В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко

В последните предавания бяха отправени обиди към депутати
Обновена: 13 яну 2017 17:36 | 13 яну 2017 13:40,
216
В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко
Снимка: архив Булфото

В парламента се ядосаха на обиди по адрес на депутатите в "Шоуто на Слави". По искане на част от групите бе свикано извънредно заседание на Председателския съвет при Цецка Цачева, но той не излезе с никакво становище заради липсата на единно мнение по въпроса между партиите.

В едно от последните предавания на шоуто бяха отправени квалификации към всички депутати, без тези на ГЕРБ, заради отказа им да подкрепят проекторешението на управляващите в оставка за официализиране на резултатите от референдума на 6 ноември.

"Атака" (според Цватан Цветанов) поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто. Волен Сидеров и Мустафа Карадъйъ обаче напуснаха срещата при Цачева ядосани и без да коментират нищо след това.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че партията му е била против това парламентът да взима страна.  

"Не ние сме хората, които да сезираме когото и да било за поведението на едно шоу", каза Цветанов. Той обясни, че заради несъгласието на ГЕРБ не се е стигнало до единна позиция, с която партиите да възложат на Цачева да сезират някоя от институциите.

"Ако излезем с позиция за "Шоуто на Слави", това означава,че ще създадем още повече негативна енергия и ще започнем отново да се противопоставяме, не искам да участваме с действия, с които провокираме разделение", каза Цветанов.  

На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си.  

"Но когато има нещо лично, сезираш съответните институции и завеждаш дело за клевета", каза Цветанов.  

Според него обществото тряба само да прецени кой е крив и кой е прав. Цветан Цветанов припомни и че през годините ГЕРБ и самият той са били най-чести "герои" в "Шоуто на Слави", но тогава никой не е взел отношение.  

"Късането на портрета на президента, обругаване на институцията. Всички трябваше да защитим институцията, но парламентът не реагира. Имаше го и по отношение на конституционни съдии, тогава също нямаше реакция", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
136 Муахахахахаха...всеки ден сценаристите му го бъзикат че още е без жена, даже и той се иронизира за това, ама ти казвай че щял да се обиди на тази тема ако го бъзикат. Муаахахахахахаха...човека е толкова над нещата, но как да го схванете...шял да се обиди...Муахахахахахахахахахах...
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
във Великобритания има 553 души от двеет основни партии при парлемент от 600 човека. Ако се доверим на мажоритарната систем това ни чака - Герб и БСП , ДПС се бетонира като трета партия, ПФ -3-4 души при над половин милион гласоподаватели, и ДСБ - 1 човек. огромни маси от хора ще бъдат непредставени, например във Франция Льо пен има 33 процента, а почти няма делегати. възниква въпроса какво да се прави когято някой депутат стане министър или кмет - нови избори или подгласници?
115
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглостта на депутатите ни е безгранична, вижте им само опорните точки, били гласували ЗА само 2,5 млн, 4,5 млн не били гласували ЗА, демек те били против) откъде ги взимат тия 4,5 млн, никой не знае, ама то по техната логика България трябва да е 10 млн, а президента ни и той нелигитимен. Просто нема такова нагло племе като българския депутат
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По делата ще ги познаете."... а не по думите.Зная, че на турчеещите не им харесва възможността вече да не гласуват с мъртви души и да "вкарват" в българския парламент някой техен човек с гласовете от анадола, но това е реалността.Sorry
113
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевневлиев защо го избрахте мажоритарно. И само не ми казвайте че утре не бихте избрали мажортирано Бойко да се пъчи,, След като във Велико търново 30 процента застанаха зад Цецо Престъпника, като водач.
112
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави ти си много лесен за обиди и подигравки, като се има предвид, че си на 50 години и нямаш семейство. По тази линия ако почнат да те подиграват няма да ти е много приятно.
111
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
през 2009 влязоха мажоритарно 31 кандидата на Герб от 31 човека които избрахме. Честно - колко от тях бяхте чували - без Борисов и Цветанов - като се има предвид, че партията се създаде два месеца преди изборите?
110
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-ме е яд, че политиците си мълчаха и не обясниха плюсовеет и минусите от реферддума, оставиха Слави да си набива опорните точки-
109
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига глупости. За воля на народа не може да се говори, когато не е достигнат необоходимият минимум от гласове. Отделно от това при гласувания тези които са "въздържал се " винаги се слагат заедно с тези които са против, така че всъщност за слави са гласували 2,5 милиона, а срещу него 4,5 милиона. Освен това всеки ден чувам нови хора които казват, че са излъгани и съжаляват, че са гласували с ДА.
108
0
 
