Радев заминава за Германия, води и първата дама

Среща се с Йоахим Гаук, открива икономически форум
Обновена: 3 фев 2017 16:33 | 3 фев 2017 16:16, Камелия Цветанова
126
Радев заминава за Германия, води и първата дама
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев ще бъде на официално посещение в Германия на 6 февруари, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.  Той ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева.

В Берлин българският президент ще разговаря с федералния президент Йоахим Гаук, а по-късно двамата ще дадат съвместна пресконференция.

В рамките на визитата Румен Радев ще участва в откриването на Икономически форум за България.

Събитието, което е организирано от Германската индустриално-търговска камара, ще участват представители на над сто германски компании.

В програмата на посещението са предвидени срещи на президента Радев с председателя на Германо-българския форум Гернот Ерлер, както и със Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний.

По време посещението президентът ще бъде придружаван от служебните министри на външните работи и на икономиката Ради Найденов и Теодор Седларски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
H преди 7 години
Да оставим "Т", колко още трябва да бъдат жестоко убити, за да се промени нещо?А за Т сме дочували,че не е препоръчително да се пътува натам самостоятелно, защото връщането можело да стане проблемно
76
4
 
13
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Следва следващото осиране. Този път с първата ***/дама. От раз пизнавам какво ще каже.Че политиката на Меркел към бежанците е "трагична грешка". Че "от санкциите срещу путината му майчина няма ефект"Че "когато Путин дойде на 3-ти март руското знаме и го забие на пъпа на София" България става От 04.03 "де юри" европейска, но "де факто Руска".И ще получи немски ритник в ***.
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Засега добре се справя, поне има необходимата осанка за президент. Но да не се лъжем, Радев има солидния гръб на пеевския медиен октопод. Да се ***, пак ще го изкарат положително. Съдете по делата, не по внушенията на просташките сайтове.
74
20
 
12
 
! Отговори
ПОДКРЕПА преди 7 години
Подкрепата на Радев расте .Предишния Президент го канеха само в Турция на Маанета .Радев мачкай соросойдите - Тръмп и Путин те подкрепят - има вече насрочени дати за срещи .
73
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До много жалкоприлича повече на пощенски гълъб на Меркел
72
10
 
31
 
! Отговори
от странство преди 7 години
Партията си знае работата. И жена му намериха, пък и деца може да му направят. Само положението на народа не могат да оправят. Себе си ще оправят . . .
71
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас!
70
13
 
0
 
! Отговори
До 83 преди 7 години
Той е от ПП ГЕРП. Функционално неграмотен.
69
4
 
8
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
За по икономично ли ? За един приятел питам!
68
15
 
11
 
! Отговори
socialen преди 7 години
В крайна сметка, важното е, че Марионетката на добрия олигарх Прокопиев беше изритана от Президентството, а Борисов получи един здрав чимбер от Народа с избора на генерал Радев. Моите като бяха юноши през 80те години на миналия век и те май слушаха Мановар и подобни.
67
23
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев няма нищо общо с предшественика си, излъчва респект и най важното е с първа дама.А страпончо беше като ромска мечка по панаирите. Караха го да прави кълбета напред, назад и от време на време да ръмжи.
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И така, някои участници, заснети в телевизионни реклами си липсват, какво правим по въпроса??
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До русофиль от ГерманияПърво си оправи правописа, след това се опитвай да се правиш на отворко.1. "много уважаемия " е ЕДНА дума;2. В случая се пише "многоуважаемиЯТ", защо - няма да ти кажа.3. "неуспорими" се пише с "О" - неОспорими.В едно изкЕнзване - три граматически грешки. Нищо чудно - герП. :)
64
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наближават избори и тролчетата се събудиха. Ще взимате ли по 20 - 50 лева за да протестирате после или само по сайтчета пишете??? Мизерници. Заради вас България е на това дередже.
63
0
 
0
 
! Отговори
H преди 7 години
Съсипват и крадат технологии! Как така подменят подменят физиономиите от телевизионни реклами, с тези на двойниците, без да заснимат наново? - Много лесно..Без да триете, моля и без номерца.. Зад това стоят сатанисти, които нямат пари или каквото и да било, само съсипват където могат..Оригиналният "300" е без хранителни добавки..
62
8
 
22
 
! Отговори
льотчик преди 7 години
На бас че туристите този път ще пътуват с белия самолет.Лелката няма да иска да си оцапа костюмчето с някое машинно масло .
61
20
 
20
 
! Отговори
кьор софра преди 7 години
Тази дълга кобила сега ще се скъса от екскурзии,докато го канят Ал Бънди все някъде.След една година ще ходи само до Масква и на лов в пущинаците като Големия шлем Първанов.
60
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голем балък е тоя Президент ,бе...ВСЕКА ВТОРА --Е ПО-КОФТИ ОТ ПЪРВАТА .........АМА, КОЙ ДА МУ КАЖЕ....???!!!!
59
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Немците виждали или са травестит?"Е КАК БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААМИ, НАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ РЕКЛАМИ ТАМ СА ПОСТОЯННИ...!!/....Сър Гея и Ду.ду.ка ...нали са в Брюксел...?/
58
7
 
16
 
! Отговори
ПАРО МИНДИЛА преди 7 години
Кво не и харесвате на първата дама ,бе....много си е арна даже...И дедо ми имаше такава яка кобила!Как и да я натовариш, дърпаше , като унгарски першерон!