Марешки към БСП и ГЕРБ: Дишаме ви във врата!

Бизснесменът бил притискан да стане част от картелите, но устоял
5 яну 2017 10:22,
64
Марешки към БСП и ГЕРБ: Дишаме ви във врата!
Снимка: архив Булфото

Веселин Марешки се закани на ГЕРБ и БСП, че с партията си "Воля" вече им диша във врата.

"Мисля, че битката за първото място на предсрочните парламентарни избори ще е между нас и ГЕРБ", прогнозира бизнесменът.

Според него основаната от него политическа формация "Воля" вече "диша във врата на първите политически сили".

Марешки обяви представянето си на президентските избори за крах на класическата политическа система у нас.

Още по темата

Бизнесменът прати АБВ и Реформаторския блок "в пенсия". Според него скоро щели да ги последват и БСП.

"Това, което постигнаха ГЕРБ с Цачева, ще постигнат и БСП, ако предложат за премиер Корнелия Нинова", каза още Марешки пред bTV и обясни, че това е големият гаф на социалистите.

Марешки обясни, че е бил притискан от картелите да стане част от тях, но той устоял.

"Най-лесно е да вляза в картела", сподели още бизнесменът и обясни, че още в началото на бизнеса си е бил поканен да влезе в картелите на бензиностанциите и на лекарствата. Той обаче отказал това, защото по думите му не иска да злоупотребява с позиции и държи не само той, но всички българи да живеят добре.

Марешки покани бившият правосъден министър Христо Иванов, който сега формира своя партия, да се присъедини към него. Причината е, че приоритетите му - борба с корупцията и реформирането на правосъдната система, са приоритети и на бизнесмена.

"Да заповяда при нас да помогне да се случат тези неща, а не да разкъсва това пространство", заяви бизнесменът.

Той обяви, че борбата с корупцията е негов приоритет още от преди две години, така че Иванов би трябвало да се присъедини към него, вместо да "разсейва вниманието".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
14
 
! Отговори
КАРТЕЛ преди 7 години
Този като е толкова честен и принципен защо няма нищо на свое име, бензиностанциите са на името на Веска Марешка.
21
8
 
7
 
! Отговори
Гробаря преди 7 години
На входа на църквата Св.неделя има паметна плоча на загиналите в атентат 120 българи от терористи-комунисти. За ГЕРБ няма данни... Борисов не е виновен, че корупцията е вродена в българина и всеки ден етнически българи хвърлят торби с пари на роми.
20
1
 
17
 
! Отговори
Боко Харам преди 7 години
Абе то и на президентските щеше да си на балотаж , ама.. еднодневка..
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Marischki i boiko priateli prasni prikaski sa prah v o4ite mutra varnenska ot kade imadch 100 miliona kasa go po tv. Slavi trifonov saschto priatel gerb bb go go plue po tv 70,000 na m vsima marku4a slsvi tapite balgari kupuvat bileti sa tapite mu klnzerti posle gladuvat
18
9
 
18
 
! Отговори
Съзнан Лоигиков преди 7 години
Ако се абстрахираме от комунистическата пропаганда,нещата са следните:Малко преди Втората световна война България е шеста икономика в Европа-30години след обявяване на Независима България-след 500 годишно робство!Сега 30години след 50 годишна комунистическа дружба сме няй бедните в ЕС.....Но *** продължават да втълпяват на българина ,че е лош матерял,а истината е че сме стара нация със силен дух .
17
3
 
11
 
! Отговори
Червенков преди 7 години
Да слизаме ли от гората дойдоха ли руснаците?
16
13
 
8
 
! Отговори
Ай чиститу преди 7 години
Бре много комунягиги тука интересуват се горещо от Марешки -опознават врага...
15
2
 
6
 
! Отговори
Съзнан Лоигиков преди 7 години
Трябва да се разпредели равномерно власта между големите градове ,а не всичко да е в ръцете на крадливите мързеливи шопи...Борисов обеща да разпредели министерствата между Пловдив Бургас и др. градове но нещо го натиснаха с медиите си обрачите.
14
4
 
13
 
! Отговори
ЧЕСТЕН ! преди 7 години
Марешки най-много да е ПЕТА политическа сила !
13
13
 
9
 
! Отговори
Ай чиститу преди 7 години
*** им потекъха лигите за власт- още харчат парите от колосалните обири на народа,когато долара по времето на Виденов стана от 20 лв -3000 лв за една седмица ,а учителската заплата беше 7 $ на месец....
12
30
 
11
 
! Отговори
Мерт Тимуров преди 7 години
Ако се съединят Воля и Да България ще има лъч надежда за България.Марешки е успял бизнесмен ,а не е като 99% от политиците -гладни ,голи и безработни подмазвачи преди да влязат в политиката....
11
12
 
19
 
! Отговори
мале преди 7 години
Всички нормални хорамразят христо иванов- соросоидния пинокио този пък ще му даватрибуна. Добре че е достатъчно *** отрано да се разобличи че е *** този Марешки. Ще има изненада на следващите избори но тя ще е за него герб мит и всички други ***.
10
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ниско ниво на интелект. Опит да подражава на Борисов. Нула политическа култура. Тип говорене Жорж Ганчев. Мита с евтините горива по бензиностанциите му приключи. На следващи избори няма да постигне и половината от взетите приди 2 месеца гласове.
9
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаха вярва си тая мутра. Само че ниското чело го подведе на президентските избори иразкри публично това, което всички знаеха - че е новата патерица на Тиквата. Такова яростно подкрепяне на Цецка даже и Митьо Пищова не даде, само дето не заплаши да се обеси ако тя не спечели. Та сега каквито и партии да прави, колкото и пари да дава, вече мандалото хлопна, ще гледа парламента през крив макарон, а Б.Б. ще трябва да сеп огрижи да си отгледа нов пудел
8
12
 
12
 
! Отговори
Валери винкела преди 7 години
Патерицата на тиквата са наричаните патриоти, които изцапаха и си присвоиха тази хубава българска дума... не знам колко още доказателства искате. Марешки си е цвете за мирисане пред продажници като патреотите и риформаторите на кунева, патериците на бб
7
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки = ГЕРБ 2 други слова са излишни.
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще си напълни джоба!!/ще му напълним де/ нали е подсъдим за рекет май беше ? какво стана? забравяме лесно !ина4е хубаво е да има евтино гориво !
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДругарю , защо Марешки е *** , а Слави Трифонов не е ?
4
14
 
41
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Патерица на Баце :)
3
40
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто и ще да е , но сам си е създал бизнеса , а не е назначен капиталист от БКП-БСП . Щом като иска нека се пробва и в политиката . Поне е богат и независим като Тръмп в САЩ .