ГЕРБ отвръща на удара: Позицията на БСП – евтин популизъм!

Държавата е на мястото си, премиерът – сред бедстващите
31 дек 2016 17:22,
191
ГЕРБ отвръща на удара: Позицията на БСП – евтин популизъм!
Снимка: БТА

Позицията на БСП е евтин популизъм в навечерието на празниците. 24 часа държавата е на крак - полиция, пожарна, армия и премиера Борисов. Това заяви шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ.

Още по темата

Тя разкритикува червените, че не са намерили сили и хора, за да излязат на брифинг, а пускат анонимна позиция.

"Цялата държава участва със сили и средства от снощи. Веднага след обявяване на бедствено положение, премиерът свика кризисен щаб. На 30 минути бе подавана актуална информация", обясни Арнаудова.

"Гневът на хората е оправдан, но евтиният популизъм на БСП не е оправдан. Това е несериозно - очаквам Нинова да предупреди младите бесепари да се държат по-отговорно", коментира още Арнаудова.

"Оправдавам гнева на хората, но не разбирам риска, който сами поеха. Аз също съм майка, как извеждаш бебето или детето си в тези преспи. Това е риск, който хората сами поеха, допълни още Арнаудова. Държавата е на мястото си, премиерът е там. Движението по "Тракия" вече е напълно възстановено, съобщи още Арнаудова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
4
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Тепърва ще се види дали президентството на кРадев няма да докара него и опърпаната му партийка до пандиз- не мислите ли?
117
0
 
6
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Бойко докарва снежните бури у нас и в Русия- Путин не е виновен за замръзналите пътища там,нито за ледените струпвания в домовете на хората! Бойко е виновен- как можа всички снегове на земята да прати чак в Сибир и на Чукотка,та Путин да ги бори вместо империализъма деня и нощя,с мъжествени мишци и зачервена като след Трифон Зарезан физиономия??!!
116
1
 
5
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Позицията на БСП ме подсеща за нарастващата неграмотност и некадърност в неговите редици.
115
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи парите взетиникаква организацияи тоя банкянския мошенник какво се показва по твтам трябваше да са тия дето са взели парите ама тои ходи да ги покрива и да изкара времето и хората виновни
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дека е онова гуци лили винеткатамилиони пари от народа и немогат да се оправят със 20 км път за тия пари тето взимат нищо не са свършилипък и нагли обидени на хората дето пътувати времето или комунистите са им виновниама народа си го е заслужил защото ги трае
113
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
158, ПРАВ СИ ЗАЩОТО ЕДНО Е ББ, ДРУГО Е ДА ИМАШ СТИЛ И ДА СИ МУ ВЕРЕН- ИНФЛАЦИЯ ОТ НАД 1500%, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ДА ВЪВЕДЕШ УБИЙСТВЕНИЯ ПЛОСЪК ДАНЪК И ДА РЕВЕШ ТЕ СА БЕДНИ ЗАЩОТО ОНИЯ СА ЛОШИ А БЕДНИТЕ ДА ПЪЛНЯТ ФИСКА, ДА НАПРАВИШ 12.5% ИНФЛАЦИЯ ПРЕЗ 2008Г, ДА ТИ СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА КРАЖБИ, ДА ПЛАЧКАШ ЧЕ ИМА ПОЛИЦЕЙЩИНА, А ПОСЛЕ НЯМА ПОЛИЦИЯ, В ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ ЛЯВАТА АБВ ДА НАПРАВИ ПЕНСИОННА РЕФОРМА, А ПОСЛЕ ДА *** ГЛЕЙ ТЕ СА БЕДНИ- БГ ЧЕРВЕНИ ЩЕ НАПРАВЯТ МИН З 1000Л
112
7
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Аз пък мисля, че да оставиш пътищата непочистени защото си окрал половината пари а другите са освоени от сумнителни фирми ангажирани за това, да оставиш хората 20 часа в снега и накрая да отидеш и да се правиш на загрижен е ЕВТИН ПОПУЛИЗЪМ граничещ с БЕПОДОБНА НАГЛОСТ
111
2
 
