Нинова зорко следила Радев, потвърдил си програмата

Последователност и приемственост демонстрирал новият президент
20 яну 2017 09:52,
98
Нинова зорко следила Радев, потвърдил си програмата
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Румен Радев препотвърди всичко това, което пое като ангажимент към българския народ, категорична бе лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Две неща следях много внимателно в речта на г-н Радев - последователност и приемственост. Последователност - дали всичко, което обеща на хората в кампанията, ще го препотвърди като вече избран, защото много често политиците едно говорим преди избори, а като ни изберат говорим и правим друго. Поздравявам го за това. Впечатлена съм, че тема по тема, дума по дума той препотвърди всичко това, което пое като ангажимент към българския народ и те го избраха заради това", обясни Нинова пред Нова тв.

Във връзка с това дали ще прояви приемственост към свършеното от президентската институция лидерът на БСП каза, че го поздравява за реакцията му, тъй като се е отнесъл уважително към всички предишни президенти като им благодари и ги поздрави, но е показал, че ще е различният президент по всички теми, които спомена.

"Част от колегите депутати показаха лошо възпитание, не бяха на равнището на момента и г-н Радев реагира. Мисля, че още в момента, в който започна да говори секторно за неслучилите се реформи в образованието и здравеопазването, в дясно започнаха реплики, подхвърляния. Още тогава започна напрежението и вече в един момент директните подхвърляния провокираха това", настоя тя.

На въпрос дали Румен Радев е трябвало да отговори на тези реплики Корнелия Нинова отговори: "Негова е преценката. Може би да". Според нея тази реакция на Радев показва характер.

Лидерът на БСП каза, че все още не знае дата на изборите. "Ние предлагаме 26-ти (март), решението е негово".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уж независим, а където се чуе името Радев и веднага след него или Нинова или БСП?!?!?Тоя ми се струва, че ще падне по-ниско и от Гоце.