Нинова на Петрова нива: Да бъдем обединени!

Соцлидерката почете годишнитата от Илинденското въстание
21 авг 2016 15:16,
93
Нинова на Петрова нива: Да бъдем обединени!
Снимка: БСП

Лидерката на БСП Корнелия Нинова участва в възпоменателения събор за Илинденско-Преображенското въстание на Петрова нива.

"То е съвършеният пример за доблестната борба на българите за свобода“, каза тя и допълни, че днес, 113 години по-късно, отдаваме почит не само към смелостта, но и към родолюбието на предците, отдали живота си да съхранят българщината.

"Последиците от тази борба са много, а заветът един - да бъдем обединени. Днес тук сме се събрали различни хора, защото помним подвига, тачим паметта и искаме заедно да ги съхраним и предадем на следващите поколения", каза още Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

В Националния възпоменателен събор на Петрова нива заедно с нея бяха депутатите танас Зафиров и Петър Кънев, председателят на областната структура на БСП - Бургас Николай Тишев, социалисти от Малко Търново и други населени места от областта.

В знак на почит бяха поднесени венци от името на Националния съвет, областната и общински структури на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Цвъклиннъ OFF4eff преди 7 години
Комунистът е отчаян. Комунистът е унил. Партията се разпада, лидерът им е д-б-л. Как допуснахме, другари, да ни лепнат този срам? Сто години комунизъм, а накрая - к-- ГОЛЯМ!
31
1
 
8
 
! Отговори
Гоце преди 7 години
А,Б,В,ГЗ на К-р Нелия
30
2
 
7
 
! Отговори
Алексей Шибаев преди 7 години
"анонимен", А,Б,В Г З ти! Червения Кремълски!
29
1
 
5
 
! Отговори
нангт преди 7 години
Генерал Радев е ***.
28
1
 
6
 
! Отговори
Винету преди 7 години
И кои да бъдат обединени, бе, червена к.р.а.в.а? Всичките БКП-та по земните кълбета.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЪПАСЕ- ОТГОВАРЯНКА- АМИ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ ТИЯ ДЕТО ИМАТ И ЩЕ ДАДАТ НА ТИЯ ДЕТО НЯМАТ- ТАКА Е ИЗГРАДЕНА СОЦИАЛНА ЕВРОПА, НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ/ТУК НЯМАМЕ ПОДОБНО ЧУДО, КОЕТО ДА ЗАЩИТИ РАБОТЕЩИТЕ НА МИН ЗАПЛ./ И ВИСОКИ ДАНЪЦИ НА ТИЯ С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, В ЕВРОПА ДО 70%/У НАС-10%/- ТА ЩЕЛИ ДА МАХАТ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК. РЕШИЛИ ГО СЛЕД КАТО ГИ ПОДУХНАЛ ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЕНИТЕ., А ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЩЕЛИ ДА РАЗДАВАТ ПАРИТЕ СИ НА БЕДНИТЕ И ДА ЗАЩИТЯТ СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ- ЩЕ ГЛАСУВАМЕ САМО ЗА БСП И ДЪПАСЕ.
26
0
 
6
 
! Отговори
Нинова преди 7 години
До19: Ами вярно е бате. 63 е средната възраст. Как да го оправя?
25
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До АнонименНЕ МУТРОКАПИТАЛИСТИ4ЕСКАТА 4УМА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ
24
7
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Явно от...горещините и големите...напъни,някои боковски *** взеха да...халюцинират.Или се стараят пред...началството,за да вземат допълнителна...премия.Пожелавам го на...заинтересованите;не е лесно да...работиш под стрес и при трудни метео...условия.
23
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Като гледам цялата невъзпитана свооолооч с просташкия си речник, реших, че ти само заслужаваш отговор - по-възпитан си. Грешиш в прогнозите си. Ген. Радев се харесва на хора от различни кръгове. Старите бесепари не са *** и отношенията между лидирите на БСП и АБВ въобще няма да ги трогнат. Заради тази явно печеливша кандидатура сега герберите са повехнали, а разните тъмносини хич ги няма. Да треперят! Отказът на Кристалина, Герджиков и Гяуров ги оставя без всякаква надежда.
22
1
 
11
 
! Отговори
ъ преди 7 години
А нашите ученици донесоха няколко кила злато пот международни състезания по математика само че защо за тях никой не пише нищо !!
21
6
 
15
 
! Отговори
коци преди 7 години
Как само са ми омръзнали ВСИЧКИТЕ ! И тия и ония които всъщност са едно и също нещо !
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз, Илияна Йотова е по-противна , от? Няма сравнение...
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма па корумпирана жена на Позитано 20 от *** Нинова . Издигнаха с Първанов ген. Радев та , ако случайно стане Президент да купуват Руско оръжие срещу огромни комисионни . Да ама не . Никога няма да спечелите Президентските избори . Сега пък и с другата кифла Илияна Йотова за вице, съвсем сте го закъсали .
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо днес поне един политик не отиди на р. Ахелой, да почете много по-славна битка, а ми се събрали да ядат кебапчета!
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бившата СДС-арка др. Нинова я изгониха като зам. министър на икономиката за кражби и далавери. Сина и в САЩ , а тя милата ще оправя БСП . Нямаше по подходяща за шеф на БСП . Сега като я видяха колко и е акъла си скубят косите вече . А пък с кандидатката за вице на Президента избиха рибата . Просто ме е срам като бивш член на БСП .
16
0
 
17
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Гагаузите са българи, да. Но не са никакви мюсюлмани. Просто говорят език много близък до турския. Но са си православни християни. Имаше и един случай в Комрат, дето Ердоган искаше да им прави джамия. Местните му се изсмяха и го изгониха.
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Нинова е компрометирана и ще ликвидира БСП! Най-вероятно, др. Путин ,да ни направи друга пропуска партия, на мястото на БСП.
14
1
 
16
 
! Отговори
Ихо преди 7 години
Госпожа Нинова и госпожа Петрова ще се обединят довечера в леглото а ако откажат,аз лично ще ги обединя!
13
24
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Летецът обърка...отпуските на бокоффските ***.Ако не беше той,щяхя вече да...отмарят на Отманлий.Явно Боко яко се е...спекъл.