Ген. Радев обеща: Няма да управлявам с тв скечове

Обявяваме Русия за враг, загубихме много от това!
Обновена: 3 сеп 2016 16:48 | 3 сеп 2016 15:22, Анисия Иванова
281
Ген. Радев обеща: Няма да управлявам с тв скечове
Архив: Булфото

Кандидатът за президент Румен Радев обяви, че би отишъл на Парада на победата над фашизма на 9 май в Москва, ако получи покана. По думите му би следвал по-балансирана външна политика от тази на президента Росен Плевнелиев, който отказа да присъства на събитието в руската столица през миналата година, когато се честваше 70-годишнината от края на Втората световна война.

В ефира на "Дарик" Радев допълни, че след Брюксел би посетил и Вашингтон, и Москва.

"България трябва да има независима външна политика, България трябва да преследва своите интереси. Загубихме много от това, че обявяваме в една или друга степен Русия за враг. България не трябва да си търси врагове. Времето не е такова да си създаваме врагове. България трябва да търси партньори, особено що се отнася до икономика, до пазар. Да не забравяме, че Русия е един огромен пазар и нашият бизнес би получил един много добър стимул, ако се развива в това отношение", коментира Радев.

По думите му е много важен и диалогът с нашите съседи: "Важно е да правим една външна политика, която да отговаря на интересите на българския народ, защото виждаме в момента по един и същи казус няколко политики. Ние по-скоро организираме не външна политика, а май организираме посещения".

Румен Радев призна и своя различен от премиера Бойко Борисов стил на говорене и отношение към българите.

"Не приемам държавата да се управлява с телевизионни скечове. Аз имам друго кредо. Не гледам на българските граждани като на публика, която да забавлявам и която да ми ръкопляска за моите пози. Гледам на българите като критично мислещи хора", коментира кандидат-президента.

Генерал Радев отхвърли обвиненията на военния министър Николай Ненчев, че е изпаднал „в тежък конфликт на интереси" с назначението на съпругата си Десислава за финансист в структурата на Военновъздушните сили:

"Министър Ненчев както винаги стреля в грешна посока, дори и с това назначаване. Жена ми е назначена от генерал Попов - настоящият началник на отбраната, през 2011 година за финансист, не от мен. Всички неща, които каза министър Ненчев, колкото и да не искам да го коментирам, защото той е един отдавна компрометирал се министър на отбраната, все пак би следвало да се внимава в това говорене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 7 години
До Руми Радев-жалъкПо какво е жалък, за това, че не лиже ***? Още не встъпил в длъжност и вече правят планове да му правят мръсно от тъпата партия ГЕРБ. И хора като теб са абсурдно глупави и ограничени!
185
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определено ще гласуваме за него! Само да не се окаже, че умерена външна политика пак означава л.зане на г.зове!
184
6
 
3
 
! Отговори
ЗА ген.РАДЕВ преди 7 години
ХА,ХА,ХААААА.....ТИ ИЗОБЩО НЯМА КАКВО ДА УПРАВЛЯВАШ...!УВОЛНЕН СИ ОТ АВИАЦИЯТА .....А , ДЪРЖАВАТА ЕДВА ЛИ!!!!!ПОНИМАЙШ...??!
183
8
 
3
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА преди 7 години
"ген.РАДЕВ Е "АС"------ИЛИ т.н."ГЕНЕРАЛ"... НА 5-БРАКУВАНИ РУСКИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ!/...последните комунистически надувки...ха,ха,хааа.../РАЗБИРАСЕ ЧЕ---НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С Д.МИТОВ , М.РАЙКОВ ,ВИГЕНИН И Н.МЛАДЕНОВ...ТОВА СА ИНТЕЛИГЕНТНИ МЪЖЕ А НЕ , "МЕНТЕ--ГЕНЕРАЛИ" И ОТКРОВЕННИ РУСКИ ИБРИЦИ!ТОВА СА ВСЕ ХОРА -- ДОБРЕ ПОЗНАТИ В ЧУЖБИНА И ПО СВЕТА!ИЗОБЩО --НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ!
182
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ген. Радев е ас! Ще победи и в тази битка! От моето семейства има 5 гласа! Не познавам никого, който да не пусне гласа си за него, даже тези ми приятели, които по принцип не гласуват ще се надигнат този път!Бил приличал на комбайнер, на каруцар. Явно пишещите това свикнаха на нежни муцунки като тези на Д. Митов, К. Вигенин, Марин Райков, Николай Младенов и подобни и трудно приемат мъжкото излъчване на Радев.
181
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли Б.Б. е толкова нервен? Не може да скрие уплахата си, бърбори едно и също, самоизтъква се, хапе ген. Радев. Защото е ужасен, че може да падне от весокото и да лъсне това, за което само си приказваме. Че ще дава показания з неща, за които повечето не знаят или се боят да знаят. Че ще дойде часът на истината и ще има заслужена отплата. Единствената му надежда ще са фалшификациите на изборните резултати. А това те го могат! Затова народе, внимавай! Искаш смяна на статуквото - в ръцете ти е!
180
7
 
5
 
! Отговори
смях преди 7 години
тоя мишок се размечта за управление
179
4
 
11
 
! Отговори
бръм... преди 7 години
Бойко обеща ,че ако загубят президентските избори, веднага се отказват от властта. Да му помогнем по въпроса , да изберем ген.Радев. В противен случай рисковаме съвсем да се затрием,като нация.
178
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
генерал Радев е нашият президент. Да гласуваме срещу мафията.
177
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
246 - Бомбардировките на България са правени по искане на Русия.Това знаеше ли го?
176
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Алооуу БСПетоТа като стана дума за ризата на ге. Радев, Бочко направо по тениска го дава! Много генералска визия, няма що!
175
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният заек изваден от ръкава на рубашката.
174
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАкво ще "управляваш", бе, ***? :)
173
6
 
10
 
! Отговори
Магазин преди 7 години
До ShoppСъс сигурност разбира повече отколкото всичките шопи от шопско прословути с *** си кратуни.
172
16
 
13
 
! Отговори
фен преди 7 години
И как един Орел, стана червена жаба, вързана за крачето на на Костов ***? Егати цирка!
171
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото младежко Герб, яло и пило на един форум, и надяващо се дапоостане Баце още малко във властта, за да поръфат и те оглозгания вече кокал , било катогинацначи в местната,било в централната власт, било някъде на скатана партийна работа, сега като Матросов се хвърляна амбразурата, да пази Баце.... Чак пяна им тече от устата от злоба.И има защо-"Генералът ни, е много по добър, от "генерала"ви!", както се казваше в една реклама.
170
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен232 Дали? А шефа на Агромах, защо не е съден за клевета още?
169
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Давай Радо Сус бе! След Симитли в къщата на обесен за въже не се говори!
168
8
 
27
 
! Отговори
Мачкай,Радев! преди 7 години
На прав път си, на народа му писна от Герб ООД....
167
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Давай Радо След случката в Симитли е малко пресилено да се говори за герберски х..., не мислиш ли?