Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!

Експремиерът не приемал оценки от "провалили се" политици
Обновена: 13 фев 2017 20:56 | 13 фев 2017 19:40, Веселина Йорданова
610
Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!
Снимка: архив, Олег Попов, Dnes.bg

Експремиерът Бойко Борисов разкритикува думи на наследника си на поста - служебния премиер Огнян Герджиков, че за пет дни е свършено повече, отколкото за пет години.

Според Борисов казаното от Герджиков по повод ремонта на тунел "Ечемишка" граничи с "нахалство".

"Да беше минал в съседния тунел да види как се прави в момента или да беше минал да види как са направени тунелите за Смолян", коментира Борисов на среща с партийния актив в София.

"Точно когато проф. Герджиков беше във властта, искаха да дадат магистрала "Тракия" на концесия, а сега българинът се вози без пари. Точно по времето на Тройната коалиция се дадоха пари за тунел "Ечемишка", но нищо не се направи", добави Бойко Борисов.

По думите му трябвало е тунелът да се ремонтира при Тройната коалиция, а не "всички тунели и естакади да се ремонтират при нас, колко удобно".

"Смяната на една лампа с работа за пет години, не можем да приемем тая оценка. Приемаме забележките на хората, но не на тези, които са се провалили", настоя той.

По отношение на партийната програма на ГЕРБ за предсрочните избори Борисов заяви, че цифрите в нея са на база направеното в последните две години. По думите му в нея няма нито едно обещание, формирана е на базата на събраните повече приходи в бюджета, по-рационалното им харчене и увеличаването на БВП.

"Всички булеварди, метро, паркове са направени. От какво недоволстват хората? От това, че не можахме да направим всички хора съпричастни с направеното“, смята Борисов.

"Да не водим негативни кампании с минаване на добрия тон, да се спираме на това, което сме направили, което можем да надграждаме, и там, където можем да търсим обединение на нацията, да го направим", заръча лидерът на ГЕРБ на хората си. Той призна, че в последните две години опозицията на партията му всъщност е била сред коалиционните му партньори.

"Управлявахме в една такава коалиционна формула, където всеки се бори да е опозиционер, не да управлява, за да може всички пасиви да се трупат на ГЕРБ, а позитивите да си ги препише всеки, дори само идея да е дал", посочи той.

Според него всичко, казано от ГЕРБ, е изпълнено. "Може да сме им омръзнали малко, да сме се износили, всичко е възможно, някъде сигурно сме сбъркали и с комуникацията, затова ще обяснявате, ще се борите, ще убеждавате", нареди още той.

"Един недоволен споделя със седем, един доволен - с трима. Трябва да обясняваме, да говорим и да работим. Светът е такъв, че всеки има право, всеки има претенции и ние трябва да отговорим с работа", заяви още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ говори пред партийния актив в столицата повече от час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тия театрални постановки от 90-те за доброто и лошото ченге едва ли някой ще се върже.
21
6
 
53
 
! Отговори
Срам и Позор преди 7 години
Нагла ,Арогантна ,Неграмотна ,Некадърна,***, Невъзпитана гнила Тиква .
20
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквара съвсем се отикварил, сми взел, че събрал остаръците от партийката си, малките Тикварчета. От без да съм бил ще кажа за тепеттоара, магистрали, метро, стадиони, особено Арена, високи заплати *** учителите, пенсиите също, вече пенсионерите преяждат, цените народни...България станала райско местенце. Само едно е забравил да каже наш Тъпчо, че само за някои е райско, за други, клоака.
19
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не стига, че Герджика му обра лаврите и му резна лентата, ами и ще си изкара времето на премиерския пост докрай, за разлика от Тиквата.
18
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личи си ,че народа те обича Бойко за 5 минути 50 комнтара.Успех с третия мандат!!!Браво!!
17
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, няма по-голям НАгЛЕЦ!
16
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата се кри няколко дни след като падна лампата, обаче му падна ревност и изпълзя след като разбра, че друг е оправил кашата.
15
3
 
26
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Лада Нивана Тивун щему отива.Руска Ладас бронировказа награда.
14
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нарцис!!!
13
2
 
36
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 7 години
Борето е уникален мъдрец,след изборите ще работи като Далай лама в Тибет!
12
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цял ден *** стои скрит зад шишето ракия и монитора и разказва колко е умен, талантлив, красив как разбира от всичко политика, спорт и т.н., а в същото време е на дъното нещо не се връзва, май излиза ,че *** е най-***.Никой не ни е виновен за нищо нито запада нито сащ *** си е виновен за всичко.
11
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцко ревнува, че друг обра лаврите, а не той.
10
2
 
63
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
На тиквата му настъпиха любимата дъвка и подскочи като ощипана невяста сакън нЕма по оправен от него ,а истината е че този ремонт щяха да го правят до пролетта.
9
3
 
66
 
! Отговори
www преди 7 години
ОТ ДНЕС НАТАТЪК ГЕРДЖИКОВ Е ВИНОВЕН - РЕЧЕ БОРИСОВ....
8
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Експремиерът не приемал оценки от "провалили се" политици"Виж кой тръгнал да го казва- Бойко, дето получи два мандата и двата ги завърши предсрочно с оставки. Голям "успех", нали? Точно Бойко дето от 2009-та насам не си е мръднал пръста за гниещото осветление няма право да се обажда.
7
3
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце се изнервиргал, малииии, разплакАх се.Обаче Герджика си е прав. За 5-6 дни оправиха нещата а Баце и Свинетка за 7 ГОДИНИ не можаха!Къде дремА бе Баце, то от приказки и краденйе, от лъжи и пъчене не ти остана време едно нещо да завършиш нормално.Баце много ще се нервирГа още щото ще му лъсне крадливият за,,,,ник и писмата за спиране на кинтите ще заидват от Брюксел всеки ден.Абе Баце, къде се скри Свинетка, къде отидоха лафовете,че се видехме в пари, че остави държавата в "перфектно" Състоян
6
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два мандата играе на ***, си ела си ,или по-точно на крадни си , *** си и все други му виновни...... по безочлив нема от тоя !
5
2
 
30
 
! Отговори
иван преди 7 години
Без пари?хахахахахаСмешник
4
3
 
57
 
! Отговори
www преди 7 години
А ТВОЕТО Е - БЕЗХАБЕРИЕ ...
3
1
 
52
 
! Отговори
Слънчеви градини преди 7 години
Борисов се скара на симпатизант: Внимавай, това много ме дразни, но гледай да не получиш инфаркт