Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока

Ръководителят на предизборната кампания призова за обединение на дясното
28 яну 2017 13:31,
123
Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока
Снимка: архив Булфото

Ръководителят на предизборната кампания на Реформаторския блок Петър Москов призова ДСБ обратно в Блока, предаде "Дарик".

В изказването си пред Първия конгрес на Блока той поиска платформата да бъде отворена към всички десноцентристски организации, за обединение на десницата. Да бъде допуснато тези, които напуснаха Блока, да се върнати в това число ДСБ. И без това представители на ДСБ има в тази зала, съобщи Москов.

Сила, обединение и отговорност , налагане на активни правила чрез участие в управлението е смисълът на Реформаторския блок, очерта той целите.

Спойката на РБ, подчерта ръководителят на предизборната кампания, е осъзнатата необходимост БСП и ДПС да бъдат спрени по пътя им към властта. Москов акцентира също да не се дават основания десницата да бъде обвинена в глупост.

РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, а да ги следва като участва активно в управлението на държавата, даде посоката той.
По думите му в Блока партиите трябва да запазят суверенитета си и да има ръководство, амбицирано да бъде силен екип, а не да задоволява персонални амбиции.

Според Петър Москов идеологията на реформаторите би трябвало да е отстояване на консервативните ценности в българската политика. А двата основни фундамента, върху които да стъпят реформаторите - силна държава и институции в областта на сигурността, здравеопазването, образованието, върховенството на закона. Второ -отстояване на човешките свободи, защитавайки собствеността, предприемачеството, конкуренцията.

Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода, посъветва Петър Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога най-после ще спрат да ни занимават с партиики и коалиции-файтони, без подкрепа и без капацитет да свършат нищо, както се видя от предишното управление. Днес услужливо са пропуснали да публикуват оня пасаж на Москов, където нарича Радан - Кончита Вурст.
57
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Привържениците на РБ би трябвало да са по-интелигентни и одавна да са разбрали,какво представлява тоя сбироток от нестойностни хора,на които единствената им цел е да се докопат до държавната софра.Ако говорим за желание за промяна,само ДСБ се опитаха да направят такава и бяха низвергнати.За жалост наивниците са повече и ще си гласуват пак за тия,вместо за Радан Кънев.Той може да не е харизматичен,но е по-честен от тия взети заедно.
56
3
 
10
 
! Отговори
Луи Дагер преди 7 години
"Тоя с този поглед е за 4ти километър."А ти да не мислиш, че от ДНЕС нарочно не са избрали подобен кадър? Наблюдавай по-внимателно и ще видиш, че при тях случайни работи няма. Всичко е тенденциозно. Ако знаеш само, стига да поискат, тебе как биха те изтипосали.
55
5
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
2013-та. Предизборния щаб на Герб решили да се съберат в къщата на Тиквата в Банкя, за да обсъдят как ще премине пресконференцията в изборната нощ.Хапнали, пийнали и към полунощ се изпонапили и решили да си викнат ***.Чудили се дълго на коя да се обадят...чудили се....и накрая звъннали на Радан Кънев!
54
0
 
16
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Анонимен 56"Пълната деградация на един стойностен човек от род с история до влюбено във властта и парите ***!"___Тя пък щото майка му не беше същата като него. Помня, че беше казала да я наричат не "госпожо", а "министър".
53
2
 
18
 
! Отговори
До 57 преди 7 години
Ти на кой свят живееш?Не знаеш ли,че Делян и Бойко са първи дружки?Явно си много далече от истината.
52
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с този поглед е за 4ти километър.
51
7
 
10
 
! Отговори
ф преди 7 години
Радан Кънев си мисли ,че ще вземе повече сам от РБ.Но и двете коалиции ще се изложат на изборите от което следва ,че Радан с подвита опашка пак ще се съюзи с Петър Москов. Само стойте и гледайте шоуто ,когато в името на общия фронт срещу комунизма и ДПС тия нещастници пак ще се прегърнат.
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов - ти си един наркоман!
49
2
 
11
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Мариус Куpкински ли е на тая снима бе
48
3
 
9
 
! Отговори
Az i nie преди 7 години
Edin za vsichki i vsichki za edin = uspeh na republika Bulgaria. Na 3 mart zapochva obstonationalna bg bezsrochna stachka za europeiski zaplati v rbg!Smart na robovladelskia bg zakon za rabotesti bg robi v rbg s 230 evro zaplati! Napuskame eu i nato vednaga! Shengen da si se pazi sam.
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На БСП ДПС и Делян им трябва точно една година да опоскат всичко!
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Резутата от пафкането на задната сефалка на джипа на Винету е налице. Пълната деградация на един стойностен човек от род с история до влюбено във властта и парите ***!
45
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тая откачалка ли ще им води кампанията.Тия наистина са окончателно изперкали.
44
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече си мисля, че е добре Корнелия да дойде на власт, да се кротнат малко гербаджиите да се успокоят и да им дойде акъла в главата
43
2
 
24
 
! Отговори
бг преди 7 години
В това управление Реформаторският блок и особено Москов,Лукарски,Кунева показаха,че не може да се има доверие на този блок.Дискредитирано е тяхното управление.Москов разочарова много хора,а уж беше много принципен.Повече никога в управлението не искам такива хора
42
2
 
25
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Тоя дрогирания предаде своите.Никой не иска предатели.
41
1
 
21
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Радан правилни неща говори, но е набъркан в кражбите на едро и той !!
40
2
 
20
 
! Отговори
Д0 29 преди 7 години
Тока спря,да.Това е саботаж на ГЕРБ.Учили са се от бащите си и дядовците-партизани.А защо ни лъготеха,че няма проблем с тока?
39
2
 
16
 
! Отговори
До 41 преди 7 години
Знаеш ли,прав си.Но както е известно,рибата се вмирисва от главата.Най-напред трябва да изчистим троловете от министерствата,парламента и партиите,защото те всеки ден ни засипват с лъжи един за друг,изливат помия върху опонента си,а като влязат в парламента се прегръщат в името на общото крадене.Те са нашият пример и вдъхновение.