Нинова зорко следила Радев, потвърдил си програмата

Последователност и приемственост демонстрирал новият президент
20 яну 2017 09:52,
98
Нинова зорко следила Радев, потвърдил си програмата
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Румен Радев препотвърди всичко това, което пое като ангажимент към българския народ, категорична бе лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Две неща следях много внимателно в речта на г-н Радев - последователност и приемственост. Последователност - дали всичко, което обеща на хората в кампанията, ще го препотвърди като вече избран, защото много често политиците едно говорим преди избори, а като ни изберат говорим и правим друго. Поздравявам го за това. Впечатлена съм, че тема по тема, дума по дума той препотвърди всичко това, което пое като ангажимент към българския народ и те го избраха заради това", обясни Нинова пред Нова тв.

Във връзка с това дали ще прояви приемственост към свършеното от президентската институция лидерът на БСП каза, че го поздравява за реакцията му, тъй като се е отнесъл уважително към всички предишни президенти като им благодари и ги поздрави, но е показал, че ще е различният президент по всички теми, които спомена.

"Част от колегите депутати показаха лошо възпитание, не бяха на равнището на момента и г-н Радев реагира. Мисля, че още в момента, в който започна да говори секторно за неслучилите се реформи в образованието и здравеопазването, в дясно започнаха реплики, подхвърляния. Още тогава започна напрежението и вече в един момент директните подхвърляния провокираха това", настоя тя.

На въпрос дали Румен Радев е трябвало да отговори на тези реплики Корнелия Нинова отговори: "Негова е преценката. Може би да". Според нея тази реакция на Радев показва характер.

Лидерът на БСП каза, че все още не знае дата на изборите. "Ние предлагаме 26-ти (март), решението е негово".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как не ти писна да мрънкаш! Денонощно! Простотия от едната страна, после от обратната! Всеки божи ден !Политика - г.ъ.з, г.ъ.з - политика.
60
0
 
0
 
! Отговори
www преди 7 години
"Потвърдил си е програмата" означава, че нищо до момента не е направил. Хората са гласували за него (и не само за него) за да свърши нещо реално, а не за да потвърждава едно или друго.Румен Радев вече е президент на Република България и е длъжен да изпълни задължението си и да назначи служебен премиер, т.е. да уволни Бойко Методиев Борисов. Назначавайки нов премиер Радев ще покаже програмата си, а няма само да я заявява. Ще взаимствам израз от стара книга - по премиера му ще го познаете ;)
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев не е никакъв президент, той е слуга на 3 господарки Или, *** и Деси. Чeхльо на чeхльовците.
58
5
 
4
 
! Отговори
До 75 изнервен преди 7 години
Други си е вие демократите да не четете, когато казвате: не ме гледайте как крада, слушайте ме как ви лъжа! Това много добре сте го научили и даже наизуст го казвате.
57
1
 
3
 
! Отговори
Тролене преди 7 години
Ако игнорираме тролските коментарии, колко коментара ще останат тук? От в момента 72 коментара, дали ще останат повече от 10? Май не. Та, на въпроса: колко плащат за троленето? Казвайте и аз да се включа, ако си заслужава.
56
2
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Тоя има изглежда като клошар. Няма никакъв представителен вид. Още повече, че е жалка марионетка и *** на колхозницте алкаши и на БСП
55
6
 
6
 
! Отговори
су35 преди 7 години
Никакъв лауреат не е. Просто е топ пилот. Може сам да се убедиш. Влизаш в ютуб, пишеш румен радев миг 29 и гледаш. То се вижда. напиши в гугъл "румен радев един истински иноватор", Виж кое списание го е публикувало и колко е авторитетно в световен мащаб, Поинтересувай се какво е направил за българската авиация. Има начини да намериш информация.Не хвърляй кал без причина. Но пак казвам всичко това е много хубаво, но не е гаранция че ще е успешен президент. Това времето ще го покаже.
54
1
 
11
 
! Отговори
Прецедента Радиф преди 7 години
*** зорко следила Ал Бънди, да не би да се отклони от това, което му бяха написали да прочете или да не срича много-много, че то *** всички ги знаем колко са умни
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май ще трябва да гледаме филма:Селянинът със самолета!
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До су35забрави да напишеш и че е нобелов лауреат по каране на самолет :)
51
0
 
11
 
! Отговори
eeeee преди 7 години
Ще бъде много мачкан от кака си *** и ще му трябва много Трибестан
50
8
 
2
 
! Отговори
булгар преди 7 години
По Цариградското шосе вече има дупки. Не го асфалтираха основно миналата година?
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До су35Просто,Цецка беше неизбираема,а президентът за много хора е кауза и повод за гордост.Разочарованието от Радев няма да закъснее,то вече тече.
48
2
 
15
 
! Отговори
питащ преди 7 години
Какво изскимтя *** и руската *** със *** в задникa по въпроса, или само чете като първолак подготвената му от *** *** реч?
47
4
 
6
 
! Отговори
су35 преди 7 години
Така е всичко, което каза вчера го говори и предизборно, затова и бе избран с такава голяма разлика и привлече гласове от всички партии. По данни на социологически агениции 48% са му гласове от БСП останалите 52 са от всички останали партии, както и на хора без партиина принадлежност. Нека сега едно по едно да отмята обещанията си, а направи ли го ще настане вой до небесата. Както и става.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще стиска устни,ще се държи примерено ,дисциплинирано,ще се преструва някое време и накрая ще си покаже рогата.Вече започна,още на клетвата си,с казаните три думи вповече:"имате една седмица".А заяви,че мотото му било:мако думи,много дела".
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един от Северозапада 52Членската книжка в БКП/БСП не е толкова важна,ако човек е одрасъл в среда на комунисти.Безрезервната любов към Русия,е дошла от средата,в която е расъл,а това е по-важно от членство.Поведението му досега ,потвърждава това.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Речта на Радев бе написана от активисти на БСП.Той е техен апаратчик.Това ,че си изпусна думите-каза три вповече,не означава "характер",а комплекси за малоценност,нагон за доминация и може би,насилие,което обяснява,защо такава качествена жена с две малолетни деца,го е напуснала.
43
2
 
18
 
! Отговори
Ал Бънди Президенте преди 7 години
Каквото сте си надробили, това ще сърбате.....слабата държава произтича от простия народ и за пореден път го доказаха българите- един малък, но за сметка на това изключително *** народ. Чакаха чудеса, а горкия бивш шапкар само заучени фразички си знае..
42
7
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен39 Интересно, на кои пленуми на БСП е участвал, и от кога членува според теб в БСП? Доказателства, колега анонимен, доказателства! Иначе е като сда кажа, че сестра ти е к..ва, а ти даже и да нямаш сестра.До колкото не ме лъже паметта, на военни и полицаи е забранено да членуват в партии??????Измисли по-правдоподобна лъжа, тази е много плитка.