Социалисти: 9 септември – Ден на свободата!

БСП отбеляза деня с цветя на Паметника на незнайния воин
89

Снимка: БулФото

С поднасяне на венци и цветя пред Паметника на незнайния войн ръководството на БСП и симпатизанти отбелязаха 9-ти септември.
Още по темата

За социалистите датата е "Ден на свободата и празник на победата над фашизма в България".

"От този ден започва изграждане на индустрия, земеделие, култура, образование и здравеопазване. Затова сме тук да дадем нужната почит на тази дата и на тези хора, да поискаме да не се преиначава историята. Повод да направим крачката към помирение с миналото, защото в помирението и единението е нашата сила", коментира шефката на социалистите Корнелия Нинова.

Симпатизантите и членовете на социалистическата партия държат датата 9-ти септември да е ден, в който се обединява нацията, а не се разделя, предаде БНР.

"На България сега е нужно преди всичко обединение. В обединението е силата на българския народ", казаха възрастните социалисти.

Според кандидата за президент ген. Румен Радев най-страшното е, че българи загиват от българи и затова тази дата трябва да се помни.

Той обясни, че днес е поднесъл цветя на паметника, за да отдаде почит на всички жертви - невинно загинали и тези, загинали за своята идея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През нощта дядото се събужда, нещо става. Отива до радиатора, пипа го -топъл! Невярващ, включва осветлението - крушката свети!- Ставай, бабо, комунистите са взели властта!
58
3
 
10
 
! Отговори
ЗЛАТОУСТ преди 7 години
Истината лъсна -генерал Радев е бил прикрит комунист.Питам обаче ,защо Военното контраразузнаване не успя на време да го разкрие , да го изправи пред съда и да го уволни за грубо уставно нарушение. . Защо Ненчев проспа това . Време е за много сериозен подбор на кадрите за Българската армия .Време е да се възставови Главното Политическо Управление на Армията,подчинено на Съвместното командване на НАТО Време е ВКР да получи извънредни правомощие в името на България.
57
4
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Дори Санстефанския и Берлинския мирен договор ни определят като васални княжества.9-ти септември е черна дата, която овластява едни прости обирджии на мандри и национални предатели, готови да робуват на Кремъл за малко власт. По заповед от Сталин тези престъпници ликвидират и репресират българската интелигенция-цветът на нацията.Кръвта вода не става! Потомците на крадците от 9-ти са пак крадци и предатели(някой на снимката горе)! Точно те са виновни за настоящото мизерно състояние на Българи!
56
4
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Първо, преди 9-ти фашизъм в България няма, идва след това, защото фашизмът е форма на тоталитарно управление, а преди 9-ти България е парламентарна монархия. Фашизмът е само в Италия, а в Германия е национал-социализъм. Комунистите заменят "национал-социализма" с "фашизъм", за да не изпъква пряката връзка.9-ти септември е дата на падането ни под васална зависимост към СССР според Ялтенската конференция между СССР, Британия и САЩ.Освобождение са Обявяването на независимост и Съединението!
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мама ви долна олигарстична ,крадлива ,как не ви е срам бе ,да поругавате с присъствието си такъв светъл празник ! Какво общо имате с Девети септември и хората с чести сърца извоювали с кръвта си този ден ? А, Радев ,бившия генерал ,макар ,че го уважавах като пилот , с този си "полет" направи капитална грешка ....Излетя ,но не си направи сметката ,че няма как да се приземи , в блатото от фекалии ,на тези ,които го ....издигнаха ! Май ,както казва една кратуна празна,ще трябва да капултира
54
6
 
11
 
! Отговори
Викенти Арсов преди 7 години
Ех, кога най - сетне ще мога да кажа: най - после тази гадина комунизмът напълно се срина. нещо повече - той се помина! да спи зло под камък - бог да го прости, дори и на сън да не ни идва на гости1
53
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес е един добър ден за петолевките от посолството и всякакви други русофоби и ***. Честито освобождение от фашизма българи!!!
52
6
 
7
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
Като заговорим за капитализъм и социализъм и се започва спор, в който капиталистите упорито твърдят, че социализъма е система, която приравнявайки всички било несправедливо! Според тях, имало хора, които били мързеливи и получавали повече, а имало и много работливи, които получавали по-малко от заслуженото...Драги ми хора, точно това се получава в днешно капиталистическо време!ТАРИКАТИТЕ печелят на гърба на работника...Карат коли за милиони, до като работника едвам свързва двата края...
51
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Комунист 59Твоя проблем е, че точно днешните олигарси и капиталисти са вчерашните комунисти. Ако си истински комунист, за какъвто претендираш и имаш малко чест, ще се скриеш някъде далече от света и ще мълчиш, защото вие опозорявате всичко до което се доберете. Вие опозорихте идела на комунизма, срещу който като идеал нямам нищо против. Вие опозорихте демокрацията която е измислена преди 4000 години и сега след като я извратихте в българския ѝ вариянт си позволявате да я хулите.
50
10
 
7
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Честит празник на Всички уважаващи този ден. Поклон пред загиналите.
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво паразнуват и те не знаят
48
5
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Не човек , а желязо , просъскал агента фашист.Тихо мъртвият казал: Не, *** комунист....
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цоциалистите честват деня на голямото цоцане
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жалки креатури
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
без окупационната червена армия червените принцове и принцеси евгения живкова щеше да е шивачка в мездра,тодор славков да пасе патките в правец,първанов да кове нужника в село сиришник,миков да търка налъмите по видинско
44
0
 
15
 
! Отговори
бкп преди 7 години
На тази дата слязохме от Балкана с гуменките,каскетите и винтягите и започнахме да управляваме.Така че и до днес другари управляваме!!
43
1
 
17
 
! Отговори
бг преди 7 години
Още добре продължават да си живеят другарите на гърба на простият народ!
42
4
 
17
 
! Отговори
Виктор петров преди 7 години
комунизма смърдеше без да го видим. Добре че се махна!
41
3
 
11
 
! Отговори
Ристо преди 7 години
9 септември-ден на каскетите и на техния най голям каскет Живков.За народа какво?Мъка и ограбване за сметка на каскетите.За това този ден е ден на каскетите.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямат срам, игратя хоро на гробовете на жертвите на комунистическата диктатура