Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат

Борисов и Нинова май пак не се разбраха кой с кого да спори
181
Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат
Колаж: Dnes.bg

Ще има или не лидерски дебат между председателите на двете най-големи партии Бойко Борисов и Корнелия Нинова, на какъвто двамата взаимно се канят от дни? Остава неясно, но за утре отговорът е по-скоро не.

Лидерите на ГЕРБ и БСП отново не се разбраха за дебата, който последно бе планиран за 1 март вечерта в НДК.

Още по темата

Борисов заяви в съобщение, разпространено от пресцентъра на партията му, че е разговарял с Нинова по телефона днес.

"Тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои", коментира Борисов.

Задочно соцлидерката също отговори с настояването лидерският дебат да се състои "очи в очи".

"Неприемливо е за нас да се смесват формите - експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен", заявява тя, цитирана от пресцентъра на БСП.

Борисов пък подчертава, че се е съгласил на пряк дебат с нея в отделен модул. Приел преди това също в отделен модул да спорят екипите на ГЕРБ и БСП.

"Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа", добавя експремиерът.

Сутринта Нинова изтъкна, че с Борисов не са "конферансиета" и настоя, че дебатите трябва да се проведат отделно - лидер срещу лидер и екип срещу екип. "Корнелия Нинова е готова и чака - когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми", посочват от екипа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов се доказа за пореден път че е мъж като гувнно в дъжд.
128
3
 
20
 
! Отговори
булгар преди 7 години
Боко без дебат загуби първия рунд.Някой му дава грешни съвети или наистина се страхува!Задавам си въпроса-след като 2 пъти сам подава оставка защо пак се натиска да ни оправя?
127
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 143 Какъв майстор какви пет лева . Народа трябва да знае кои ще са министрите, а не след това Орешарски и Пеевски да управляват . Вие сте просто зомбирани или мало..умни .
126
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Току що мутрата Борисов се показа като един нещастен страхливец и загуби изборите катастрофално.В лицето на Нинова си намери майстора.
125
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълна из-ла-га-ци-я от страна на Борисов и точки за Нинова. Аз за БСП не съм гласувал и няма да гласувам, но наблюдавам с интерес мачлето и се оказва, че каката се държи по - мъжки. С цялата истерия около дебата, ситуацията сега е такава, че Борисов трябва да приеме на всяка цена, иначе Нинова и компания ще го дъвчат до изборите.
124
6
 
13
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Бойко го е страх самичък.Страх го е сам с Нинова.Вероятно експертизата му куца,някой трябва да подсказва.Страхливите винаги губят.
123
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както на 13-ти ноември гласувах не за БСП,а за ген.Радев,така на 26-ти март пак няма да пусна бюлетина за БСП,а за Корнелия Нинова.
122
5
 
4
 
! Отговори
Хъш от Германия преди 7 години
Моделът е грешен. Мажоритарно избрани депутати и президент, и президентска република, това трябва да е моделът. Тогава излизат кандидатите с или без антуража си и разясняват на избирателите кое, кога, как и къде. Избрана од народа комисия( без партийни кандидатури в нея), която да следи за изпълнението на програмата. При несъответствие импийчмънт и наново, докато се намери свестен.
121
11
 
8
 
! Отговори
До кукловода преди 7 години
Луканов и Виденов като бяха с богат речник до къде я докараха.И на Бареков е богат ,ама на тия всичките ДЕЛАТА ИМ СА БЕДНИ!
120
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай генерале руфосилиистик-путинофиилската копейкаджийскаа своолоч!
119
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата се е опуснал от страх.Нинова направо му разказа играта.Горкият е свикнал само да се фукляви сам самичък по студията само с водещия.Хортуват си сладко с предварително проиграните въпроси и отговори.Абе идилия.Само в Лондон се провали сценария миналата година и Байх.. стана за смях.бсолютен страхливец и некадърник.При дебат ек на ек Корнелия ще го направи див и щастлив.
118
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахахаха :)))Борисов направи смешна селската дасклаица *** :))))
117
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаете ли , че щом сме опрели до г-жа Лъжа да има претенции за Премиер България трябва да се закрие. Защо .
116
8
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
*** заяви ясно, че няма да прави коалиция с ДПС или ДОСТ... - тази сутрин каза, че и с ГЕРБ не ще... - ами то други няма - значи са в пълна изолация... - демек опозиция...
115
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кукловодът 128 След Станишев в България вече няма мъже или жени . Др. Лъжа е някакво недуразумение в природата , но др. Гестапо е лансира .
114
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е просто даже и за червените каскети . Г-жа Лъжа иска махленска свада и нищо повече . Да ама не .
113
6
 
14
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
Абе че е и Нинова не е цвете не е , но лично за мен толкова жалък мъж като Боката не съм виждал . Но пък и той тарикат , знае че му беден речника . Знае че капацитета му е доста под този на Нинова . Няма как да влези в пряк сблъсак , онази ще го отнесе като стой та гледай . Ама това е показателно и за друго . Какви "мъже" има в България . Г-н Борисов , мъж не е полов белег , мъж е поведение и характер . Сега бягайте зад полата на цецка и се скрий .
112
3
 
6
 
! Отговори
До 124 преди 7 години
Защо говориш в мъжки род?Става дума за Нинова.
111
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от АхелойДъщерята на Нора Ананиева е в листите на БСП. Е това са новите лица, децата и внуците на старите престъпни мутри.
110
12
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- Искате ли Премиерът да се крие и бяга през задния вход на парламента- Искате ли отново Белия автобус- Искате ли отново бой с палки по гърба- Искате ли отново страстни целувки на Орлов мост- Искате ли ерДОГАН да ви разпределя финансовите порции- Искате ли петроловози в Бургаския залив- Искате ли още един реактор за скраб- Искате ли още един гьол за един милиард- Искате ли водни огледала и цанкови камъни- Избирайте между Европа и Азия... - и си опичайте акъла...