Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!

Скучни сме, защото сме прогнозируеми, описа лидерът партията си
Обновена: 23 фев 2017 11:41 | 23 фев 2017 11:03,
161
Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!
Снимка: архив БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува управляващите, че дават разнопосочни сигнали за това кой е поискал отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов и с какви мотиви.

"Пилот в държавата няма! Кой предложи смяната на главния секретар на МВР?", попита Борисов.

"Не ме интересува името и субекта, кой е най-висшата професионална фигура на МВР. Но да се объркат всичките за пореден път кой го сменя, какви са мотивите, но само преди една седмица казват, че няма такова нещо. Кой предложи смяната? Кой?. Интересува ме кой модел", попита още лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Борисов направи изказването си по време на Европейски форум "Предприемачество за растеж".

В него лидерът на ГЕРБ обеща, че ако партията му спечели изборите, още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. Борисов за пореден път припомни, че образованието е приоритет на ГЕРБ.

"И принудата всеки да отиде да учи, за да излезе грамотен, за да може да си намери работа и то да бъде конкурентоспособна, за да може да се развие след това, след години ще благодариш на тези, които са те принуждавали да учиш", каза той и допълни, че държавата трябва да приложи всички форми на принуда.

Лидерът на ГЕРБ нарече партията си скучна, защото е прогнозируема и се знае какво ще направи.

"Нищо не можем да излъжем, нищо не можем да ви обещаем повече от това, което казах", каза Борисов и допълни и че на него му се иска да се вдигнат доходите и българинът да е щастлив.

Според бившия премиер това е постижимо, когато държавата е стабилна, спокойна и прогнозируема. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как до сега не беше приоритет ??!?
23
1
 
28
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
стига с това клише Кой, ясно е заминава, назначен от ББ явно му е верен, като разкараха адмирала Николов от ГЩ и сложи ББ льотчика Попов що ни ривахте пак....генерал , гл секретар, политически назначения все
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Borisov e dostatachno bogat no trqbva da igrae v toq teatar...zashtoto ne se znae kakvo se e zakanil SRETEN IOSICH
21
2
 
26
 
! Отговори
Боце пита преди 7 години
Питай си !
20
5
 
43
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Пилот има -пожарникар няма ! Пожарникарят е аут !
19
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мислете му 10 Това за ръката или за оная работа се отнася за привържениците на БСП . Бъди сигурен , че в София няма кой да гласува за тази анти българска партия БКП-БСП . Това ще направят бабите , които хвърлят пачки от балкона на ало-измамниците . Капиш .
18
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб и Бойко Борисов почнат ли да говорят че Някой друг ще опорочава изборите и ще ги купува е все едно Лупи да спасява и Левски
17
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на управлението на ГЕРБ какво беше - за да имаш работа трябва да станеш член на ГЕРБ. Може и да ги мразиш да не си доволен - но това е условието.Иначе - уволнение и няма работа. Така че няма срещу какво да недоволства. Увлняваха,назначаваха техни хора.Ако кажеш нещо против партията ГЕРБ - вън и без работа.Така изградиха стройни и подчинени партийни структури.
16
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече БКП и ДПС на власт
15
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До kas 12Ами нали вашата г-жа Лъжа каза , че нямат отношение към служебното правителство , и то било само за изборите. Какво се оказа , че Нинова му е дала списък кой да махне и кой да сложи. Как така всички по случайност са от БСП или НДСВ . Вашата партия е убиец на народа и държавата др. червен каскет .
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Начраво сте ми откраднал и мислите и доводите :))))))Предвидими са,да, всеки знае че вълчо кожата си мени, но нрава НЕ.Така че и обещанията им като предишните....
13
3
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Редно е да си ходи.Идват избори,а той е политически пристрастен.Повече от ясно е,че трябва да си ходи.Така както другите служ. кабинети измитаха всички ,така трябва и сега.А това ,че на Борисов не му харесва си е негов проблем-да не е подавал оставка.Какво е очаквал,незнам но става банален.
12
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този няма ли поне един път да замълчи.От както ГЕРБ е на власт/втория път с придружители - РБ,ПФ,АБВ/ става все по-лошо и по-нетърпимо.
11
7
 
28
 
! Отговори
kas преди 7 години
май ви боли ,така правехте когато взехте властта г-н Борисов,уволнявахте и назначавахте само гербери без да гледате дали отговаря лицето за съответната длъжност.От вас се научиха да освобождават !!!!!!!
10
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса." А два мандата какво прави - клати си краката, краде и ***...
9
12
 
38
 
! Отговори
мислете му преди 7 години
Ако някой Софиянец гласува за ГЕРБ след подигравката с увеличението цената на транспорт за да прикрият огромните кражби в ЦГМ,да му изсъхне ръката...
8
2
 
33
 
! Отговори
Dog преди 7 години
Сега разбрахте ли къде е заровено кучето?Или казано по разбираем начин.Как се фалшифицират изборите?Е главният знае най добре!
7
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що бе, Боци, пилот си има - при това е президент? Или имаш предвид, че Ти си единственият пилот на държавата и без теб, ще се разбием? Когато твоята Лейди Бъч ръководеше вътрешните работи беше една сигурност.. ехей, та чак дрънкаше!
6
35
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече БСП на на власт, помним престъпленията и щетите, които те сътвориха!
5
44
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто казано - в момента няма по опитен и добър държавник от Бойко Борисов . Никакви плюнки на червените *** не могат да скрият истината . Вижте само кандидата на БКП-БСП за Премиер. Корни Нинова или г-жа Лъжа , ами то е посмешище пред хората с изключение на червените баби. Просто станахме за резил с тази проста и злобна жена .