В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко

В последните предавания бяха отправени обиди към депутати
Обновена: 13 яну 2017 17:36 | 13 яну 2017 13:40,
216
В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко
Снимка: архив Булфото

В парламента се ядосаха на обиди по адрес на депутатите в "Шоуто на Слави". По искане на част от групите бе свикано извънредно заседание на Председателския съвет при Цецка Цачева, но той не излезе с никакво становище заради липсата на единно мнение по въпроса между партиите.

В едно от последните предавания на шоуто бяха отправени квалификации към всички депутати, без тези на ГЕРБ, заради отказа им да подкрепят проекторешението на управляващите в оставка за официализиране на резултатите от референдума на 6 ноември.

"Атака" (според Цватан Цветанов) поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто. Волен Сидеров и Мустафа Карадъйъ обаче напуснаха срещата при Цачева ядосани и без да коментират нищо след това.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че партията му е била против това парламентът да взима страна.  

"Не ние сме хората, които да сезираме когото и да било за поведението на едно шоу", каза Цветанов. Той обясни, че заради несъгласието на ГЕРБ не се е стигнало до единна позиция, с която партиите да възложат на Цачева да сезират някоя от институциите.

"Ако излезем с позиция за "Шоуто на Слави", това означава,че ще създадем още повече негативна енергия и ще започнем отново да се противопоставяме, не искам да участваме с действия, с които провокираме разделение", каза Цветанов.  

На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си.  

"Но когато има нещо лично, сезираш съответните институции и завеждаш дело за клевета", каза Цветанов.  

Според него обществото тряба само да прецени кой е крив и кой е прав. Цветан Цветанов припомни и че през годините ГЕРБ и самият той са били най-чести "герои" в "Шоуто на Слави", но тогава никой не е взел отношение.  

"Късането на портрета на президента, обругаване на институцията. Всички трябваше да защитим институцията, но парламентът не реагира. Имаше го и по отношение на конституционни съдии, тогава също нямаше реакция", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парламента се принизи до нивото на забавна програма по телевизията.Сега вече изясни ли ви се до къде стигнахме?
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро дупетатите ще коментират и прогнозата за времето!!!
15
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама Славиту ощи ли го дават, бе?Малеййй, тоя като Рич Форестър от "Дързост и красота". Ногу го аресват лелите.
14
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нямат единна позиция ..... те за какво ли могат да постигнат споразумение освен за личното си облагодетелстване и дребни аванти.... всичките разбират, че така се се о....ли, че няма тоалетна хартия, която да може да го забърше. а вонята въобще няма с какво да се премахне. Ако работят като хората и държавата върви напред дали ще има подигравки. Като отказват да се занимават с вота от референдума да им пляскаме ли?
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно шоу се конкурира с друго шоу. Дали са се обидили, не мисля. Просто бизнес.Какво невероятна драма, Уважаеми Зрители. Да не пропуснете да ги гледате, ей!Всяко шоу се нуждае от зрители...D
12
5
 
7
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Къде е шоуто в Шоуто на Слави! За един преятел питам.
11
2
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
То няма още измислени думи за точно обрисуване падението на българските депутати! Та каквото и да са казали в Шоуто на Слави по техен адрес ще е бледа сянка на истината.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство" ..интересно, дали се възмущавал от верните неща в публичното пространство ? Едва ли Слави е казал нещо нявярно в ефир, всички знаем, че депутатите са ***, но единици са го обявили публично
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо, на тъщата ти ли бяха 6-те апартамента, брат? Кажииииии!!!
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва депутата е като ***, гнусен гнусен.
7
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
11, 6 апартамента за по 100 000 лева са 600 бона. На цветанов заплатата е 3 бона. Я да направим сметка колко години трябва да е депутата тоя че да спести толкова пари, брат? или се правиш на т.ъп?
6
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе, хе... Обиди към всички депутати, без тези на Герб? Ах, любов необяснима!
5
3
 
31
 
! Отговори
художника преди 7 години
"Атака" поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто.....--------------------------------Що не обсъдите начина, по който се отразява НС сред народа бе? Страх ви е от резултатите на референдума и сега Шоуто ви е виновно, че не смеете да ги гласувате.
4
2
 
33
 
! Отговори
=== преди 7 години
Дупетатите са просто страхливи мишчици, които ако има референдум 80 процента от народа би гласувал да бъдат линчувани публично - да се замислят що е тая народна любов към тях...
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си."Не можа да пропусне и лидера си! Хахахахаа...Иначе и за това че ти казаха че имаш 6 апартамента ли са неверни неща бе да ти...Уррод?
2
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Времената на Иван Костов се завръщат. Вече депутатите ще определят какво да гледаме по телевизора. Бахахаха
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е истинският комунизъм.. Некви богоизбрани ще определят какво да се излъчва по телевизията.. Да почнат да работят за народа и никой няма да си прави майтапи на техен гръб.