Партията на Марешки имала от раз 15%, иска над 1 млн. гласа

Бизнесменът не иска малка група в НС, няма да е "златен пръст"
7 дек 2016 18:50,
77
Партията на Марешки имала от раз 15%, иска над 1 млн. гласа
Снимка: Булфото, архив

Новата формация на бизнесмена Веселин Марешки "Воля" има стартова подкрепа от 13-15%, според агенции, с които е провел среща. Това обяви самият той пред BTV.

Още по темата

Марешки постигна изненадващо висок резултат на президентските избори, като стана четвърти с над 10% от вота. Според него това е много високо постижение на фона на опити избирателите му да бъдат демотивирани.

"В САЩ и Европа има протестен вот, в по-големите демокрации антиститемният играч победи, в България това не се случи заради тежките политически манипулации", коментира той.

Веселин Марешки подчерта, че целта на партията е не просто да повтори представянето на лидера си, а да получи над 1 млн. гласа на парламентарни избори.

"Няма смисъл да вляза в парламента с някаква малка парламентарна група, да бъда "златен пръст" и да решавам лични въпроси на 5 или 10 човека", подчерта бизнесменът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: избориМарешкиВоля
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е, че в аптеките му е по-евтино, същото се отнася и за бензиностанциите му, но този човек не става. Нито визия има, нито интелект. Слушам му интервютата-нищо съществено, никаква визия, говори неща дето знае, че няма да станат. Освен това се компрометира с подкрепата си за герб. Мислите, че няма да ги подкрепи, ако влезе в парламента?Не искам Борисов 3.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от 18 ..понеже са на работа и ни намигва, а на мен един голям без лед.И в това време слиза и Годжи, но само погледна шефа си, който беше с гръб, погледна и нас и се запъти към изхода... както една мишка се изниза.
17
15
 
4
 
! Отговори
Мелиха-ров преди 7 години
Плювате Марешки, но #кой Ви продава захар-та, рибата, месото, горивата и т.н....цска+ и булгартабак+балкан на Марешки ли са? Капитализма е нестабилна система на всеки 7 години има кризи... Но, по добра с-*** няма... Гражданите са длъжни да се борят за правата си!
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако след оня спасител дойде този-край с нас. Бог да пази България.
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях бодигард на хотел Интернационал на Златните 2002ра и лятото Слави Трифонов се настани мисля август месец за няколко дни в хотела с всички от Ку- Ку бенда. Чак след време разбирам, че тогавашния шеф на хотела Илия Павлов бил приятел с Трифонов. както и да е исках да кажа една случка с него...седим ние 3-*** колеги на бара във фоаето и към 2 часа посред нощ слиза с асансьора Слави . Сам беше и се насочи към нас. Седна на един стол до нас и каза на бармана: На момчетата по един Джак- малък,
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички е ясно, четоя е мутра-перач. Да не забравяме. Всички мутри разцъвтяха по времето на мутрата премиер, Боко Тиквата Бойко Борисов. В България ако си мутра с пари си купуваш държава, гласове за парламент, проценти от ЦИК ит.н. То е ясно, че Боко стои зад него щото с ГЕРБ се *** от крадене и сега трябва да се измисли нова партия за мутри, с която да свд краде.
13
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 13Всеки случай не ти правиш 16 години всяка вечер предаване, а той!После се чуди откъде са парите му. Като започваше получаваше по 5 бона на предаване. Вече има 3500 предавания. Сметни колко са и после пак задавай *** си въпрос откъде има пари Дългия.
12
0
 
22
 
! Отговори
Патерица преди 7 години
15% до втория тур на изборите, след него 0,15%. Очевадно е защо - паднаха му гащите.
11
2
 
29
 
! Отговори
Шушо Шушумигата преди 7 години
А бе хора, освестете си! Искате да изберете една мутра за президент..Само си задайте елементарния въпрос... откъде са парите му. Или за 20 стотинки загубихте достойнството и честта си?
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 10Ей, я сега да те питам аз как една верига като ОМV продава до бензиностанцията на Марешки с 2-3 стотинки по-скъпо от него, а в другите нейни бензиностанции е с 30 стотинки по- скъпо от неговото? Нали е една верига? Значи и тя прави шашми с там дето го викаш от измисления ти мозък- запас и ДДС. Тъпанаааар! Лукойл до Метро във Варна продава също 2-3 стотинки по Скъпо от тази на Марешки, а нейните бензиностанции в страната пак са с 25 стотинки по-скъпо гориво от на Марешки.
9
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2 И Що Марешки трябвало да влиза в затвора? Щото не продава горивото от Лукойл на спекулативни цени както другите търгаши у нас?
8
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
17% поскъпва горивото от това, че си длъжен да купиш и да съхраняваш запас. Всеки, който може да заобиколи 17% по-евтино от другите. Всеки, който може да направи фиктивен договор за ДДС още 20%. Ето ви едни 40% по-евтино гориво, които после под формата на един успешен бизнесмен, загърбват интересите на всички останали оператори и действащия закон. И се явяваш и казваш: Аз съм слънцето, въздухът, водата, небето. Аз съм Господ.
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дизелът на Марешки в момента е 1.71, на ОМV 2.01. Муахахахах..
6
4
 
31
 
! Отговори
:) :) :) преди 7 години
Българинът си обича да си гласува за престъпници. Боко ***, сега Магарешки. Браво, братя българи! Само така! Гласувайте за мутри, комунисти и далавераджии, пък после мрънкайте, че сте бедни, а България е ***.
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе тоя Марешки верва ли си? Кви 15%, кви пет лева? Направо да каже 90%. Каквото и да каже се въздух под налягане.
4
3
 
38
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тоя се е взел на сериозно от начало изглеждаше удачна фигура всред втръсналите ни стари муцуни ,но след като го чух какво избълва преди балотажа ми стана ясно ,че и тоя е като тиквата та може би и по-вреден.
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека си иска, няма лошо.
2
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАРЕШКИ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, КОЛКОТО И ПАРИ ДА МУ НАЛИВА ЛУКОЙЛ. ПО ПРИНЦИП В ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ЗА ТАКАВА КАМПАНИЯ ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА И ТОЙ И СПОНСОРА МУ, НО ТУК РУБЛАДЖИЙСТВОТО ВСЕ ОЩЕ Е СИЛНО. НО НЕ ЗА ДЪЛГО ОЩЕ.
1
1
 
44
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Тя и Цачева беше спечелила според тези агенции...