Гнила ябълка по президента Плевнелиев! НСО изведе Беновска

Отчетът за края на мандата на президента не се размина без скандал
Обновена: 18 яну 2017 16:25 | 18 яну 2017 12:34, Камелия Цветанова
455

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Отчетът за края на мандата на президента Росен Плевнелиев и вицето му Маргарита Попова не се размина без скандал.

Още по темата
Дори се наложи намесата на гардовете на НСО, които се оказаха доста по-бързи от тези, охраняващи пресконференцията на БСП в нощта след изборите за президент. Тогава журналистката Илияна Беновска подхвърли ябълка на новоизбрания президент Румен Радев, който я хвана.

Този път обаче номерът й на жонгльор не мина.

След като взе микрофона уж за да зададе въпрос на президента, тя го обвини, че е взел пари, за да нажежи до червено отношенията ни с Русия и да стане проводник на най-грозното соросоидно, според нея, влияние на САЩ.

"Понеже Вие сте една гнила ябълка...", продължи тя с плода в ръката си, но гардовете на президента светкавично я прекъснаха, хванаха я и тръгнаха с нея към изхода.

Гневна Беновска, все още с микрофон в ръка, крещеше, че иска да си вземе вещите. В крайна сметка се оказа с чанта в ръка и без микрофон, извън залата.

"Мисля, че уважаемите медии ще ме разберат, ако отговоря така - подобна провокация няма нужда от отговор. Тя говори сама за себе си", лаконично каза Плевнелиев и подкани репортерите да продължат с въпросите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
11
 
23
 
! Отговори
СБЖ преди 7 години
Жалкото подобие на журналист Беновска направи поредното си циркаджийско изпълнение. По журналистически способности може да се сравнява само с другата клюкарка Патрашкова
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудо ако така действа НСО са ни отрепали президента на секундата
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 62чупи ве кой те спира
52
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците така и не разбраха, че с подобни хора активни мероприятия не се правят. Ефектът е точно обратният.
51
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много интересни снимки, прилича на баскетбол с гнила ябълка... чудесна българска иновация в спорта и журналистиката, а и проверка за бдителността на гардовете... въобще все положителни неща, не виждам защо е този негативизъм в много от коментарите.А иначе за плевнята, гнила ябълка е малко, по му подхожда тиква, гнила, куха и евро-атлантически озъбена.
50
2
 
14
 
! Отговори
джурнал преди 7 години
шефовете да я повишат "слободно слово" на пресконференция при Путин, достъп свободен, без заплащане на спонсорски хонорар, руса, очарователна, с поздрав кошница червени ябълки ориджинъл "братска дружба" мейд ин търки
49
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щях да счупя телевизора от нерви! Толкова глупости и лъжи изговори евроантлантическата Марионетката!
48
6
 
21
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПО-ГОЛЯМА ОТКАЧАЛКА ОТ БЕНОВСКА ТРУДНО МОЖЕ ДА НАМЕРИ ЧОВЕК! ТОВА НЕЩО КАТО КУЛТУРА, ТАКТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ЕТИКА ЗА НЕЯ СА НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ. ТЯ СИ ХАРЕСВА САМО ДОГАН И БОРИСОВ И ВЕЧЕ СТАВА ОТ СМЕШНА ПО-СМЕШНА.
47
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ КАТО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ ПЛАТЕНА МЕДИЯ.....
46
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ли не прави една неуспяла журналистка, за да привлече внимание.Нека Беновска първо даде смислена дефиниция на определението "соросоиден", пък после не да ходи при нискоинтелигентната си журналистическа аудитория! Само тази дума, изречена пред такъв високопоставен политик е достатъчна, за да можем да оценим нивото на журналистиката на тая провалена клюкарка.Жалка! Наистина жалка демонстрация.
45
8
 
19
 
! Отговори
ЯЯяяя. преди 7 години
Беновска прогледна ли,или това е поредното театро? Ако е първото,значи има напредък.Добре,че един резил отива в историята печално.Дано си отидат и останалите!!!
44
14
 
20
 
! Отговори
Сър Пичук преди 7 години
Жалък до самия си край!!!
43
14
 
34
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Беновска постъпва тъпо, но онова американско мекотело трябваше да отговори на въпросите й!И въобще както винаги останалите журналисти не зададоха нито един въпрос, който би задал всеки един от нас тук!Страхливи журналисти, обслужващи властта!
42
15
 
21
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Как да поискаш разум в жена в хормонален дисбаланс, нещастно влюбена в кръгъл ръб ? Получаваш абсурдни тоалетчета, обсесивно разстройство, ябълки и тиква с каляска. И всичко това съчетано с невисок ръст на интелигентност.
41
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали направи същия номер и с Радев. Ама тогава беше правилно нали? Ами така-с вашите камъни по вашите тикви, гебрчета прости!
40
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много проста горката
39
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какви са тия циркове. само ябълки мята не си интересна вече.Бива бива ама тази прекалява. Да си ги мята в багажника на скъпия джип дето кара.
38
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е бъдещето на вече бившия президент! Да го замерват с каквото попадне.
37
9
 
26
 
! Отговори
Гнила слива преди 7 години
Физиономията и е гнила ябълка.Съпругът на Илиана доби медийна известност около списъка на кредитните милионери.
36
11
 
22
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 7 години
Омитай се по живо , по здраво НИКАКВЕЦО. Недуразумение от висок карат. тОЯ И мУТРАТА ЗИМАТА ЩЕ ГИ ИЗМИЕ ОТ ЖИВОТА НИ , КАТО ЛЕТЕН ДЪЖД ДЕТСКА РИСУНКА С ТЕБЕШИР НА ТРОТОАРА.