БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!

Две загубени, безплодни години, обобщи Корнелия Нинова
11 яну 2017 10:44,
226
БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!
Снимка: архив, Bulphoto

Или промяна, или всички ставаме ненужни. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова се обърна към мнозинството в парламента. 

Шефовете на групите в Народното събрание по традиция изнесоха речи за приоритетите си през новата пленарна сесия, макар че тя ще приключи след по-малко от месец. 

"Две загубени години за България, две безплодни години", нарече Нинова управлението на ГЕРБ. Тя припомни, че за това време мнозинството се е захванало с пенсионна, здравна, съдебна и образователна реформа. 

"Много спорове, срещи, раздели, но не и резултати", обобщи Нинова. 

Тя разкритикува случващото се и в сферата на здравеопазването, и на обрзованието, и на социалната политика.

Лидерката на социалистите обясни и че измерител на успеха е това дали хората живеят по-добре, а според нея отговорът е не. 

"Министърът на здравето, на отбраната, кметът на Пловдив сигурно живеят по-добре, но са обвиняеми за далавери. Но не и хората", каза още Нинова. 

Към това, според нея, трябва да се добави и отнетото национално достойнство на българите. Нинова припомни скандалът Бокова-Кристалина и цялостната политика на кабинета за бежанците. 

Тя разкритикува Бойко Борисов за това, че слуша всяка дума на Меркел, а според нея народът не приема това. 

Нинова се обяви за бързо разпускане на парламента и обеща, че след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата и ще даде път на еднакви правила за всички и наказания за тези, които не ги спазват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
33
 
! Отговори
aa1830 преди 7 години
До РеалистРеалист = комунист
54
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е праваГЕРБ срина българската икономикаГЕРБ увеличи данъци и винеткиЗащо да гласуваме за Герб?
53
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИЕ БСП СТЕ ВИНАГИ БИЛИ НЕНУЖНИ И ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.
52
8
 
40
 
! Отговори
1 преди 7 години
Корнелия Премиер !
51
8
 
41
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Защо ли Нинова си мисли, че БСП ще успее да изплаща допълнителните 16-те милиарда външен дълг натрупан от ГЕРБ, ако не са вече и повече? Който и да дойде на власт след предсрочните избори, ще трябва да плаща дълга, който ГЕРБ натрупа. Ако ГЕРБ продължи да управлява, те ще натрупат още външен дълг за да плащат лихвите по дълга и България окончателно ще фалира.
50
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нинова, радан кънев, марешки, слави и дпсто и другите които много говорят и само пречат на правителството трябва да бъдат арестувани и осъдени с тежки присъди. ето в турция как ердоган наложи ред и народа го подкрепя защо тука не се вземат мерки срещу тези? защо?
49
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тая мазна соц. физиономия просто е непоносима!"За Бойко Борисов бодигардчето на Тодор Живков ли говориш?Или за секретаря от консомола Росен ПлевнелиевИли за Цецка Цачева членката на БКП от рабфака.Щото в ГЕРБ има най-много комунисти с мазни физиономии и трябва да уточняваш, за кого говориш по име!
48
8
 
45
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
БСП ще сбърка, ако участва в следващото правителство по съвсем очевидна причина - наследството от ГЕРБ. Достатъчно е да си припомним какво наследство получи правителството на Жан Виденов: фалирали банки още през 1992-1994 години и какво стана после? Банките били фалирали при Виденов, на което само човек без ум в главата може да повярва. Сега е подобна ситуация - ГЕРБ разруши държавата през последните 7 години, ГЕРБ натрупа огромни външни дългове за България, като разбира се парите бяха присвоени
47
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боклуции социалистически...
46
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая мазна соц. физиономия просто е непоносима!
45
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП след протестите дето изринахме Борисов какво ОБЕЩАВАХТЕ:- Пълно разследване и ревиция на престъпното управление на Бойко Борисов!Също както Бойчето преди да дойде на враст разправяше:- Пълно разследване и ревизия на престъпното управление на тройната коалиция.Всички ревете като магарета един срещу друг, ама като дойде време да разследвате и да вкарате колегите в затвора ... МИШКУВАТЕ И СИ СТИСКАТЕ ТАЙНО РЪЦЕТЕ!
44
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се приеме закон или да се промени Конституцията, но никой политик да не може да бъде повече от два мандата в политиката. Един мандат на парламента е 4 години, а на президента 5 години. То и един мандат даже им е много, но ....
43
1
 
35
 
! Отговори
Istinata преди 7 години
Ima razzlika ot selianin i selendur.tova dobiche naglo i tupo e rukovoditel na vtorata po golemina partia.ne moga da go razbera
42
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не виждам смисъл от всички тези партии и глупости и избори да се харчат пари. Бойко да си ръководи там и хората са доволни всеки ден гради държавата, без него народа загива! . Поне 90-95 процента от народа го подкрепя, има за съжаление няколко процента престъпници и предатели но намаляват.
41
5
 
40
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
До Провалилата се БСПЛошото е,че ГЕРБ е част от ,,провалилата се БКП,,...
40
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема на България е, че материала е лош, не може да създаде качествени политици. Ако искаме да се оправиме тази територия трябва да се изчисти до корен от българите и да се внесе качествен народ, само тогава ще се оправим.
39
5
 
44
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Отдавна сте ненужни ,Нинова ...Отдавна...
38
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даа,не е права другарката Нинова. Не 2, а 8 години герберастите унищожиха от нашия и на децата ни живот. Да не говорим, че и децата и внуците ни ще изплащат безобразните заеми ( откраднати от същите типове)! СЪД И ЗАТВОР ЗА ГЕРБЕРАСТКАТА ШАЙКА!!! АКО ЛИ НЕ - ЛИНЧ!!!
37
1
 
39
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
До ДСНикого не избираме,човече !!! Тия с твоите инициали /ДС / избират и свалят...
36
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бесепар на снимка да види пак му забий шамар!