Натискали Манолова да сдаде битката за "Дондуков 2"

БСП става пленник на АБВ, категоричен е Михаил Миков
18 авг 2016 10:52,
13
Натискали Манолова да сдаде битката за "Дондуков 2"
Снимка: архив, Булфото

Върху Мая Манолова е оказван натиск, за да се откаже от президентската надпревара, насто бившият лидер на БСП Михаил Миков пред БНТ.

По думите му лявата кандидатура за президент, ген. Румен Радев, е в резултат от въздействие на определени кръгове в ръководството. Това било ясно на посветените.

"А и самата Корнелия Нинова лично застана зад номинацията", допълни Миков.

Още по темата

"Аз лично се отказах от надпреварата, защото смятах, че резултатът ще е такъв, какъвто вчера се получи в класирането", обясни бившият лидер на Столетницата.

Според Миков БСП става пленник на АБВ и не трябва да има коалиция между двете партии.

Миков заяви още, че има намеса на задкулисни играчи, които заедно с редица пропуски и неясноти, са довели до турболенция в партията.

На въпрос какви са мотивите за оставката на члена на Изпълнителното бюро на БСП Костадин Паскалев, той отговори: "Те са известни на всички - нарушени са основните принципи на партията, има тежки морални проблеми и недоверие".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак се разцепиха. Миков, Мая и Мирчев срещу Нинова, Първанов и още шепа заговорници. Този път си вкараха жесток автогол.
7
0
 
9
 
! Отговори
Тева преди 7 години
Другарки и другари, толкова ли нямаше един нормален/свестен представител на БСП да го номинирате за президент?
6
1
 
16
 
! Отговори
ист преди 7 години
Поздравявам Корнелия. Като достойна ученичка на Сталин, който е убил най много комунисти , Корнелия само за два месеца разруши БСП.Ама много, ама много е демократична БСП. След два месеца демократично проведено допитване до социалистите, назначи за кандидат президент, генералът с най малко номинации. БСП продължава да копае под дъното.
5
1
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Ясно е като бял ден, че в БСП няма хора които вдъхнат доверие в избирателите. За мен един от възможните бе Паскалев.Поради такава липса за тях е работещ вариант ген. Румен Радев, но нека не забравяме, че именно поради политическа импотентност в БСП се стига до тук. Може би Радев ще спечели повече гласове от всеки БСП политик с 25 г. политическа кариера.Нека не забравяме и клетвите по време на правителството на Орешарски - Експертно и воденето за носа / Пеевски , КТБ, .тежко му на Радев.
4
2
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
А за кого ще гласуват привръжениците на БСП тогава? Аз пък смятам че твърдото ядро ще гласува и за магаре , ако е издигнато от БСП/
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари вижте се колко сте смешни и жалки. Преди говорихте колко са велики Михов и Мая Манолова , сега вече им се подигравате . Как не ви е срам да хвалите бившата СДС-арка *** Нинова , която беше позорно изгонена като зам. министър на икономиката за кражби и далавери . Сега кандидата за президент е една фуражка , която 90 % от привържениците на БСП не познават и няма да гласуват за него , в това число и аз .
2
2
 
15
 
! Отговори
Козарев преди 7 години
Другарю Микич, поправи ме ако греша, но аз не съм забелязал ти да си направил нещо полезно за хората.
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Михаил Миков злобее,защото изпусна поста,Манолова злобее,защото не разбра,че освен привърженици на БСП други няма да гласуват за нея.Защо така бе другарки и другари,ако продължавате да се цепите и оплювате един друг на следващите избори ще си гласувате сами за себе си.