Нинова на Петрова нива: Да бъдем обединени!

Соцлидерката почете годишнитата от Илинденското въстание
21 авг 2016 15:16,
93
Нинова на Петрова нива: Да бъдем обединени!
Снимка: БСП

Лидерката на БСП Корнелия Нинова участва в възпоменателения събор за Илинденско-Преображенското въстание на Петрова нива.

"То е съвършеният пример за доблестната борба на българите за свобода“, каза тя и допълни, че днес, 113 години по-късно, отдаваме почит не само към смелостта, но и към родолюбието на предците, отдали живота си да съхранят българщината.

"Последиците от тази борба са много, а заветът един - да бъдем обединени. Днес тук сме се събрали различни хора, защото помним подвига, тачим паметта и искаме заедно да ги съхраним и предадем на следващите поколения", каза още Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

В Националния възпоменателен събор на Петрова нива заедно с нея бяха депутатите танас Зафиров и Петър Кънев, председателят на областната структура на БСП - Бургас Николай Тишев, социалисти от Малко Търново и други населени места от областта.

В знак на почит бяха поднесени венци от името на Националния съвет, областната и общински структури на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
26
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Червените *** чакат превода от Москва,но вагона с парите се обърнал в някаква канавка след Харков и изгорял- предполага се,че е улучен от украинско лазерно оръдие.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12 Имаш погрешни данни. В близост до Варна има няколко села с гагаузи. Общо са около 10 хил. Това са си чисти българи по ген но с мюсюлманска вяра.
10
2
 
25
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Най-богати днес са червените Българи,което е пряк резултат от 70 годишното им непрекъснато управление (1944-2014 г.). Говори се за няколко милиардера измежду тях и няколкостотин милионера,само пред един от които Бойко заедно с цялата му партия притежават имущество колкото една орехова черупка.
9
22
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Герберските...***,поне да ги пускат в...обедна почивка.То ясно,че лятна отпуска няма да имат.Парламента го...пуснаха,ама тези...не;ха кажи сега,кои са по...важни за Боко.
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дядо ми беше кумунист и социалист и си умря беден а дншните демократи са подли милионери
7
4
 
26
 
! Отговори
Божил преди 7 години
В младежкото БСП средната възраст не беше ли 63 години?
6
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кой си мисли че Добруджа е българска там живеят само гагаузи който си плещят до ден днешен на турски и взимат български помощи
5
4
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Този е от младежкото БСП...
4
2
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Да каже колко партийни билета и върнаха... - демагогия на куб...
3
2
 
22
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Откога тия продажници взеха да се правят на патриоти? И ако са наистина такива,що не се извиниха на Българския народ във Вардарско за насилственото помакедончване,на което го подложиха като активни подбудители и съучастници между 1945-1956 година???
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ауууу ... Д.Благоев - Дядото ще се обърне в гроба !Та нали той декламираше от НС, че Македония и Добруджата не били български!
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
политик ли е не ми то хвали