Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията

Не казал и една добра дума за Народното събрание за тези 2 години
284
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се засегна от поведението на президента Румен Радев и демонстративно напусна пленарна зала, докато държавният глава произнасяше речта си, след като положи клетва.

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Хората искаха да чуят приоритетите на този президент и на неговата институция, а чухме общи констатации в по-голямата си част негативни, нито една добра дума за Народното събрание за тези 2 години", оплака се той.

"С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане", коментира Валери Симеонов.

Повод за гнева му стана и обстоятелството, че президентът се обърна към депутатите, като ги остави на последно място, а пък според Симеонов е редно да са първи.

"Все пак се намира в Народното събрание трябваше да покаже малко повече уважение. Висшият орган е парламентът и Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо, че то ще работи още кратко време", скочи националистът.

Според него речта на Радев е била изпълнена с глупотевини и празнословия.

Заради това е било нормално да има реакция от страна на депутатите, които се разшумяха, заради което пък Радев направи репликата: "Остава ви още една седмица".

"Когато накрая самонадеяно заявява, че е човек на делата, а не на думите, с което опроверга собственото си поведение, нищо не сме казали в зала, просто се засмяхме, беше смешно и жалко", обясни Валери Симеонов. "Щяхме да останем до края на речта, ако не бяхме провокирани", допълни той.

Все пак Симеонов обяви, че неговите депутати ще преглътнат този за тях фалстарт и ще дадат 100 дни на Радев.

"Ще направим анализ на това, което е направил след 100-те дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
5
 
21
 
! Отговори
До Валери Симеонов преди 7 години
Каква добра дума искаш да чуеш бе Валери? Та не е ли истина, че това народно събрание е пълна отврат. Хрантутници и крадци, *** на чужди сили и нищо добро за хората не сътвориха. А тези измислени патриоти са *** на *** на Сорос.
178
15
 
5
 
! Отговори
вярно е! преди 7 години
До Прилича на бай Тошонай-вече по гaгaтa, особено в профил, същият!
177
22
 
12
 
! Отговори
izh преди 7 години
Какво искате? Такава му написали, такава прочете. Абе, не особенно умен, но послушен !!!
176
21
 
11
 
! Отговори
smej преди 7 години
А по въпроса за софрите. Радев ВЕДНАГА отиде на софра при Нинова, и тази вечер е на софра и така 5 години. Ще си живее точно като депутат - ще взима пари и екстри БЕЗ ДА РАБОТИ.
175
23
 
11
 
! Отговори
smej преди 7 години
Фуражка службогонец. Този ще бъде харесван от посредствени хора, което означава, че поне една година ще има публика. Няма да свърши нищо, защото не разбира в кой свят живее
174
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аз съм БЪЛГАРИНАко ти си българин, аз се замислям какъв съм. Бих умрял от срам ако сме от от една нация.
173
6
 
22
 
! Отговори
Найденов преди 7 години
Заради малоумния Симеоново Атака се лишава от моя глас. А той ще мине към друга партия.
172
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой беше Валери Симеонов?
171
4
 
34
 
! Отговори
absurd преди 7 години
колкото повече са недоволни дупетатите,толкова повече народа разбира ,че президента е нашия човек
170
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие си злобейте,а той ще прави каквото трябва.Ако вие или вашите фаворити загубиха срещу него,то е защото него хората харесаха и му повярваха.Народната любов и доверие няма да бъдат загубени.
169
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери е вече вън от политиката. Това е ясно на всички. Давам му жокер-стани артист. За ролята на Мефистофел няма да е необходим дори грим и предричам световен успех!
168
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е нещо като проекцията на Б.Б. в президентството.
167
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валерииии,нещо много си повярва,а дали ще влезеш в новия парламент е доста съмнително.
166
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Provokazia kam gen radev bravo 4e im kasa oschte 1 sedmiza oschte imat dimionov i drugarite mu da se darjat prosta6ki v nc i e prav. Taka kakto bb kasa 4e prostaschkoto darjanie spramo plevneliev koito bil mnogo dobar president na bg
165
5
 
30
 
! Отговори
Eй патреотчооо преди 7 години
Валери Валери - тоя без мозък откъде го намери. Вие от НФСБ май сте някакъв клонинг на другия край като БЗНС-то имате явно някаква доста криво понятие за истината и за това кое е полезно за България. Същите болни мозъци само че уж по правилни. Присмива се на Борисов - ама Валери ти си също неуравновесн психически и умствено.
164
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много правилно и смело им го каза в очите че на тези празноглави хранутеници им остава още една седмица кьор софра евала ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ
163
4
 
35
 
! Отговори
Валери може ли да .. преди 7 години
Абе Валери може ли да си такава куха лейка ? Кой кого е провокирал ? Виждаш май по-далеч от носа си на 2 милиметра. Може ли да си толкова плосък ? Що за патриот си ? Може ли да си толкова *** ? Да явно има разлика от шеф на ВВС и от шеф на телевизия - и дватама патриоти ама единия май доста по патриот от другия "патреот". Засрами се Симеонов. С такова мислене и постъпки цял живот ще останеш собственик на третокласна телевизия и третокласна партия. Порасни бе човек.
162
0
 
4
 
! Отговори
жоро преди 7 години
До Захариева Захариева добре ли си?
161
31
 
6
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Валери Симеонов е разумен и точен човек- той не е ци-***-и-н или ко-му-нист,за да *** и да лъже.
160
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледах церемонията по НОВА . Направи ми впечатление огромния брой лимузини, от които слизаха депутатите . Колко държавни пари дадени на халост ,за тези дето милеят за народа си