8
 
! Отговори
Сър Пичук преди 7 години
Бреййй - мафиотите от "събранието" се обидили! А волен и карадайъ си тръгнали заедно.... Това ме разсмива точно колкото протестите на ромовете срещу говоренето (забележете!) срещу етноса! И нито дума - защо е така аджеба, има ли причина?
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то си е за ядосване работа. Всеки, който усеща нещо парещо с три букви да опира в *** му и той ще се ядоса.Жална им майка на усещащите. Браво на Слави.
106
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Референдумът по принцип е хубаво нещо, но в случая беше организиран от пошли шоумени. Много ми е интересно ако Слави и екипъ му не бяха си развалили отношенията с Бойко Борисов и компания да е толкова "политически" ангажиран. Не мисля. Тук става въпрос да се надскачат с другата група пошлост - депутатите и партиите и после Слави и другарчетата му да кажат - "видяхте ли, че ви набихме". Накратко казано зле замислено, още по-зле организирано и питам - кой ще плати масрафа от упражнението?
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ината на БСП и така наречените рефпрматори по въпроса, ще им струва адски скъпо
104
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
айде стига глупости. на изборите 2009 Валерия петрова, независима, подкрепена от Слави се кандидатира МАЖОРИТАРНО срещу Божжидар димитров. какво стана, някой помни ли?ако нямаш структури, пари, или огромна популярност нещата пак ще останат същите, даже ще стане по-зле, защото ще трябват по-малко гласове.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 110Мислиш, че съм депутат))))Айде без да се обиждаме, моля!
102
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата пред Дългия като интелект изглежда все едно магаре пред професор!
101
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 95 Две думи на кръст не можел да съчини Слави Трифонов, ако не четял? Ти в саксия ли си расъл, че не си му гледал хилядите беседи с гости в неговото шоу и с десетките които е дал на телевизионни предавания? Последното интервю беше при Сащо Диков в новото му предаване - страхотно интервю се получи.
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха хаааааа... Няма мърдане, треперете ***, послушковци и ***, идва и вашият край...
99
2
 
4
 
! Отговори
ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ преди 7 години
ТУКА ОТ 5-6 ГОДИНИ ФЕНОВЕТЕ НА ВОЛЕН ПАША, ПОСТОЯННО БЛЕЩЯТ -- ''СЛАВИ 7/8-МИ, ФИРМАТА МУ БИЛА В ЩАТА ДЕЛАУЕАР''.. ТОЕСТ ТЯ БИЛА В ОФШОРНА ЗОНА !!АБЕ ПУМПАЛИ--ЩАТА ДЕЛАВЕЪР Е 20 ПРОЦЕНТА ДАНЪКА ЗА ФИРМИ И КОРПОРАЦИ...А ТОЧНИ ВИЕ В БУЛГАРИЯ СТЕ ОФШОРНА ЗОНА С 10 ПРОЦЕНТА ДАНЪК--ВИЕ СТЕ ОФШОРКА--ВСЕКИ В СВЕТА ЗНАЕ, ЧЕ СТЕ БЕДНА ОФШОРНА ЗОНА С 10 % ДАНЪК..ОТ 2006 ГОД. СТЕ ОФШОРНА ЗОНА.СЛАВИ ДОРИ ПЛАЩА ПО-ГОЛЯМ ДАНЪК В ДЕЛАУЕАР - 20 ПРОЦЕНТА, ОТКОЛКОТО АКО БЕШЕ В БУЛГАРИЯ С ДЕСЯТЪК 10 % ДАНЪК !
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо по най-наглия начин оскатиха референдума, а сега продължават да наглеят, накрая ще изядат кьотека