Партията на Марешки имала от раз 15%, иска над 1 млн. гласа

Бизнесменът не иска малка група в НС, няма да е "златен пръст"
7 дек 2016 18:50,
77
Партията на Марешки имала от раз 15%, иска над 1 млн. гласа
Снимка: Булфото, архив

Новата формация на бизнесмена Веселин Марешки "Воля" има стартова подкрепа от 13-15%, според агенции, с които е провел среща. Това обяви самият той пред BTV.

Още по темата

Марешки постигна изненадващо висок резултат на президентските избори, като стана четвърти с над 10% от вота. Според него това е много високо постижение на фона на опити избирателите му да бъдат демотивирани.

"В САЩ и Европа има протестен вот, в по-големите демокрации антиститемният играч победи, в България това не се случи заради тежките политически манипулации", коментира той.

Веселин Марешки подчерта, че целта на партията е не просто да повтори представянето на лидера си, а да получи над 1 млн. гласа на парламентарни избори.

"Няма смисъл да вляза в парламента с някаква малка парламентарна група, да бъда "златен пръст" и да решавам лични въпроси на 5 или 10 човека", подчерта бизнесменът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: избориМарешкиВоля
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
opps преди 7 години
Като ви чета коментарите - за гербави стотинки и децата ще си продадете....
58
0
 
0
 
! Отговори
шебека преди 7 години
гошко,заслужаваш си прякора които сам си си поставил
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ще поеме бизнеса със публичният дом във морската градина на Варна който е на Мрешки?Помните ли Марешки как се хвалеше при Венете Райкаова във горещо със публичният си дом който имал фитнес и басен а срещу 10 000 лева за 24 часа получаваш момичета,наркотици и алкохол.Да ви е честит новият месия,гласувайте за него може пък да има ден на отворени врати на публичният дом ,кой знае
56
1
 
1
 
! Отговори
ду ю спик булгериан преди 7 години
Неграмотен ***, научи се да пишеш на БЪЛГАРСКИ първо.
55
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Гласувах за него за президент защото искам новихора различни от досегашните управляващи.Но за балотажа когато каза,че щгласува за Цачева го разбрах долен играч и послушник поставен и подкупен никога повеч за него по е гаден и от тези които сега са на власт.
54
2
 
18
 
! Отговори
88 преди 7 години
15%????С какво се друса този бе?
53
1
 
18
 
! Отговори
Георгиев преди 7 години
Интересно, защо няма медия, която да отрази, че днес във Варна е делото срещу Марешки за нанасяне на телесна повреда на длъжностно лице? От две години неЗависимият ни съд бави решението при безспорни доказателства.Днес трябва да бъде осъден, не да прави партия..
52
7
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Гласовете за този плаши***к,са гласове за Тиквун Магистралкофф Гербаджийски,както и гласовете за патриотарите Винкело и...сие,тоже.
51
3
 
23
 
! Отговори
Факти преди 7 години
Само, ще кажа, че на този човек му казаха да купи футболен отбор и той го направи. Всички знаем кой му каза. Сега са му казали, ще направиш партия и ще играеш такава роля. А на него му е забавно защото сигурно му е скучно и с радост се впуска в това, още повече като се има предвид, че сигурно за него не е и опасно. Но както знаем за народа може да се окаже: "Гол *** си е чисто....." и да се разочарова отново.
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е ченге от ДС като Доган, Бареков и хилядит други
49
5
 
24
 
! Отговори
недко преди 7 години
магарешки - зле си.
48
3
 
29
 
! Отговори
we преди 7 години
Как хубаво ни заблуди веднъж,но за балотажа се оплете.Ако народа гласува само заради ниските му цени за него,по-добре следващият път да гласуваме за Кауфланд и там е евтино.Ама Марешки едно сложно изречение не може да състави, а как мисли да се справи с политиката?! Простотията лъха от него,все едно гледам Динко от Ямбол.Борисов им завъртя главите,после разбраха че са излъгани!
47
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бареков 2
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - "Коя ли ще е следващата примамка за баламурниците?""баламурниците" всъщност са с една идея за "аванта" или "да са на далавера". Тази "народна" черта ми е правила винаги впечатление, още от юношеските ми години. Стане "нещо", веднага се втурват за "връзки", всеки иска да стане "СМЧ". Хубаво ги изреди, но някои ги скри, първо бкп-то, после бсп-то и т.н.т. Ето, в днешни дни, хвърлянето на пачки е същият израз на малодушно подмазване, като няма на кого, че сега на "полицията".
45
4
 
32
 
! Отговори
сатана преди 7 години
поредния лицемер
44
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седесарката *** облече червеното костюмче и отнесе цветя на Живков :D Ето това са българските политици. Довчера отедните, днес от другите. Важното е да останат доживот във властта и да си правят кражбите и продажбите. На народе лека му пръст. Нема бедни политици. Реформаторите ревнат на умряло понеже на следващите избори нема да влязат :D
43
4
 
24
 
! Отговори
СРАМ преди 7 години
Магарешки има достатъчно пари да си купи изборите. Проблема е, че после ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ, за да си ги избие
42
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е СТАРАНА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ СЛЕД КАТО СЕРВИТЬОРИ И ПЛОЧКАДЖИИ СТАВАТ БАНКЕРИ, А ШИФЬОРИ, ПРОДАВАЧИ НА МАРТЕНИЦИ И Г У М А Н Е Т К И КРУПНИ БЕЗНЕСМЕНИ- КАК ДА ОБЯСНЯ НА ДЕЦАТА СИ КОЙ КАК СИ ПОСТРОИ САРАИ И ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ, ПОНЕЖЕ ИМАЛИ ЕДИН ЖИВОТ, А ДЕЦАТА МЕ ПИТАХА СЛЕД ТОЯ СЛУЧАЙ НИЕ БЕЗСМЪРТНИ ЛИ СМЕ, СЛЕД КАТО ЖИВЕЕМ С 200 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ И КАК ВИДНО НЕГРАМОТНИ ХОРА ЗАДАВАТ ПОСОКА И ПРОЯВЯВАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ НА БАЗАТА НА МИЛИОНИ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД.
41
3
 
32
 
! Отговори
Идеалист преди 7 години
Едната мутра облече кожения шлифер, друга се кани да навлече костюм. Кой ги направлява тези бандити?
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че той има ли вече партия? Що не се е чуло още?Ако е тъй, да пусне бензина по левче (колкото е реалната цена).