Социалисти: 9 септември – Ден на свободата!

БСП отбеляза деня с цветя на Паметника на незнайния воин
89

Снимка: БулФото

С поднасяне на венци и цветя пред Паметника на незнайния войн ръководството на БСП и симпатизанти отбелязаха 9-ти септември.
Още по темата

За социалистите датата е "Ден на свободата и празник на победата над фашизма в България".

"От този ден започва изграждане на индустрия, земеделие, култура, образование и здравеопазване. Затова сме тук да дадем нужната почит на тази дата и на тези хора, да поискаме да не се преиначава историята. Повод да направим крачката към помирение с миналото, защото в помирението и единението е нашата сила", коментира шефката на социалистите Корнелия Нинова.

Симпатизантите и членовете на социалистическата партия държат датата 9-ти септември да е ден, в който се обединява нацията, а не се разделя, предаде БНР.

"На България сега е нужно преди всичко обединение. В обединението е силата на българския народ", казаха възрастните социалисти.

Според кандидата за президент ген. Румен Радев най-страшното е, че българи загиват от българи и затова тази дата трябва да се помни.

Той обясни, че днес е поднесъл цветя на паметника, за да отдаде почит на всички жертви - невинно загинали и тези, загинали за своята идея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червения Ц.Ц. в случая Р.Р. и той там. Не очаквах толкова ниско да падне тоя екс-генерал ама нейсе. Кандидат за президент полага венци на паметник на превратаджии и окупатори.
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Симпатизантите и членовете на социалистическата партия държат датата 9-ти септември да е ден, в който се обединява нацията, а не се разделя, предаде БНР."На България сега е нужно преди всичко обединение. В обединението е силата на българския народ", казаха възрастните социалисти."То едно обединение беше... Въоръжен преврат, Народен съд, избита интелигенция, лагери, бодлива тел, национализация, ДС, ОФ, НМ....БСП са умствено увредени.
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един файтон хора са, каквото и да направят на никой не му пука
36
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много пишете против, комунизма без дори да знаете какво е и без дори да сте го видели. Само повтаряте заученото.
35
5
 
7
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Ден на свободата от свободата..мамка ви долна русогъзка...
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Затова сме тук да дадем нужната почит на тази дата и на тези хора, да поискаме да не се преиначава историята."Тогава отдайте почит и на всики загинали незнайни воини загинали за Освобождението от Турско РОБСТВО. За да не се преиначава историята. Не бъдете лицемери. Поправка в учебниците по история, за да не се пише владичество и присъствие. Преди време една учителка в сайта ми написа, че въпреки че в учебниците пише "присъствие" те учили българските деца, че било робство. Браво на такива.
33
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква свобода би могъл да придобие един народ в деня 9 IX 1944 година, когато на наша територия са се намирали окупационна войска наброяваща 700 000?
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещастници долни.
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са за бунището на историята
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как не ги е срам бе ?
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този кандидат за президент да не е със СОП? Той не знае ли през кой период от нашата истария българи са убивали българи? И то за кратко време- хиляди. След тази черна дата - 9.09.1944 г. е унищожен цветът на нацията. Ние за това сега сме на този хал. Няма потомствени политици, няма благородници. 45 г. ни управляваха царвули и сега никой уважаващ себе си нормален човек не желае да влиза в политиката. хората са отвратени.
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тази дата червената армия и шумкарите освободиха българските домове от запасите на ракия, туршия и суджук !
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я видях и марионетката на Нинова! Къде се беше скрил тоя, на партийна школа ли?
26
2
 
16
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Радвай се че не са те убили в някой лагер, защото за подобни въпроси които могат да се изтълкуват като упрек към правилното ръководство на партията вкарваха хората в лагери, там ги пребиваха с лопати и хранеха свинете с труповете! И тая безродна партия нинога не се извини за зверствата, които направи, а сега най-нагло празнува една от най-чернате ни дата в историята ни!
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
червените шумкари избиха дори и синовете на Райна княгиня, не ги е срам
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОМУНИЗМА Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ!
23
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен лично ме обраха комунистите. Почнах работа през 1968. През цялото време ми разправяха да работя колкото може по-вече за светлото бъдеще на родината, за светлото бъдеще на децата и на внуците. Ако се осмеля да намекна ,че ми плащат малко, те ми викаха: Абе така е но нали ние работим за светлото бъдеще. Карахме я така докато изведнаж спряха да говорят за светлото бъдеще. После се оказа че то било само сладка приказка а пари за пенсия никой не е заделял. Резултата: 270 лв. пенсия.
22
4
 
29
 
! Отговори
Не на комунизма (бсп преди 7 години
9-ти септември е най-кървавата дата в новата ни история, дала начало на невиждан дотогава кървав терор при който дейци на комунистическа партия избиха над 30 000 чвека за само един месец и наложиха сталински режим на див, варварски комунизъм, върнал ни назад 50 години и предопределил бедност и мизерия още 100 години напред, може би на 9-ти септември 2044 г. ще може да се каже, че сме преодолели гибелните последици от този нечовешки и варварски експеримент на една партия спрямм народа си!
21
5
 
18
 
! Отговори
Койнарев преди 7 години
Я виж ти, генералчето и то празнува активно. Ако стигне до балотаж с герп, с погнуса ще гласувам за герпаджийския кандидат, който и да е той.
20
4
 
25
 
! Отговори
Ще повърна преди 7 години
Другарят "генерал" като умува как "българи загиват от българи", включва ли в загиналите хилядите фабриканти, лекари, адвокати, архитекти и др. образовани българи, нямащи нищо общо нито с фашизма, нито с комунизма, които са избити от неграмотници и безверници след празника на празниците 9.9.1944г.?!?!? Жалко, защото в началото ми вдъхна доверие, но явно и той се подхлъзна по партийната линия. Жалко. И Бог да прости жертвите на червените ***. Тях има кой да ги съди.