АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование

Партията готова с нова данъчна система и по-ниско ДДС
Обновена: 5 фев 2017 15:07 | 5 фев 2017 14:16,
148
АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование
Снимка: БТА

Партия АБВ предлага да бъдат възстановени трудовите войски за мъже, които нямат основно образование и са навършили 18 години. Това във Велико Търново председателят на партията Константин Проданов, съобщава БТА.

Той отбеляза, че това е една от мерките за превенция и справяне с битовата престъпност, тъй като основните извършители на битови престъпления са хора без образование и без умения, които влизат в криминалния контингент за да се препитават.

От партията имат програма за промяна на данъчната система, посочи Проданов. Предвижда се съотношението между косвени и преки данъци да бъде променено, а ДДС върху стоки от първа необходимост, лекарства и книги да бъде със ставки между 10 и 15 процента.

От партията смятат, че държавата трябва да бъде стратегически инвеститор във високотехнологични производства, които носят добавена стойност и дават перспектива за развитие.

Проданов коментира, че коалицията с "Движение -21" е лявоцентриски блок, който ще защитава хората на наемния труд от експлоатация и бедност.

Съставянето на листите ще бъде съобразено с хората, които представляват двете партии във всеки район.
Отношенията на коалицията с БСП ще бъдат изцяло на принципна основа, тъй като в програмите на двете формации има съществени различия, отбеляза Проданов.

Основни политически опоненти в предизборната кампания ще бъдат ГЕРБ, десните формации и партията на Веселин Марешки, подчерта председателят на АБВ.

Според заместник-председателя на партията Марин Киров от 15 януари до днес, в партията са се записали 600 нови членове.

"Налице е вълна от очаквания и задоволство, след избора на ново ръководство на АБВ", посочи Киров.
По отношение на външната политика, от партията коментираха, че водещ трябва да бъде отговорът на въпроса "какво е изгодно за България, а не какво казано от вън да изпълним". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
8
 
! Отговори
тъй тъй преди 7 години
Господи,прибери си вересиите!А бе тея хора нямат грам акъл,ама изобщо не мислят!Когато има наборна армия,тогава да,логично е да има трудови войски!Нашата обаче е наемна!И как ще ги набират тези неграмотници!?Въз основа на какво!?Мобилизация ли,що ли!?Заповед от американския посланник!?Или от руския!?Или от ЕС!?Или от турския!?Един класик беше казал,че мисленето е болезнен процес,но в живота е абсолютно задължително!Тези хора определено са скарани с мисленето!Определено!
76
4
 
1
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
"ще защитава хората на наемния труд от експлоатация и бедност" . Ето това е истинска лява партия, ама празноглавите гласоподаватели на бесепе не могат да го проумят.
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя не си е пил хапчетата. Така не се прави политика и не се печелят привърженици. Мисли когато говориш човече...
74
1
 
10
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 7 години
Лъжат че са се записали 600 нови членове.По скоро са се отписали 1000 , колкото си и бяха всичките гоцевски последователи.Никой не вярва на Гоце Хотелиера , а камо ли на това алчно за власт недоносче.
73
6
 
9
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Значи без армия може,но без трудови войски не може.Да караш човек да работи,срещу едно парче хляб на ден си е концлагер отвсякъде,и врущане към ,,Светлото Бъдеще'' което остана в ,,Тъмното Минало''
72
1
 
18
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Аз пък искам цялата банда АБВ да отива в трудови войски.И без това нито един от тези номенклатурчици никога не е работил нищо ,освен да бръщолевят тъпотии.А този юнак мирише на мухъл и нафталин ,въпреки възрастта си.
71
0
 
11
 
! Отговори
до 75 преди 7 години
В тази държава има толкова работа за вършене агне...И за чистене. Идеята е чудесна. И в Германия има Zivildienst. А за нашите сссиганя ще пасне.
70
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво ще строят,и с какви пари ще ги издържаме тия хора нали пак с нашите данъци.Или и ти като госпожа Лъжа ще задължиш фирмите да ги вземат на работа.
69
3
 
12
 
! Отговори
Нема такава държава преди 7 години
Да и Гоце Трипера ще ходи да реже ленти на построените от трудоваците обекти !
68
2
 
8
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Крайно време беше. Пак някои "демекрати" ще реват, че било по комунистически, май.ната им.
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"..ще защитава хората на наемния труд от експлоатация и бедност."Сериозно? Същите тези, които обрекоха наемниците и работещите бедни да работят до гроб с така наречената пенсионна реформа? Социалистическите олигарси!
66
0
 
3
 
! Отговори
..... преди 7 години
Добър ден, прочетете история на България за строителни войски. Както всички досега тези *** от АБВ, се връщат с педесет и шест години назад. Не си мислете че инженерите преди педесет и шест години са били по - глупави от Вас.
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 63Предполагам, че въпросите, които задаваш, се отнасят до членовете на формацията АБВ.Ако пък питаш мен с какви специалисти разполагам, ще ти отговоря. Смисълът на моя апел към всички коментатори - да споделят своите идеи - се основава на факта, че всеки един от нас има образование, специалност, професия, житейски и трудов опит. На тази база всеки един от нас преценява проблемите на държавата и има някои идеи за тяхното решаване. Интернет е най-лесния начин да популяризираш идеите си.
64
2
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
кой ще ги храни сичките тия ***? а пари за оборудване, транспорт и све? комунясите немат един нормален PR
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудови войски, Скравена, Белене и т.н. Започна се.
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво. Добра идея. Ама коя от нашите фирми ще ги наеме?
61
0
 
16
 
! Отговори
стига вицове преди 7 години
ами другите с образование какво ще ги правите ??? ще ги водите на сладкарница ли???
60
4
 
9
 
! Отговори
да преди 7 години
ПРЕКРАСНО.
59
1
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 7 години
И с какви специалисти разполагате ако имахте такива нямаше да стигнете да крадете идеите на хората по форумите, а да имате нагласата да привличате хора със идеи за съветници. Явно толкова си можете .
58
0
 
10
 
! Отговори
Те ли предлагат?!?! преди 7 години
АБВ ли го иска?Ние тук коментираме това предложение вече повече от една година!Затова пак ви казвам, пишете по форумите как, според вас, да бъдат решени различни проблеми в държавата.Коментарите от сайтовете се проучват от съответните специалисти. Изгражда се визия за обществените нагласи,те влизат в предизборните платформи, а после постепенно стигат до пленарната зала.Затова споделяйте в мрежата изводите, до които сте стигнали! Това е най-малкото, което можете да направите за държавата си