Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!

В публикация във Facebook тя подчертава, че не командва президента
Обновена: 18 фев 2017 19:25 | 18 фев 2017 19:20,
324
Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!
Снимка: Архив, Булфото

Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева написа във Facebook, че не е настоявала да има охрана и опроверга в публикация някои коментари, които е чула в последните месеци.

Още по темата

"Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди. Съпругата на президента съм. Не съм настоявала да имам охрана, нито пък възприемам присъствието на НСО в личното ми пространство като белег за превъзходство. Приемам и се съобразявам с решение, което гарантира сигурността на президента", написа тя в социалната мрежа.

В публикацията си тя подчертава, че не командва президента и не участва в управлението на държавата.

"Именуването ми като "генерал Деси" е добър опит в старанието да се внушава, че генералът е под чехъл. Но генералът в нашето семейство е само един и в настоящия момент е президент", категорична е Радева.

Съпругата на Румен Радев допълва, че не разполага със сътрудници и секретарка.

"Използвам кабинет в президентството, на какъвто са имали право и предишните съпруги на президенти. Там организирам срещи, свързани с инициативите, с които съм ангажирана като съпруга на президента", допълва тя.

"Не съм разпореждала ремонти във вила "Калина", нито съм нахлула с майстори веднага след изборите. Живеем в къщата от една седмица. Завари ни добре стопанисван и уютен дом", пише още в публикацията.

Във връзка с твърденията за баща си Десислава Радева пише:

"Баща ми никога не е бил военен, още повече генерал. Баща ми беше моряк, радист. И никога не е "строявал" президента. Той е покойник от 11 години".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
44
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
Като види човек, че с 48 коментар се отговаря на 61 коментар, става ясно колко много неща просто са изтрити (иначе у нас няма цензурира). А да се чете удобната някому подборка си е чиста загуба на време. Демек, лека нощ!
45
31
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу ръцете от съпругата на президента!Злобата ви показва липса на култура,нисък манталитет и завист,че не сте на нейното място.
44
9
 
60
 
! Отговори
Радев преди 7 години
Когато една голяма птица ,която обаче НЕ Е ЛЕБЕД ,твърди че не е ***, то тогава тя НАИСТИНА Е *** ,която не може да бъде лебед ,просто защото е родена като *** !
43
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Първа дамаБорисов кога е бил президент бе умен, та Борисова да бъде първа дама? Аман от неграмотници.
42
14
 
61
 
! Отговори
преди 7 години
Тия едва ли ще изкарат заедо целия мандат. Или тя ще го напусне или Радев ще я паряса. Второто е по-вероятно, защото Радев е коцкар, а поста ще му предложи много изкушения далеч по-класни дами от тая *** Деса. от
41
24
 
80
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Ако първата дама на Франция се появи в такова костюмче на официално събитие половината нация ще се спомине. От смях.
40
20
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом отговаряш на простолюдието, значи е вярно. Вземи си оправи визията да приличаш на жена, виж първата му жена, за мен винаги ще си остане първа дама, защото просто си има излъчване на интелигентна жена(видял съм само една нейна снимка), а ти на някоя от шосето преди Бояна. И как няма да спретната вилата, като Плевнелиев поне в това отношение беше пич.
39
18
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е да може да пере зелени чорапи.
38
21
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубавото е, че кака *** миналия август изкомандва генерала да се ожени, иначе сега вместо Първа дама щяхме да си имаме Първа любовница.
37
36
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука се напълни с герберастки неграмотни ***. Плюват, обиждат, те друго и не могат.Явно оправданият престъпник Цветанов плаща добре.
36
18
 
78
 
! Отговори
инфо преди 7 години
Доказателството, че тя командва парада, е, че влиза в обяснителен режим. Президентът няма други пиари, освен собствената му жена - това вероятно е истината в момента. Или тя няма доверие на екипа му. Г-жо, свиквайте, така е на върха, за който се борихте - брулят ветрове, помитат те бурии и те пробождат светкавици.
35
21
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави впечатление, че комунистическата пропагандна машина отново работи. Червените *** заработват здраво.
34
13
 
73
 
! Отговори
До 61 преди 7 години
Засега по-дълго е играла ролята на негова любовница, отколкото на съпруга по настояване на партията любима. Трудно си пречупваме езика още.
33
19
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев няма и 2 месеца да е президенствал, а любовницата му вече почна да покорява жълтите новини. Изключително неприятна.
32
19
 
72
 
! Отговори
Причините са много преди 7 години
Причините да не се гласува за БСП са много. 5 национални катастрофи, хиляди убити българи, хипер инфлацията от 97-***, това измислено генералче и първата му ***! Само мал.оумник би гласувал за БСП
31
15
 
47
 
! Отговори
Гост преди 7 години
(продължение). Смятам, че мястото й в държавния протокол е определено, друг е фактът, че този протокол не се спазва, по различни причини, щом от пресслужбата са допуснали тя да прави подобни изявления, които внасят смут във възприятието за нейните функции, или има нужда от някои ремонти, по същите причини)). Но нали г-жа Радева дойде с г-н Радев именно, за да се случат тези промени? Стъпка назад?
30
35
 
50
 
! Отговори
шопето преди 7 години
До Анонимен 32Мачкайте соросоидната сгган!Па що да ги мачка, они са си смааачкани и сеги. Нал са надеят покрай Боко да се поизпраат малце.
29
23
 
49
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Странна първа дама, странна държава... Щом дамата има кабинет в президентството, а не само място в къщата на президента, значи е сорт държавен чиновник, но без заплата - тоест, на нея й се полага сигурност, съгласно размерите на мероприятията, за които отговаря и организира. От друга страна, тя е съпруга на действащ президент - личност, която е охраняема под специален режим, и този режим обхваща и домакинството на съответната личност, тоест дамата...Ако г-жа Радева не е първа дама, то каква е?
28
11
 
84
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Втора дама е, в интерес на истината.Президентска двойка за пример- секретарка разкъщница и стар хойкаджия.
27
3
 
45
 
! Отговори
FACE NEWS преди 7 години
Вчера тука в тоа сайт бяха писали в една статия че пишело в сайта на НСО , да ама там не пише за съпругата на Президента