Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!

Скучни сме, защото сме прогнозируеми, описа лидерът партията си
Обновена: 23 фев 2017 11:41 | 23 фев 2017 11:03,
161
Борисов по повод главсека Костов: Няма пилот в държавата!
Снимка: архив БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува управляващите, че дават разнопосочни сигнали за това кой е поискал отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов и с какви мотиви.

"Пилот в държавата няма! Кой предложи смяната на главния секретар на МВР?", попита Борисов.

"Не ме интересува името и субекта, кой е най-висшата професионална фигура на МВР. Но да се объркат всичките за пореден път кой го сменя, какви са мотивите, но само преди една седмица казват, че няма такова нещо. Кой предложи смяната? Кой?. Интересува ме кой модел", попита още лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Борисов направи изказването си по време на Европейски форум "Предприемачество за растеж".

В него лидерът на ГЕРБ обеща, че ако партията му спечели изборите, още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. Борисов за пореден път припомни, че образованието е приоритет на ГЕРБ.

"И принудата всеки да отиде да учи, за да излезе грамотен, за да може да си намери работа и то да бъде конкурентоспособна, за да може да се развие след това, след години ще благодариш на тези, които са те принуждавали да учиш", каза той и допълни, че държавата трябва да приложи всички форми на принуда.

Лидерът на ГЕРБ нарече партията си скучна, защото е прогнозируема и се знае какво ще направи.

"Нищо не можем да излъжем, нищо не можем да ви обещаем повече от това, което казах", каза Борисов и допълни и че на него му се иска да се вдигнат доходите и българинът да е щастлив.

Според бившия премиер това е постижимо, когато държавата е стабилна, спокойна и прогнозируема. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
борисов да каже кои предложи костов за гл секретар писна ми вече
43
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Четох някъде,че този Костов е от верните хора на Борисов още от морските му бизнес подвизи край Бургас.Като дойде на власт щедро го възнагради за лоялността му лично към него.Сигурно и вие сте го чували или чели в книжките написани за подвизите на Борисов от онова време.
42
4
 
35
 
! Отговори
У лево!!!! преди 7 години
Свиквай, Бочко! Ще загубиш с поне 10% на изборите и отиваш в трета глуха. Дори на западните ти господари им омръзна да се занимават с толкова жалък клоун.
41
3
 
34
 
! Отговори
we преди 7 години
Тази песен вече сме я слушали! Като спечелим изборите ще царува мир и щастие, от чешмите ще тече мляко или вино и всички ще са супер щастливи!!! Това което Бойко обещае нукой не може да ни годаде!
40
4
 
30
 
! Отговори
WTF????????????? преди 7 години
Този мухъл не разбира ли, че не той управлява (и слава Богу)? Махнали му някаква Калинка? Ами идва друга власт - маха старите плевели и управлява. Той ЛИЧНО какво направи? СЪЩОТО!
39
4
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нинова е номинирана за председател на Коминтерна на мястото на Антонио Гутереш.Но разбира се това не е новина.По голямата новина са дрънканиците на Мутрагеньов.Представяте ли си ако това беше не Нинова а Борисов -държавата щеше да се тресе от "голямата"новина как света признава нашия човек.Много сме смешни,клоунадата продължава.
38
4
 
33
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
Президента ГЕНЕРАЛ Румен Радев се ползува с одобрението на 87% от българските граждани, а генерала на кофпомпата Тиквоний Великолепний и неговата сбирщина ПП Роми ГЕРБ ще загубят с огромна разлика на изборите. Като му слушам несвързаните брътвежи за 'НЕВЕРОЯТНИТЕ' успехи, се чудя дали не живеем е различни държави???
37
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БиБитко що се прави на улав? Той си улав, но за парички е орел, граби отвсекъде. Той си сложи този *** и пияница, явно по негов образ и подобие. И този набеден главен секретар като ди отвореше устата и занемявахме. Мъка, мъка да се намери някоя подходяща дума в спиртосаният му мозък. Когато БиБитко дойде на власт, не изгони ли всичко, изгони. Що риве сега. А Костов е еманация на Тежката артилерия на ГЕРБ. Толкова тъпота на едно място рядко се случва.
36
2
 
27
 
! Отговори
Каруцаря преди 7 години
Те го мразят, народа го псува където стане и седне, той пак се кани да управлява! Нямаш ли срам бе ??? Нямаш ли съвест? Мрази те цяла България, с изключение на твоите купени ***! Лъжец!!!
35
0
 
21
 
! Отговори
Свиневъд1 преди 7 години
Щом питаш "КОЙ" ще ти кажа, но и ти го знаеш много добре, защото сте навързани като свински черва.ПЕЕВСКИ! БИБЛИОТЕКАРИТЕ!Да не би да си учуден?
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не проумявам що за политическа класа сме си избрали или са ни натресли.Толкова са неадекватни.Отнасят се с нас или като със скептици или като с наивници.Нищо разумно не виждам в тяхното говорене имайки предвид живия живот.Как да си дам гласа.Никой не говори с избирателя като с умен и нормален човек.
33
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самозабравила се мутра! Нагъл, безочлив и ***!!!
32
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бацеее,как ще фалшифицирате с Цвъки сега изборите,след като Радев изрита като мръсни котета твоите областни управители и главния ти секретар в МВР.Затова ревеш като девица за х...
31
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб не е партия. Герб е организирана престъпна група за ограбване на българския народ! Моите лични впечатления са, че всички членове на тази "партия" са престъпници. Не съм фен на други партии, там положението е подобно. Но при Герб нещата са строго фокусирани и изключително брутални. Нагли и арогантни хора, които нямат милост към никого и които не се спират пред нищо за пари и за власт
30
2
 
38
 
! Отговори
@БГ преди 7 години
Замисляли сте се че това е политика с най-много прякори в българската история?Баце, Боци, Боко, Бокаса, Тиквоний, Винету, Прани ***, Бай Кой, Бай Х*й, Борсука, Боко Тиквата, Дон Картоф, Батмана, Шланга, Бай Струй, Мисирката, Мухобойко, Рапона...Не е случайно сигурно, такава народна "любов" и внимание...
29
1
 
37
 
! Отговори
Деян преди 7 години
Абе г-н БОРИСОВ видяхме при управлението Ви колко премахнахте бюрокрацията.администрацията и събиране на трудно изкарани пари от дребния предприемач за щяло и нещяло.За лицензи.за доказване на финансова стабилност.за разрешителни .за специални тетрадки по 12 лв/в РИОПСВ/и мн.други!!!То и затова фалирахме толкова дребни,за да осигорим път на едрите.На голите обещания могат да вярват само чиновници,земеделски производители,и фирми за обществени поръчки.Предизборни обещания
28
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "Никога повече БКП и ДПС на власт"Така написано излиза, че и ГЕРБ не трябва да са на власт, щото са БКП 2. Всичките са горди бивши партийни секретари, нагаждачи, комсомолци, деца и внуци на заслужили другари. Просто са се боядисали в друг цвят.
27
4
 
30
 
! Отговори
Кр. Маринов преди 7 години
Боко, тикво, пак си се н*@л.
26
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, този човек нали сам си подаде оставката, какво иска сега. Той сам се отказа от всичко, а сега реве.
25
38
 
6
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
Само след ДВА МЕСЕЦА, всичко отново ще бъде наред.Ниновица-Миновица, служебни Правителства,на всичките, шута в г*зЪт.И в ред на мисли, абе къде е днес г-жа ЛЪЖА ?