Герджиков разпореди проверка за инцидента в тунел "Ечемишка"

Премиерът изрази съболезнованията си към близките на загиналата
33
Герджиков разпореди проверка за инцидента в тунел "Ечемишка"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Министър-председателят Огнян Герджиков разговаря с министъра на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов по повод трагичния инцидент, при който загина жена в тунел "Ечемишка", съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Още по темата
По време на разговора премиерът е разпоредил да бъдат извършени всички действия от страна на институциите от изпълнителната власт по изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента в неремонтираната тръба на съоръжението, да бъдат предприети необходимите мерки и потърсена отговорност.

Прокуратурата вече е завела следствено дело по случая.

Огледът на мястото продължава и в него ще се включи министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Министър-председателят е уверил, че всички отговорни институции работят по случая. За предприетите действия премиерът е информирал и президента Румен Радев.

Премиерът Герджиков изрази съболезнованията си към близките на загиналата в пътния инцидент жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на ТАТО бях бригадир на подържаща бригада на тези съоръжения. Имаше изготвен план проект по който се подържаха всички тунели. Бяхме 20 бригади от по 10 човека. Подръжката беше ежемесечна. Преглеждаха се всички съоръжения в тунелите и ако нещо не беше в ред веднага се отремонтираше. Отговорноста ми беше огромна защото в случай като този влизах веднага в затвора за една десетилетка. Като дойде демоникрацията всички бригади ги разформироваха мутрите поеха контрола и ето ви последствията!
4
2
 
44
 
! Отговори
Лилка Павлова преди 7 години
До Анонимен 3Ами така е,асфалт не се яде,от него се КРАДЕ!Питай Боцмана,той много добре знае.
3
1
 
26
 
! Отговори
HellAngry преди 7 години
Тази тръба е ремонтирана последно май никога! Ремонтът и се състои само в смяна на изгорели лампи и пролетно почистване!
2
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корозия има защото комунистите обясняват как не се яде асфалт и не пипната нищо по тези магистрали 20 години докато ни крадяха.
1
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов ще каже че е виновно служебното правителство. Защото той остави държавата в Идеално състояние. А корозията е станала само за седмица, от както не са на власт.