Само в Dnes.bg: Първите стъпки на Радев и последните на Плевнелиев

Eдинствено Investor Media Group разполага с уникални фотоси от церемонията
22 яну 2017 14:26,
43

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Проследете първите стъпки на новоизбрания президент Румен Радев, както и последните на Росен Плевнелиев.

Eдинствено Investor Media Group разполага с уникални фотоси по предаването на властта, защото фотографът ни Олег Попов бе избран от президентската институция да отразява официалната церемония. Вижте!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
37
 
! Отговори
зорко око преди 7 години
Бай х. с кожената тужурка и плетено шапче на главата като да е на футболен мач. Ама той толкова си отбира от дрескод, ако ще и 50 години да печели с фалшификациите на Цвъкнята пак ще си остане бай х.
10
3
 
4
 
! Отговори
СуперРосен преди 7 години
До ZlatenaМожеш да си купиш билет до всяка една страна,в която ти се живее,цените в благодарение на нас са ниски,ние ежедневно се грижим за 6 млн човека в неравностойно положение- 3млн пенсионери с по-високи пенсии,1,5млн роми с по-висок социал, 1,5млн затворници,психично болни с топла вода и 1 100 издръжка на месец,увеличаване на помощи за майките и безработните и инвалидите,това са Българите,за които се грижим ние,а на останалите помагаме да намерят подходяща работа и университет зад границ
9
7
 
32
 
! Отговори
???????? преди 7 години
Как Борисов му се хвърли на врата в "топла" прегръдка.Радев не очакваше ,но и нямаше вече какво да направи.Защо ми се струва ,че това беше прегръдката на Юда.Внимавай президенте,при Борисов няма нищо случайно,внимавай.Както те прегръща,така ще ти подложи отдолу крак -това е в кръвта му,да удря в кокалчето където най боли.
8
23
 
12
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Той ще се отърси от влиянието на Плевнелиев и на Бойко,но не от онова на Карнелия нито на Йотова,понеже е под чехъла на жените- вижте че без жена си никъде не ходи!
7
4
 
8
 
! Отговори
Тодор Боянов Луканов преди 7 години
Ох, добре че се уреждам на държавна служба отново като главен експерт в ТСБ Враца, утрешния конкурс си е нагласен в моя полза.
6
14
 
6
 
! Отговори
Хайтър Пийтър преди 7 години
Що не казахте две приказки за предателствата и измамите на червената подгласничка Маргерита Свещеникова а все за шефа й Плевнелиев говорите- кажете?
5
5
 
26
 
! Отговори
провaл преди 7 години
Плевнелиев, бившият ни вече президент, имa родa в Сaндaнски. Първa брaтовчедкa и коленa след нея. Женицaтa мизерствa със семейството си, кaкто и топящото се нaселение нa тaзи великa земя. Корaвосърдечен и изстинaл кaто човек откaзвa дa им помогне, мaлко подкрепa дa им дaде дори. Той нa тях не помогнa нa нaс ли. Жесток и мaйкопродaден зa пaри предaтел.
4
3
 
16
 
! Отговори
Какво е демокрация? преди 7 години
Според такива като номер 3, 'нужна е промяна', демокрация има когато номер 3 и апапите му печелят, а когато мнозинството реши друго, това не е демокрация и трябва промяна.
3
23
 
11
 
! Отговори
нужна е промяна преди 7 години
в закона ! Много е лошо когато в една държава глу-паците са мнозинство ! Жалко за малцинството умни хора които не гласуваха за Радев ! Сега заради глу.паците ще страдат и умните хора в България ! Трябва да се промени закона и в политиката да не се допускат русофили , ако ако вече са допуснати незабавно да бъдат отстранени ! Сега ще го видим Радев накъде ще поведе България ! България винаги е страдала заради русофили ,ако не ми вярвате вижте историческите факти ,те не могат да бъдат заличени !
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като излиаше от президентството се чуха освирквания. Нормално, американците така изразяват задоволството си.
1
21
 
15
 
! Отговори
СуперРосен преди 7 години
Росен-Най-великият! СВИКВАШЕ КОНСТАТИВНИЯТ СЪВЕТ! Грижеше се за 6 млн неработещи българи - 3млн пенсионери взимаха пенсийки, 1,5 млн роми взимаха социал, 1,5 млн затворници,психично болни,инвалиди,безработни,майки с деца взимаха помощи. А останалите хора,които са здрави,красиви,умни и успешни и се оправяха сами с живота им помогна като намали самолетните билети за Европа и САЩ и те отидоха там да изкарват повече пари и да живеят добре. Заслужено е наричан от мнозина специалисти БАЩА НА НАЦИЯТА!