Валери Симеонов за Радев: Да му дадем 100 дни!

Не очаквам чудеса, коментира патриотът пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 19 яну 2017 12:21 | 19 яну 2017 10:50, Красимир Ангелов
111
Валери Симеонов за Радев: Да му дадем 100 дни!
Снимка: Булфото

"Румен Радев не може да бъде определен като наш президент", коментира лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

"Засега малко сме скептични от информацията, която имаме за този човек, но да му дадем 100 дена и да видим какво ще се случи", добави Симеонов.

Той посочи, че Радев няма политически опит, а "от състава на служебния кабинет ще се разбере неговата зависимост от червените олигарси".

Симеонов заяви още, че не очаква чудеса от новоизбрания държавен глава, като посочи, че президентската институция, и в частност фигурата на президента, са лишени от правомощията, които им се преписват в последните месеци.

На въпрос не е ли важна ролята на президента като обединител на нацията, Симеонов заяви, че дадена фигура може да бъде обединител в кризисни ситуации или въстания, но в конкретния случай ролята на президента е чисто формална.



Още новини четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
11
 
! Отговори
Бай Георги преди 7 години
НФСБ-Национален фронт за спасение на Бойко нали са сещате че ще купувате гласове вече на къткин ден хахах.Скат може да вземе пак Юлиян Вучков хахахах
57
1
 
18
 
! Отговори
Бай Георги преди 7 години
Този никога няма да влезе повече в парламента същият крадец е като Тиквата
56
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ли ще му даваш 100 дни?Ха,ха,ха,***.
55
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Монголоидът Симеонов на кого дава 100 дни, като на него самият му остава седмица?
54
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Царя от беден и задлъжнял испански комарджия за 800 дни стана милионер.
53
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъ.еите в НС нещо скокнаха! Какво ви обижда? Истината ли? Ами така е - една седмица имате и сбогом!!! Или искате да сте пожизнени като фараони? Ние избирателите би трябвало да сме много по-гневни и сърдити, защото се направихте на ампе за референдума. Той имаше три точки! Какво стана с въпроса за намалена субсидия и намален брой на депутатите???? Освен мажоритарният вот другото не ви изнася, нали? Тарикати.
52
3
 
30
 
! Отговори
Този комичен тарикат преди 7 години
Ако Каракачанов иска да е политик , да се отдели от тоя мошеник , който го използва и влезе в политиката. Елементарен сексист и подмазвач.
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бозаиник до бозайник па то си е кризисна ситуация млекодойната крава нема толкова мляко,ако и да има виме то е само за четирима и рита,насреща им застава и се пази,то и куче майка да е като свърши млякото бяга и не допуска,гони ги в джижение с ръмжене като на свой,и с вой,и лай,скърцане на зъби за по нахакани дето се правят на неразбрали,докато се отръска от тях,пък после ходи и застане на някоя врата да проси храна да набави тегло за тия въстанци,че бегат бързо равно на нея когато е преследват.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намери се един заблуден "индианец"
49
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Винету,ти в числото на тъ.пите ли си,или при острия балевски,когото журналистите,го направиха голям ''политик,но сега прокуратурата,като го поеме за порнофилмите,по кабеларката му скат,свят ще му се завие,за къщичките за гости и за хотелите,той тогава ще разбере,смисъла на думите изречени от президента Радев,цитирам''остава ви още една седмица''
48
27
 
6
 
! Отговори
същият преди 7 години
Ех,вие!Ще плачете за Бойко!такива *** като Вас докараха СМЕОНОВ и други като него на власт!Сега като дойдат червените петолъчки на власт ще си спомните Виденовата зима! Голям кеф !Само защо са пропуснали да дадат Гладнокомандващата "първа дама"?
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че тоя с две думи против роми,турци направи много пачки . Какви хора гласуват за такива незнам но си заслужават нищетата
46
3
 
37
 
! Отговори
аха преди 7 години
Абе валери, на вас колко да ви дадем бе пуяк, какво зависи от президента бе, от вас там зависи всичко дето сте в ***, всички до един сте за затвора!
45
3
 
33
 
! Отговори
### преди 7 години
Този екземпляр влезе в НС благодарение на наивността на много българи.Той е ПСЕВДО-ПОЛИТИК, ПРАВЕЩ ПОЛИТИЧЕСКА ХАЛ-ТУРА в ПОЛЗА НА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ.ПСЕВДО-ПАТРИОТ,ОБИЖДАЩ ЧИСТИЯТ И НЕОПЕТНЕН ПАТРИОТИЗЪМ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА Ч И С Т А И С В Я Т А РЕПУБЛИКА.Използвайки проблемите на много бедни и болни българи ,той отново ИСКА ДА СЕ НАМЪРДА ВЪВ ВЛАСТТА. ТОЙ Е ПОЛИТИЧЕСКА СЯНКА НА БОРИСОВ И ГЕРБ-ДОКАЗАНО.Открито си призна,че всичко казано от него е само предизборна риторика....
44
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е олицетворение на тъмната страна на Българина.садист егоист,долен лъжец печелбар,не му пука за другите ,те са средство за печалба
43
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери Симеонов... толкова си жалък
42
3
 
26
 
! Отговори
Атакист преди 7 години
Ей какви еничери си ги избираме като валери божинов, пардом валери симионев манни манни.
41
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой си ти бееее,Валерко,та ще му даваш 100 дни.Народа му даде доверие за 5 години и ако се справи успешно,ще му даде още 5.Такива самозвани политици като теб нито ще му дават,нито ще му отнемат мандат.Ясно ли е?Кога стана калайджия,кога ти почерня з..ка.
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
scoro che go davat samo po scat
39
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са ми смешни човечета като този, които след случайното им попадане в парламента, започват да се смятат за политици по рождение!Че кой от новите т.нар. политици е бил с опит???Няма да ги изреждам един по един, но ако се върнем в началото на т.нар. демокрация ... КОЙ???