Жозеф Дол: Европа не спира никакви пари за България!

Председателят на ЕНП призова: Не вярвайте на фалшиви новини
24 яну 2017 13:00, Елка Василева
73
Жозеф Дол: Европа не спира никакви пари за България!
Жозеф Дол. Снимка: архив, Reuters

Важно е да се знае, че Европа не спира никакви пари за България. Това заяви председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол на работна среща в Брюксел с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Дол подчерта още, че това са лъжи, на които не трябва да се вярва.

Цветанов и Дол се обединиха около извода, че с оглед на предстоящите избори в редица европейски страни, сред които и България, Германия и Франция, е много важно да се върне политическият елемент в предизборната кампания. Сега вместо него често се работи с фалшиви новини, които предизвикват опровергаване, а това е губене на енергия, без да се постигат решения, отбелязаха двамата политици.

"Имам пълно доверие в ГЕРБ. Очаквам от ГЕРБ да се подготви добре и да спечели предстоящите парламентарни избори", каза още председателят на ЕНП Жозеф Дол.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов запозна Дол с подготовката на партията за предизборната кампания и го увери, че структурите на ГЕРБ са в максимална мобилизация за реализирането на висок изборен резултат.

"Още един път - не слушайте тези социални мрежи, които са тотално манипулирани отвън", заключи председателят на ЕНП. Той заяви, че сега България, както и други европейски държави, е подложена на атаки с фалшиви новини от външни сили, на които не трябва да се вярва без проверка на фактите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До До 54 -АнонименИво Прокопиев е сред най-големите лапачи, също Огнян Донев, Цветелина Бориславова и Гришата Ганчев
48
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Точно председателят на ЕНП няма как да каже друго. В България националната политика е заменена с приказки за еврофондове. А те са не повече от 10% от брутния национален продукт.
47
0
 
2
 
! Отговори
Безнадежден преди 7 години
Спрете Цвета Караянчева!Поомооощ...
46
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
До ХризантемаБСП вече е на власт - другата седмица я взимат. От тук нататък - те отговарят! Но колко ще продължат - ще видим.
45
2
 
6
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Спокойно де това са комунисти, те ако не излъжат няма да са такива! Бат ви Бойко се пъне нали им е възпитаник но има още много да учи, 100 години История на Лъжата е това не е шега!!
44
3
 
7
 
! Отговори
До Последния Джедай преди 7 години
Пич, през онези 500 години българинът е бил уважаван - и като производител, и като човек, който умее да отмъщава, ако посегнат на честта, живота или имота му. Йерархията "правоверен" и "неверник" е нещо друго, това е класификация, нормална за Средновековието и е била валидна във всяка държава.Едва след 1944 г. страхът е станал част от психологията ни като задължително условие за оцеляване. Пак тогава ни е била отнета всяка възможност за инициатива. Това е осакатило характера на повечето българи
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпрос?Каква е приликата М/у БСП и дърта си ганка?Отговор:И двете я нямат за нищо!
42
3
 
12
 
! Отговори
До 55 преди 7 години
Не е лошо човек и да е по-възрастен стига да не го е лепнала деменцията или Алцхаймер. Та на тези , които не страдат от тези заболявания им е ясно , че 1.5 милиарда на година България губи от концесията само на златото. Тази сума разделена на 2.5 милиона пенсионери прави по още 600 лв. горница към пенсията. И понеже в ПГ на АТАКА тези неща ги говорят от 10 години загубите само от златото са 15 милиарда. А загубите от тока, Софийска вода, телефони , вериги магазини ето ти ги парите и за заплати.
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** КЪ НЯМА ДА СПРАТ ПАРИТЕ, ЩОМ НИНОВА КАЗВА ЗНАЧИ ГИ СПИРАТ, НЯМА ДА ИМА ТОК- ПОВЕРВАЙТЕ И, НЕ ТРЯБВА ДА САНИРАМЕ, ЗАЩОТО ЩЕ НИ ВЗЕМАТ ИМОТА РЕЧЕ ТЕТКА ТАШЕВА ВЕРВАЙТЕ И, ТОВА ТОМОВ РЕДИ- ЕВРОПА Е РУХНАЛА, ТЯ Е В РАЗВАЛИНИ- ВЕРВАЙТЕ ИМ- ЗАЩО ИМ ОТНЕМАТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, АМИ ТЕ С ТЯХ ДИШАТ.
40
1
 
