанов вчерашното изказване на Борисов е доказателство, че "и на него жегата му влияе".

"Самите те - Цветан Цветанов, дори Борисов, твърдяха, че на чело на държавата трябва да стане военен, силна ръка. Ето я силната, обединителна фигура", настоя той.

АБВ даде заявка, че ще се търси кандидат не просто на левицата, но и на центъра.

"Допускам, че Бойко Борисов ще бъде кандидат-президент, той си прави кампания", заяви лидерът на АБВ.

"Ако става дума за лидерски сблъсък, съм готов да се срещна с Борисов на президентските избори, самата Корнелия Нинова също направи такава заявка. Ако той беше излязъл преди 20 или 10 дни, може би щеше да срещне моята кандидатура или на Корнелия Нинова, или на някой друг", заяви Първанов.

В този ред на мисли Първанов обяви слуховете за възможна двойка Борисов - Калфин като "смешни неща". Според лидера на АБВ Борисов и ГЕРБ отдавна са изпуснали възможността за постигане на национално обединение и очевидно ще играят самостоятелно на изборите.

По думите му на България не са й нужни избори, в които да се преброят симпатизантите на левицата и десницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
10
 
22
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
"неизвестен "генелал.Ама ти чуваш ли се какво говориш.Кой е неизвестен генерал.Неизвестен е твоят "герой"Борисов -генерала,станал за една нощ генерал.Я питай армията,офицерите що за неизвестен генерал е Радев.То и затова вчера му гръмнаха бушоните на Борисов -защото знае много добре с кого ще си има работа.
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До това е генерал бойко и шуйгу са на кантар генерали от пожарната факт
23
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предател. Путинова ***. Безсрамник.
22
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе то и аз съм капитан от запаса,следователно имам същия ценз ,като Боце,да стана генерал от нищото,и ако след две седмици,жена ми придобие мажоритарния дял от някоя банка,какво по-хубаво от това !? Дай Боже всекиму !
21
5
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Не искаме генерали ментета-имаме си ги вече достатъчно в политиката,нароили се като мишоци барабар с Борисов.Какъв генерал е Борисов -цяла България го знае що за генерал е,но по финансови причини всички си мълчат.Грешка направи Борисов -не успя да го купи този генерал,то разбира се още не е късно,мутрите могат всичко и по всякакви начини.Много лесно могат да го откажат от политиката,Борисов ги знае тези работи и ги умее.
20
11
 
24
 
! Отговори
това е генерал преди 7 години
ген Радев е един истински български генерал.Не е завършил симеоново и бакалаварска степен и след това един крет ен те прави измислен генерал.Боко тиквата е единствения генерал без образование и само с една книга Венету.
19
9
 
24
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Бойко е един бутафорен "генерал" и има силни комплекси от истински генерали. Такива, който са станали генерали със служба, а не са назначени по партийна линия. Не знам дали знаете, но Боко е и "доктор на науките" :) Единствения доктор на науките в света, който не говори чужд език и е прочел само една книга. И то до половината. Придворните му бяха тръгнали да го правят и Заслужил деец на културата, но се размириса и не стана.
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко като изпечен комунист има афинитет към генералите. Все пак те са го командвали дълго време. По навик гледа на тях като на началници. Види ли генерал се изопва и отдава чест. Втора природа му е.
17
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според Бойко, единствения генерал достпен за политиката е самия той. За други генерали и дума не може да става. Скромен и логичен, както винаги.
16
7
 
7
 
! Отговори
реалист преди 7 години
До ПАНКРАТИЕВЧ Бойко е генерал не по малко от Шуйгу в русия демек и двамата са пожарникари DDD аз на негово място също ще подкрепя Радев от името на Герб и ще пратя Седефчо да гризе сирене в Сиришник
15
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Борисов избяга от премиерския пост и после загуби и президенството, може просто да се обеси. а и като загуби власта знае че веднага ще го привлекат като обвиняем.
14
5
 
14
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Ако Борисов действително се е изплашил от Радев ,решението е много просто.Става президент и министър председател.Неформално разбира се.И до сега изпълняваше ролята и на президент.
13
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не може да уплаши безстрашния генерал Бойко! Дори и други генерали. Всъщност точно Гоце подписа указа за даване на генералско звание на Бойко! И сега генерал Бойко се дърви че разни генерали влизат в политиката. Изглежда генерал Бойко не е с всичкия си!
12
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уплаши се, и от Слави се уплаши. Май само от стари жени не се плаши и ги назначава наред.
11
7
 
15
 
! Отговори
ПАНКРАТИЕВИЧ преди 7 години
Че какъв генерал е Бойко ,за това звание само пагони не са достатъчни трябват и други неща като почтеност,образование и т.н. А пък ако се взрем в миналото му .......малко са мътни там събитията ,времената и аверите на Бойко ,даже не малко,мнооого мътни са ...Единствения + е че ако Бойко е президент армия не ни трябва той сам ще пази границата и ако се наложи сам ще разгроми враговете ..Ами Бойко е все пак,не е кой да е
10
8
 
21
 
! Отговори
първанов преди 7 години
агент гоце съм от село празноглавци.по празноглави са само тия които гласуваха за мен. сега съм милиардер а двамата ми сина са милионери
9
15
 
22
 
! Отговори
поредната химера преди 7 години
Другарите Първанов и К.Нинова се опитват да правят изкуствено дишане и помпане на мускули, повдигайки имиджа на някакъв полуизвестен генерал. Ама то само с провокации, намеци и закани не става!Включвайте в играта и Мая Костинбродска с някоя нова, по-надеждна манипулация!
8
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агент Гоце вижда всичко! Агент Гоце-човекът който обезмисли президентската институция!
7
16
 
12
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Абе бате Бойко що така има страх от генерали?Да не би да му напомня за превратчето в Турция нещо? Страх го е да не стане като с колегата му Ердоган?
6
12
 
25
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
Агент Гоце пак ръси мозък! Айде моля, знаем ти комунистическите номера! Ако това, ако онова...., щял да се кандидатира той, ала бала...! Ае скрий се нейде вече, че само изнервяш хората! Не се наядохте, червени тарикати!