3 дами с опит в кабинета на генерала и Радев – готов

Повечето от кандидат-министрите му с опит в администрацията
3 яну 2017 08:50,
56
3 дами с опит в кабинета на генерала и Радев – готов
Снимка: архив, Булфото

Поне 3 дами с опит дори и в Брюксел се очаква да влязат в служебния кабинет на новия президент Румен Радев, довериха за "Стандарт" източници, близки до генерала.

Имената на министрите се пазят в тайна, като за момента е ясно, че за всеки пост на "Дондуков" 1 Радев е подготвил поне по 2 предложения.

Още по темата

Както вече стана ясно, вариантите за премиер също са повече от един. Профлът му е експерт, а за мястото се спрягат дори имената на акад. Стефан Воденичаров и проф. Огнян Герджиков.

Водещата роля на финансов министър в кабинета на Радев пък най-вероятно ще има бюджетарят Кирил Ананиев.

В същото време стана ясно, че в БСП се пише нова "екшън икономическа програма". Начело на екипа е Корнелия Нинова.

Програмата за управление на БСП за предстоящите парламентарни избори вече е почти готова. В нея акцент са развитието на икономиката, разширяването на вътрешното производство, по-високият износ, както и разрастването на малкия и средния бизнес.

"Целта на програмата е да покажем на хората възможностите на страната ни и така всеки да намери своята ниша за развитие", коментират икономистите в БСП. Очаква се плана за развитие на икономиката социалистите да представят в началото на февруари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
7
 
! Отговори
смехрко преди 7 години
Три дами с опит :))))))))))))))) с източването на пьлни членове . Приземяване на самолети и с опит на работа на заден ход
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три дами с опит, как звучи само. За креватен опит ли става дума? Те по кабинетите аджамии не вземат и без това :)
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В заглавието се говори за 3 дами с опит. В статията става дума за Воденичаров,Герджиков и Ананиев ...... Правилно ли съм разбрал?
41
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този женчо нали още не е в длъжност, какво се интересува от обществените поръчки? Сега това не е негова работа, след 22.01. ще се изказва по въпросите на държавата. Пък и това не е работа на президента, а на изпълнителната власт.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До опетковПринципно си прав. Обаче Виденов си беше най-обикновен бушон, който подхлъзнаха умишлено, за да изгори. Иначе човека си е много в час. Жалко за него, че се е захванал с червените бандити. А сините бандити (костовисти и тем подобни) са също червени бандити. И те са имали партийни книжки и когато са им казали, че високите места са заети от потомствени връзкари, просто решиха да го играят обидени и започнаха контрата. А в нормалните държави няма контри - всичко е в името на народа!
39
5
 
8
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
А Цвъци Цвъцкова е не само бивш член на БКП, а и ПАРТИЕН СЕКРЕТАР! Някой от вас знае ли разликата?
38
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още ли има хора дето мислят, че Цвъцка щеше да е по-независима от Радев??? Кой? Кой? Кой? Кооога?
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 26 - *** ти не знаеш кой управлява Световната банка, МВФ, СБВР, Федералния резерв! нищо не знаеш и ми коментираш в форума на тоя умрял саит!
36
7
 
10
 
! Отговори
авяторът преди 7 години
кви дами бе, ***, другарки и правилното обръщение в партията ви! нищо не зависи от генерала и генералшите, плашите гаргите с политически трупове, и с измислени правомощия!
35
1
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
....Е и?Ами тия,дето управляват,какви са?...Не са ли бивши,а?
34
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Световната банка ли изнесе житото и слънчогледа 1996 г. или Чичибаба и Премянов?Празните щандове и боя за патешки фенери в магазина?Мамичкатави крадливата червена банда, без хляб оставиха хората и спестяванията им изгоряха - Румен Гечев министър на икономиката, сега акъл дава, пак е изпълзял...
33
5
 
23
 
! Отговори
Шушо Шушумигата преди 7 години
Не можах да разбера БСП подготвят програма или погрома на България?
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"бюджетарят Кирил Ананиев" ?Егати езика български ...
31
8
 
16
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До анонимен Смешен си, Анонимен, че направо си жалък. Световната банка ли светна Луканов да обяви фалит на държавата? Световната банка ли докара т.н. соц икономика до пълен крах и след като руснака ни показа среден пръст нямаше на кого да продаваме *** си? Ако не бяха световната банка и МВФ и сега щеше да събираш *** от контейнерите.
30
3
 
11
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До 4711 Да, но банките фалираха при БКП/БСП, а не при СДС и то точно защото Виденов отказа заем от МВФ.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ovcharov na energetikata ...maslarova socialen
28
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На БСП/БКП все им е виновно международното положение. Сега пък световната банка им е виновна, че окрадоха банките. По онова време имаше такива закони за банките, че с капитал от 100 млн.лв можеше да откриеш десетина банки, като използваш верига на кредитиране на една банка от друга. В БНБ виждаха тази измама и си траеха, защото банкерите бяха тяхни хора
27
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е бивш член на БКП. Излъга без да се замисли, че е безпартиен.
26
13
 
17
 
! Отговори
4711 преди 7 години
До АнонименФАЛИТЪТ НА БАНКИТЕ 67/68 Г. БЕШЕ НАРЕДЕН ОТ СВЕТОВНА БАНКА. ЦЕЛТА БЕШЕ ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ДВЕ НЕЩА. ПЪРВОТО Е ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ПРЕДПРИЯТИЯ И ФАБРИКИ ОТ ДЪЛГОВЕ ЗА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРАТ ОТ БЪДЕЩАТА "СИНЯ БУРЗУАЗИЯ" И ВТОРАТА Е ДА СЕ ИЗЗЕМАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ЗА ДА ОБЕДНЕЯТ. И ТАКИВА СДСЕКСПЕРТИ КАТО ТЕБЕ ДЕТО ВСИЧКО ЗНАЯТ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК ЧРЕЗ ЛИКВИДАЦИОННИ СЪВЕТИ И ПРИМАТИЗАЦИЯ НА СКРАБ!
25
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фалитите на банките 1996-97 си беше комунистически заговор. Сега могат да ви разправят всякакви приказки колко свестен бил Жан и компания, но с ограбените пари синчетата на *** станаха неопетнени бизнесмени. Кредитите се раздаваха на свои хора във валута, по банките кредитните инспектори до един бяха бивши членове на БКП. Това го знам защото съм живял тогава и съм свидетел как се източваха банките.