6
 
! Отговори
Според статистиката преди 7 години
До До 13В навечерието на Втората световна война джобът на българина е бил съизмерим с този на германеца и англичанина. Има такава съпоставка въз основа на статистически данни.По онова време, сред европейските държави, три са на първо място по отношение на стабилност на валутата (Великобритания, Германия, България) и по размер на работническите заплати (Германия, България, Великобритания). Европейските столици пък са съпоставени по отношение на хранителните продукти - в София те били най-евтини
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен до 53 преди 7 години
Пич няма как Ердоган да нахлуе тука щото Русия няма да позволи да се избиват християни. А Патриотите са тези, които никога няма да станат слуги на Ердоган виж Баце му вика братко така че други се целуват с Ердоган. ГЕРБ му ходят и на конгреса на Ердоган така че продажниците на България от всяка една гледна точка са Гербаджийте.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тоз патриотизъм ще се самоизбиете бе.Когато армиите на Ердоган нахлуят в Бг ще се молите за малко евролиберализъм и спасение.Вие казахте ДА на диктаторските режими ,вие доброволно се отказвате от международното право,вие тласкате света към война
37
5
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Този дядка не е ли на ясно , че Тръмп ще им разкатае фамилията на всичките евроглобалисти. Човека е патриот-националист и такива ще поддържа и в Европа. Човека каза не на това НАТО което е сега. Тръмп и Путин ще се обединят и ще прокарат нов ред в Европейската политика. Не случайно един от първите Европейци поканени на среща с Тръмп е друг националист и Патриот като Орбан. Времето на Европедерасите отмина. И в България на власт ще дойдат Патриотите и Герберите ще почнат газ да пикаят.
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, какво ще кажеш сега .....а???? И всички червени б.....ци!!!
35
2
 
8
 
! Отговори
последният Джедай преди 7 години
В сегашната глобална бъркотия и предстоящ засилващ се хаос, кой ше посмее да спре пари за страна в европа? Нали, ха са направили рязко движение, ха от малкото камъче се е обарнала голямата кола, която и без това е "на трупчета".Не само, че нищо няма да спрат, ами в момента българия е в позицията "да извива ръце", само, че нашите послушни мишки са страхливи. Изобщо именно страха, насаждан като народо-психолгия и поведенческо поведение 500 години е в дъното на бедите на българина.
34
5
 
11
 
! Отговори
Честен Данъкоплатец преди 7 години
И това ако не е чисто признание че Европа дирижира и вътрешната ни политика,на.Гузен негонен бяга,че и този мазен чичко Жозеф и той.Крадеца вика дръжте крадеца.А фамилията му Дол сигурно е съкратено от долен мошеник.
33
8
 
4
 
! Отговори
Тарикат преди 7 години
До Инж. МаринковХа-ха-ха :) Браво, разсмя ме от сърце. И аз ще гласувам за БСП, защото те като дойдат на власт и всичко в държавата става яко мазало. Надявам се много на тях да омажат пак всичко подобаващо, че да паднат цените на имотите, че сега искат за Център по 1100 евро на квадрат гадовете
32
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де това с еврофондовете го каза за първи път Томислав Дончев-каза ,че България не е изпълнила 8 от 12 критерия и има опасност през втората половина на 2017 да ни орежат плащанията.А той отговаря за еврофондовете и сигурно знае много добре как стоят нещата.Сега било лъжа ,БСП лъжели. Предишното спиране на парите стана при Орешарски ,ама заради куп нарушения на герберските кметове.После нагло герберите излъгаха ,че ей на на тях им ги спират на нас ги пускат
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
27 години гласувате и твърдите, че резултата от изборите зависи от вас?))"Имам пълно доверие в ГЕРБ. Очаквам от ГЕРБ да се подготви добре и да спечели предстоящите парламентарни избори", каза още председателят на ЕНП Жозеф Дол.Пак си помислете.(освен ако това не е фалшива новина):D
30
11
 
7
 
! Отговори
Зеленият чорап преди 7 години
А какво изскимтя кремълската болонка Ал Бънди по въпроса, или вицето Йотова още не му е нашокала канчето какво точно да мисли и говори?