14
 
! Отговори
КЪМ 22 преди 7 години
А РАЗМЕРЪТ НА ЗАПЛАТИТЕ,ПРЕВИЛЕГИИТЕ,СУБСИДИИТЕ,СКЪПИТЕ КОЛИ ТЕ НЕ ЗАВИСЯТ ЛИ ОТ ИКОНОМИКАТА БЕ ПОЛИТИЧЕСКИ НАГЛЕЦ.КАК ТАКА В БЕДНА И СИРОМАШКА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА МИЛИОНЕРИ А СЕ ГОВОРИ ВЕЧЕ И ЗА МИЛИАРДЕРИ.ТЯХНИТЕ МИЛИОНИ КАК НАРАСТВАТ КАТО НЯМА ИКОНОМИКА? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В КОЯТО ЛЪЖЦИ КАТО ТЕБ И ПОПУЛИСТИ ДА ГИ ТЪРПИ НАРОДА. ПРОСТО ВИЕ СТЕ ВСИЧКИ ЗА ЗАТВОРИ И ТАМ ОБЯСНЯВАЙТЕ КОЕ ЩЕ СЪБОРИ ДЪРЖАВАТА.А КАТО ВИЖДАМ ДЪРЖАВАТА Е СЪБОРЕНА ,НАРОДА Е БЕДЕН ДАЛИ ТОЙ Я СЪБОРИ ИЛИ ПОЛИТИЦИТЕ
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо да са виновни само комунистите . В една стара , *** книжка - Щастието не идва само - от Стефан Мокрев , буквално е написано : - Веднага след 9 септември 1944 г. най - големите фашисти станаха най - големите комунисти . Е , сега пък става обратното . Все пак философията и идеологията не са бетонен блок , а Историята признава не само спираловидното ,но и кръговото развитие .
109
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е популизъм , поне е евтин . Радвайте и се веселете , че в това природно бедствие хвърлихте пари не НА , а СРЕЩУ вятъра .
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е популизъм , поне е евтин . Радвайте и се веселете , че в това природно бедствие хвърлихте пари не НА , а СРЕЩУ вятъра .
107
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧНГ БЪЛГАРИ ! ЖЕЛАЯ ВИ МНООГО ЗДРАВЕ И НАЙ-ВЕЧЕ КУРАЖ. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ! ВИЕ ЗНАЕТЕ КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТАЗИ СИРОМАШИЯ ! БСП+ДПС+ГЕРБ. ТЕЗИ ПАРТИИ НАТРУПАХА МИЛИОНИ НА ВАШАТА ГЪРБИНА.ИЗТРИЙТЕ ГИ ОТ ПАМЕТТА СИ АКО ИСКАТЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ. ДАНО ГОСПОД ДАДЕ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ И НИКОЙ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА. ТЕЗИ ХОРА НАТРУПАХА СЪСТОЯНИЕ И ЗА ПРАВНУЦИТЕ СИ И ЩЕ ВИ ОМАЙВАТ ОБЕЩАВАТ НО НИЕ СМЕ ИМ ЯЛИ ПОПАРАТА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА НОВИ ХОРА В ПОЛИТИКАТА ПО-НОРМАЛНИ НЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ ДА
106
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешници, нали се водят още те управляващи. Каквото са си надробили сега да си го сърбат. В България има 4 сезона и трябваше като правят магистрала да мислят и за зимата. Вече са досадни.
105
18
 
6
 
! Отговори
ГЕРБАДЖИЯ! преди 7 години
ГЕРБ--- Е СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!ВСИЧКО ДРУГО Е *** И ИЗМАМА ЗА НАИВНИЦИТЕ!В ГЕРБ --Е ИСТИНАТА!!!
104
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нема по скьпо нещо от гербавия популизьми по голямо от гербавия гьонсуратизьм и нахалствоако не е виновно времето са им виновни хоратаалчни и мазни
103
4
 
11
 
! Отговори
Шофьор преди 7 години
Дали е популизъм, гербаджиите да питат стотиците затрупани в снега на Бойковата магистрала. Хората ще им обяснят нагледно какво мислят за тях.
102
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистът е по принцип ***. Калпав човешки материал. Неблагодарно червено ***. Тия червени малoyмници в такива кризи са ни вкарвали, че снощната снежна буря е като тропическо парти пред тях. Помните ли Виденовата зима? А Лукановата? Помните ли глада и мизерията? Помните ли, когато заплатите ни бяха в стотици хиляди левове, с които не можехме и хляб да си купим, а салам просто нямаше. А Орешарски помните ли? Забравили сте. Гони ви червената амнезия.
101
6
 
16
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Ако не беше толкова жалък, пожарникарят щеше да бъде много смешен.
100
5
 
3
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ преди 7 години
Говедата от Тибет и Сибирските якове, зимуват в зоологическата градина.Там ти е мястото!Топло е и дават храна...ха,ха,хааааааааааааа...
99
7
 
21
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
ГЕРБ направи от нашата Родина една зоологическа градина!