БСП с 6000 подписа, готова на вота за... "Отличен"

Стефан Данаилов – най-възрастният водач, но пък на две листи
133

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

БСП се цели в категорична победа на предсрочните парламентарни избори на 26 март, обяви червената шефка Корнелия Нинова, след като внесе в ЦИК подписите за регистрация на коалиция "БСП за България".

Още по темата

Внесохме 6000 подписа за шестица, за "Отличен", заяви тя.

В листите на столетницата щели да участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови, силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа".

Уверявам ви, че ще има изненади, подчерта Нинова, след като на конгреса на БСП през уикенда с промени в устава беше решено, че депутатите на левицата ще имат право само на 12 години в Народното събрание.

Ветеранът на депутатите Стефан Данаилов, който като най-възрастен откри тържественото заседание на последния парламент, обаче няма 12 години стаж в Народното събрание и ще бъде водач вероятно на две листи.

"Основни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики", отбеляза Нинова.

"Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", каза още червената шефка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
11
 
! Отговори
Тая преди 7 години
Тая с червената блузка бих я опънал най-безскруполно.
31
8
 
3
 
! Отговори
Дадо преди 7 години
Браво центаджии яко сте се мобилизирали. Срамно е, че има такива продажници като вас.
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАзаедно бе човек ? Пеевски го избраха от БСП за шеф на ДАНС/искаха директно да вкарат вълка в кошарата / ДПС пък го издигат винаги за депутат въпреки че не стъпва в Н.С ,но той им се отчита подобаващо. Борисов не случайн в Англия му зададоха въпроса кого вижда в огледалото ,не виждате ли как мълчи за КТБ ,мълчи за Певвски ,Цацаров и целият висш съдебен съвет му стават на крак а били "независима съдебна система " и трите партии са против съдена реформа. Много е близо до ъкъла защо
29
4
 
11
 
! Отговори
49к преди 7 години
Колкото Литекс е наследник на цска толкова и БСП е наследник на партията на Благоев.
28
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Ламбо може да извади държавата от батака, Ламбо премиер ние сме на всеки сантиметър урааааа да живеят текезесетата и прасетата съм мезетата.
27
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП може да победи с изнудване. Всеки който е на работа в фирма на партията от страх за уволнение ще гласува под строй.такива са;Топлофисация,Електроразпределителни дружества,Транспорт всякакъв вид,паразита - Дипломатически корпус за подръжка. И ВСИЧКО НЕПРАВАТИЗИРАНО.
26
8
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
При тройната коалиция имаше един участък от магистрала "Тракия", който беше завишен с цели 22 километра, парите от който щяха да им дойдат като чиста печалба, освен останалите комисионни...Спомняте ли си как Борисов разпореди наново да се изтърбуши Цариградско, защото го бяха направили на бабуни... - при корупционна сделка обикновено не се стига до такива крайности - по разбираеми причини... - и кажете на кой прозвището е "госпожа Лъжа"...
25
1
 
20
 
! Отговори
ладия преди 7 години
полковник Лили ще изпее едни "Панаири", Ламбо ще притича по стълбите с букет 100 алени рози да целуне каквото улучи като за министър на халтурата, Масларова ще изръкопляска интернационално и електората е готов за ротативките. София нали стана червена - победата на кака Корни гарантирана, а по селата почти всичко е депесе еквилибристи. за петъчен резерв - Славчо блокира центъра с нов цирк за шарани
24
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно в тази груба намеса за регистрацията на партията на Хр.Иванов имат намеса пипалата на комунистите-те са спец в очернянето на някой тяхен опонент. СТрашно ги е шубе от съдебна реформа у нас комунистите от трите партии на прехода БСП,ДПС и Герб.Не могат и да си представят как ще влязат в затвора ....Но народа му светват вече лампичките ,като гледат РУМЪНИЯ КАК СЕ ПРОМЕНЯ И КАК ТАМ СТИГАТ парите и за народа и за пенсии ,като им се отнеме на крадците от откраднатото.Забогатяването на политиците
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едните комунисти, другите, третите или терминала ?
22
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойкотирайте изборите!
21
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия я очаква голяма балтия по изборите.И си го знае, но нищо не може да направи, освен да демонстрира бодряшки оптимизъм.
20
11
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Относно кражбите... - всички се чудим на кого да вярваме... - аз лично вярвам на Европа... - тя никога няма да се бръкне и да даде пари на доказан крадец - каквито са например комунистите... - за тях всички фондове се затварят още щом дойдат на власт, а за ГЕРБ веднага се отварят... - кажете сега кой краде...
19
0
 
4
 
! Отговори
мм преди 7 години
До АнонименЗа втори път при това!
18
3
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 11,Трески за дялане едва ли някой няма, при Стоилов конкретно ми допада, че е привърженик на пряката демокрация. И защити Радан Кънев, когато агенция квик си измислиха някакъв г.йскандал с него.
17
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите крадци от ГЕРБ прехвърлиха щафетата на новите крадци от БСП.
16
3
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Областните са...ръката на премиера и Президента в областа.Сега сме президенска държава,макар и за броени месеци и една смяна на тези чиновници е нещо нормално,защото законът го разрешава.Ако се налага,по тяхно...усмотрение и целесъобразност,могат да ги сменят...всеки месец;отговорноста е тяхна за реда в държавата
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6000 подписа!!!!Курнелката да не ги е събрала в Карлуково?
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23Забравяш да кажеш че и Атака е от тяхната гилдия на комунистите-русофили. Валерката Симеонов споделил със свой приятел :Атака пак се наака ! Не мога да повярвам ,че два пъти стъпвам в едно и също рядко л...о !
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СТАРИТЕ КРАДЦИ -КОМУНИСТИТЕ МНОГО ГИ Е ШУБЕ ОТ НАРОДА ГЛЕДАЙКИ РУМЪНИЯ. ЗАТОВА ТЕМАТА ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА Е ТАБУ,ЗА РУМЪНИЯ СЪЩО, НИКОЙ НЕ ГОВОРИЗА ТОВА В ТОРБАТА С ЛЪЖИ ЛИПСВА И ДУМА ЗА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ,ЗАЩОТО И БСП И ГЕРБ И ДПС -НАСТОЯЩОТО СТАТУКВО ТАЗИ СЪДЕБНА РЕФОРМА ГИ УСТРОЙВА! ЛЪЖЕШ,КРАДЕШ НО СИ ВИНАГИ НЕВИНЕН. А И ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ СА ТЯХНИТЕ ХОРА -СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ В ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